Pohlavní styk po laparoskopii a hysteroskopii - za jak dlouho?

14
1.7.23 15:27

Po laparoskopii a Hysteroskopii pohlavní styk za jak dlouho?

Dobrý den, chtěla jsem se optat jsem po Laparoskopii a Hysteroskopii

• drilling vaječníku
  • odstranění děložní srůsty

Za jak dlouho jste měli pohlavní styk?🙈
V nemocnici mi řekli 2 týdny minimálně počkat.. ale co jsem četla u ostatních tak měli 6tinedělku… (kontrolu u svého gynekologa mám až 12.7.) zákrok jsem podstoupila 20.6.
Jak jste na tom byli vy?:)
Děkuji krasny den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
1.7.23 17:56
@Nána90 píše:
  • drilling vaječníku

V nemocnici mi řekli 2 týdny minimálně počkat.. ale co jsem četla u ostatních tak měli 6tinedělku… (kontrolu u svého gynekologa mám až 12.7.) zákrok jsem podstoupila 20.6.
Děkuji krasny den :andel:

2 mesice zpatky jsem byla na hysteroskopii. Rekli mi, ze mame vydrzet tech 6 tydnu. Snazime se o mimco uz 2 roky, takze jsem nechtela promarnit 2 cykly, protoze hysteroskopie byla v 1.pulce cyklu. Takze my tomu dali 4 tydny a styk probehl jen kvuli ovulaci a to za fakt zvyseny hygieny a ne zadna divocina. Samozrejme by bylo lepsi dodrzet to sestinedeli, bobky jsem z toho mela, ale ta touha po mimcu je fakt velika… nicmene u nas to ani tak neklaplo. Urcite zalezi, jak se po zakroku citis, ale proste jsi poranena uvnitr :nevim: taky mi odstranovali srusty. Krvacela jsem sotva tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.7.23 19:47
@Nána90 píše:
  • drilling vaječníku

Byla sem kdysi na laparo srůstů po slepáku, hysteroskopie. Říkali dodržet klasické šestinedělí 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.23 19:48

Ahojda, my jsme něco dodrželi po druhé hystero, ale vůbec nevím kolik…ale 6tydnů po jsem byla těhotná…takže cesty se uvolnily a i při nízké sliznici jsem otěhotněla, ale teď ty ale…přirostla mi placenta ve spodní části dělohy, takže buď do jizvy po prvním císaři nebo i do těch ran po hystero…budu mít druhého císaře a musí to říznout přes celé břicho odshora dolů, aby do té placenty neřízli…

• Citovat
  • Upravit
1353
1.7.23 22:35

Par dnu po hysteroskopi a laparoskopi uplne bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12664
2.7.23 07:17
@Nána90 píše:
  • drilling vaječníku

Vzdy sest nedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
2.7.23 07:18

Byla jsem ve středu na dgn laparoskopii, našli endometriózu, odstraňovali. K návratu do běžného života mi řekla lékařka počkat 4 týdny. Na pohlavní styk jsem se neptala :oops: ale beru to tak, že řekla 4 týdny a hotovo :dance: vím, že se doporučuje 6 týdnů, ale přizpůsobila bych to dle toho, jak se budeš cítit, určitě bych do toho nešla při nějakém špinění nebo krvácení, a pokud by bylo vážně nutné to prubnout dřív, tak s barierovou ochranou :cert: (což ale, pokud třeba spěcháš kvůli ovulaci, je na prd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí