Dárcovství vajíček!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
29.9.16 17:55
@MartinečV píše:
Ahoj ženy, já jsem darovala vajíčka a bylo jich teda požehnaně (34) bolelo to jako čert a týden sem se nemohla hnout. Břicho mě bolelo a ted už uplynul měsíc a cítím že pravý vaječník je nějak prostě furt zvětšený a zdá se mi to prostě blbý. Sice náhrada okej, ale mě to teda potom až tolik neprospělo. Strašně to bolelo. Sotva jsem chodila a po zákroku do mě narvaly dva pytlíky kapaček a nemluvím o tom, že jsem sotva močila. Po neustálém telefonátu a spojení s doktorem, jsem si nakonec vyřvala čípky, které mi pomohly abych se normálně uvolněně vymočila a přestala i bolest. Nevím jaký to bude mít následný dopad na moje těhotenství do budoucna a doufám, že to problém nebude. :roll: :roll: :roll: Doufám jen, že ženy, co dostaly nebo dostanou jednou moje vajíčka tak budou okej. :kytka: :kytka: :kytka:
že Ti to za těch pár korun stojí. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 08:15

Chtěla jsem být nápomocná, takže taky bych do toho už vícekrát nešla. Byla to zkušenost, která se prostě neslučovala se standardem. A sem na server jsem to napsala, aby další dárkyně si to hodně rozmyslely, jestli budou štědré nebo ne… spíš asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
1.10.16 20:22

Já bych do toho třeba nešla dokud bych neměla už svoje děti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.10.16 21:37
@MartinečV píše:
Chtěla jsem být nápomocná, takže taky bych do toho už vícekrát nešla. Byla to zkušenost, která se prostě neslučovala se standardem. A sem na server jsem to napsala, aby další dárkyně si to hodně rozmyslely, jestli budou štědré nebo ne… spíš asi tak.

spíše jestli jim to za ty peníze stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.17 14:25

Reprofit

Já jsem darovala 3× a vše v naprostém pořádku! O možných rizicích jsem byla na vstupním pohovoru informována. Měla jsem určitou představu do čeho jdu. Darovala jsem v Reprofitu v Brně, personál byl velmi milý a ochotný, prostředí pěkné, za mě jedině tam! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí