Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A je to tu zas
.
Teta bude mít narozeniny (53let) a strejda, jako každý rok neví co jí koupit a tak řekne mě ať něco vymyslím
.
Ale mě nic nenapadá
. Prosím poraďte. Hodnota tak kolem 1000Kč.
Ale ne welnes, masáže, kosmetika…Ona by nikam nešla a nejela ![]()
Šperk, hodinky, oblečení, poukaz na boty, kabelka… Sice finanční limit nic moc ale jestli teta není náročná ![]()
Ono dost záleží an tom, co má ráda a co jí baví… Třeba koupit hodinky, parfém, řetízek, náušnice… Tím se nic nezkazí a zvlášť né v tomhle věku..
S ní je to těžké. Šperky nenosí, hodinky má… oblečeního a botů hafo
.
Co jí baví tak třeba květiny. A hlavně dívat se v Tv na spotr
.
1000,– korun mi nepřijde málo. Jsou to normální narozky, žádné kulatiny. Já tak drahé dárky rozhodně nedostávám. Že to strejda řeší. Krásná kytka potěší každou ženu. Víno nebo bombošku a je vymalováno. Pokud je teta náročnější, tak holky mají dobré nápady.
Minulý týden jsem měla narozeniny a největší radost mi udělala kytice od dětí, k tomu kosmetika a byla jsem spokojená. Ta kytka určitě stála majlant.
Parfem, listky na nejakej sport zapas ( co ji bavi nejvice). Urcite musi vedet o cem ona mluvi, i kdyz ja mluvim o tolika vecech, ze chlap pak uz nic ( radeji) nevi ![]()
Koupila bych tětě nějakou kvalitní kosmetiku, například krém, pletovou masku apod. Kytku bych koupila malou za zbytek peněz, po týdnu jí má stejně zvadlou ![]()
Ahoj u nás vymýšlíme dárky od taťky mamce (60 let) my (já a ségra). Řešíme to tak, že se mamky prostě zeptáme, co by chtěla, vybereme jí to a ona je potom „překvapená“ a má radost, že dostala něco co chtěla.
A taťka je taky rád. Tak co se s tetou nenápadně domluvit? 1000 mi přijde dost peněz, než aby to byla věc co vlastně ani nechtěla. Stani
@Stani1701 píše:
Ahoj u nás vymýšlíme dárky od taťky mamce (60 let) my (já a ségra). Řešíme to tak, že se mamky prostě zeptáme, co by chtěla, vybereme jí to a ona je potom „překvapená“ a má radost, že dostala něco co chtěla.A taťka je taky rád. Tak co se s tetou nenápadně domluvit? 1000 mi přijde dost peněz, než aby to byla věc co vlastně ani nechtěla. Stani
To je pravda. Než něco co nebude chtít
![]()
@laducha píše:
Minulý týden jsem měla narozeniny a největší radost mi udělala kytice od dětí, k tomu kosmetika a byla jsem spokojená. Ta kytka určitě stála majlant.
Krásná ![]()
@vicca jaky ma rada kytky? pokojovky? nebo na zahrade? Koupila bych ji nejakou peknou knihu o nich a pak velkou netradicni pokojovku nebo neco na zahradu…
treba nejakou orcidej, velmi krasna a zajimava je paroznatka
nebo se zeptej
, ja jsem taky radsi, kdyz se me lidi ptaji, nez vymysleji blbosti a netrefi se.
@vicca píše:
A je to tu zas.
Teta bude mít narozeniny (53let) a strejda, jako každý rok neví co jí koupit a tak řekne mě ať něco vymyslím.
Ale mě nic nenapadá. Prosím poraďte. Hodnota tak kolem 1000Kč.
Ale ne welnes, masáže, kosmetika…Ona by nikam nešla a nejela
Masáž objednat domů by taky nechtěla?
Jinak jsem pro nedělat až tak moc tajnosti a normálně se jí zeptat, třeba alespoň naznačí a detaily můžete se strejdou vymyslet sami.
@suik píše:
@vicca jaky ma rada kytky? pokojovky? nebo na zahrade? Koupila bych ji nejakou peknou knihu o nich a pak velkou netradicni pokojovku nebo neco na zahradu…treba nejakou orcidej, velmi krasna a zajimava je paroznatka
nebo se zeptej, ja jsem taky radsi, kdyz se me lidi ptaji, nez vymysleji blbosti a netrefi se.
Doma má květin hodně ta možná něco ven. Nebo do truhlíku ![]()