Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamarádka dávala 3× a svoje děti nemá, ale třebas je to fakt CAR od CARu..
No zkusím si s nimi domluvit schůzku, maximalně mi řeknou, že nejsem vhodný dárce. Pokud s tím nejsou zdravotní rizika, že bych pak nemusela otěhotnět, tak nevidím žádný problém.
@JayLee píše:
jj proto rikam aby se zeptala v konkretnim caruvim, ze tady u nas v tom druhym nez jsi byla ty, tak to vyzaduji
nebo takhle před 2 rukama vyzadovali nevim jak je tomu dneska
Hele v tom druhém chtějí i maturitu atd… Tady v Pronatalu nechtěli nic, jen aby byl člověk geneticky v pořádku, žádné sexuálně přenosné nemoci, tromboza atd…nevadila moje skolioza, krátkozrakost ani štítná žláza, když je pod práškama v pořádku ![]()
@1.gabii píše:
No zkusím si s nimi domluvit schůzku, maximalně mi řeknou, že nejsem vhodný dárce. Pokud s tím nejsou zdravotní rizika, že bych pak nemusela otěhotnět, tak nevidím žádný problém.
Nejprve ti udělají testy a pak uvidíš ![]()
Jinak já jsem psala do PronatalGenus tady u nás v Kolíně..ještě ke všemu to mám asi 5minut pěšky.
@JayLee píše:![]()
no jasny kazdej to ma jinak ty požadavky takze Pronatal to ma benevolentnejsi nez Art
a co to je byt geneticky v poradku?
Detailně si to nepamatuju
Ale na genetice po mě chtěli parádní rodokmen
Dokonce v Artu myslím chtěli věk 22+ ![]()
@1.gabii Pronatal můžu jen vynachválit, já měla poblíž Repro
Skvělí přístup, připadala jsem si vzácně ![]()
@LuciElle174 píše:
@1.gabii Pronatal můžu jen vynachválit, já měla poblíž ReproSkvělí přístup, připadala jsem si vzácně
Mě to tam právě taky připadá takové na úrovni..to vám asi ani vůbec neřeknou, jestli se to vajíčko uchytilo co? Celkem by mě zajímalo, jestli se mi pak někde prochází mé dítě ![]()
@JayLee píše:
njn tam to maj prisny všechno covce tim jsou znamía to jako poslou tebe na genetiku tady v Cb a tam naberou krev a udelaji rodokmen?
V čb naberou krev, pak jsem musela na geetiku do Prahy, tam mi braly krev a chtěli rodokmen, chtěli všechny děti příbuzných, jestli jsou zdraví…Táta je asi ze 7 sourozenců, takže to byl mazec
![]()
Hodne se pribyra po tech hormonech co do sebe musis pred tim klopit, asi ne kazda, ale co znam darkyne tak pribraly fest
@1.gabii píše:
Mě to tam právě taky připadá takové na úrovni..to vám asi ani vůbec neřeknou, jestli se to vajíčko uchytilo co? Celkem by mě zajímalo, jestli se mi pak někde prochází mé dítě
Vyplňovala jsem dotazník, jestli bych se chtěla dozvědět zda to vyšlo, jestli je to holka či kluk, jestli by se dítě mělo dozvědět o své biologické matce a od koho, jestli bych dítě někdy chtěla vidět…Já dala všude ano, ale bohužel je to jen informativní, oni nic říct nesmí ![]()
@SnažilKasandra píše:
Hodne se pribyra po tech hormonech co do sebe musis pred tim klopit, asi ne kazda, ale co znam darkyne tak pribraly fest
Já nepřibrala, jen před odběrem mě nehorázně bolelo břicho, jak tam bylo moc vajíček. ![]()
@JayLee píše:![]()
celej den se dohledavali clenove rodiny
jo az do Praglu ja myslela, ze tady v CB
Né,nakonec řekl,jen to na co si vzpomenu
Oni dělají svoz do Prahy,ale já tam tenkrát jela za SH tak jsem tam jela sama ![]()
@JayLee píše:
ja si myslim, ze je to lepsi ani nevedet me by to jako darkyni taky desne zajímalo ale pak mit třebas 3 holky a vedet, ze pani porodila diky me svého vytouzenyho chlapecka, tak bych asi ukapla slzu kdybych to vedela nebo ho nedej boze i videla![]()
Mě by to zajímalo. A dost. Ale nevím, sebral mě už ten dotazník, natož kdybych viděla dítko ![]()
Musí se brát, ty řekneš datum příští MS a podle toho se bude řídit příjemkyně, abyste měly cyklus nastejně.