Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinečV píše:že Ti to za těch pár korun stojí.
Ahoj ženy, já jsem darovala vajíčka a bylo jich teda požehnaně (34) bolelo to jako čert a týden sem se nemohla hnout. Břicho mě bolelo a ted už uplynul měsíc a cítím že pravý vaječník je nějak prostě furt zvětšený a zdá se mi to prostě blbý. Sice náhrada okej, ale mě to teda potom až tolik neprospělo. Strašně to bolelo. Sotva jsem chodila a po zákroku do mě narvaly dva pytlíky kapaček a nemluvím o tom, že jsem sotva močila. Po neustálém telefonátu a spojení s doktorem, jsem si nakonec vyřvala čípky, které mi pomohly abych se normálně uvolněně vymočila a přestala i bolest. Nevím jaký to bude mít následný dopad na moje těhotenství do budoucna a doufám, že to problém nebude.![]()
![]()
Doufám jen, že ženy, co dostaly nebo dostanou jednou moje vajíčka tak budou okej.
![]()
![]()
Chtěla jsem být nápomocná, takže taky bych do toho už vícekrát nešla. Byla to zkušenost, která se prostě neslučovala se standardem. A sem na server jsem to napsala, aby další dárkyně si to hodně rozmyslely, jestli budou štědré nebo ne… spíš asi tak.
Já bych do toho třeba nešla dokud bych neměla už svoje děti. ![]()
@MartinečV píše:
Chtěla jsem být nápomocná, takže taky bych do toho už vícekrát nešla. Byla to zkušenost, která se prostě neslučovala se standardem. A sem na server jsem to napsala, aby další dárkyně si to hodně rozmyslely, jestli budou štědré nebo ne… spíš asi tak.
spíše jestli jim to za ty peníze stojí.
Já jsem darovala 3× a vše v naprostém pořádku! O možných rizicích jsem byla na vstupním pohovoru informována. Měla jsem určitou představu do čeho jdu. Darovala jsem v Reprofitu v Brně, personál byl velmi milý a ochotný, prostředí pěkné, za mě jedině tam! ![]()