9 dnů zpožděná menstruace

4
1.7.23 22:27

9 den zpožděná menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem jsme spolu druhým rokem a snažíme se o miminko.Chci se zeptat mám 9 den zpoždění a měla jsem hnědé špinění asi hodinu a další den rudá krev trochu mě jen pobolívá v podbříšku chci se zeptat bude to uhnizďování vajíčka nebo menstruace celých devět dní jsem neměla žádné bolesti a ani příznaky že bych to měla dostat nesetkal se s tím také někdo? Test byl dělaný 7 den po zpožděné menstruaci a negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
1.7.23 23:17
@Eliska795 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem jsme spolu druhým rokem a snažíme se o miminko.Chci se zeptat mám 9 den zpoždění a měla jsem hnědé špinění asi hodinu a další den rudá krev trochu mě jen pobolívá v podbříšku chci se zeptat bude to uhnizďování vajíčka nebo menstruace celých devět dní jsem neměla žádné bolesti a ani příznaky že bych to měla dostat nesetkal se s tím také někdo? Test byl dělaný 7 den po zpožděné menstruaci a negativní :(

A ovulace byla kdy? Pokud nevis, mohla se ti opozdit ovulace, takze se cyklus prodlouzil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.7.23 08:41

@Caridina ovulační test jsem si dělala 3.června a vyšli dvě čárky a s přítelem jsme hned na to měli večer nechráněný pohlavní styk a menstruaci jsem měla dostat 21.června

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
2.7.23 09:09
@Eliska795 píše:
@Caridina ovulační test jsem si dělala 3.června a vyšli dvě čárky a s přítelem jsme hned na to měli večer nechráněný pohlavní styk a menstruaci jsem měla dostat 21.června

Byl urcite pozitivni? Blba z tebe urcite delat nechci, ale ta testovaci carka musi byt stejne barevna nebo barevnejsi, nez ta kontrolni :think: kazdopadne kdyby ovulace probehla do 2 dni od testu a otehotnela bys, tak to uz bys tehotenskej mela jasne pozitivni :think: jo, nekdy si tu prectu, ze holky pozitivni test nemely, i kdyz tehotne byly, ale to se moc nestava podle me :think: no je to zvlastni :think: to bych asi volala zitra na gyndu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.7.23 14:48

@Caridina právě že na tom ovulačním testu byly 2 čárky byla málo vidět ale pak po minutě byla hodně viditelná takorávě nevím zda je to uhňizďování vajíčka nebo menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
2.7.23 19:12
@Eliska795 píše:
@Caridina právě že na tom ovulačním testu byly 2 čárky byla málo vidět ale pak po minutě byla hodně viditelná takorávě nevím zda je to uhňizďování vajíčka nebo menstruace

Prave ono nejde o to, jestli je viditelna, ale jestli ta testovaci je aspon stejne silna, jako ta kontrolni. Fotku toho testu nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.7.23 19:17

@Caridina bohužel nemám ☹️ ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie