Dárek manželce k narozeninám

575
6.7.12 13:06

Dárek manželce k narozeninám

A je to tu zas :mrgreen:.
Teta bude mít narozeniny (53let) a strejda, jako každý rok neví co jí koupit a tak řekne mě ať něco vymyslím :nevim:.
Ale mě nic nenapadá :,(. Prosím poraďte. Hodnota tak kolem 1000Kč.
Ale ne welnes, masáže, kosmetika…Ona by nikam nešla a nejela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
6.7.12 13:07

Šperk, hodinky, oblečení, poukaz na boty, kabelka… Sice finanční limit nic moc ale jestli teta není náročná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
6.7.12 13:07

Ono dost záleží an tom, co má ráda a co jí baví… Třeba koupit hodinky, parfém, řetízek, náušnice… Tím se nic nezkazí a zvlášť né v tomhle věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.7.12 13:13

S ní je to těžké. Šperky nenosí, hodinky má… oblečeního a botů hafo :mrgreen:.
Co jí baví tak třeba květiny. A hlavně dívat se v Tv na spotr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
6.7.12 13:15

1000,– korun mi nepřijde málo. Jsou to normální narozky, žádné kulatiny. Já tak drahé dárky rozhodně nedostávám. Že to strejda řeší. Krásná kytka potěší každou ženu. Víno nebo bombošku a je vymalováno. Pokud je teta náročnější, tak holky mají dobré nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.7.12 13:18

Květinu dostane určitě :lol: a ne malou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
6.7.12 13:25

Minulý týden jsem měla narozeniny a největší radost mi udělala kytice od dětí, k tomu kosmetika a byla jsem spokojená. Ta kytka určitě stála majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Parfem, listky na nejakej sport zapas ( co ji bavi nejvice). Urcite musi vedet o cem ona mluvi, i kdyz ja mluvim o tolika vecech, ze chlap pak uz nic ( radeji) nevi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77

Koupila bych tětě nějakou kvalitní kosmetiku, například krém, pletovou masku apod. Kytku bych koupila malou za zbytek peněz, po týdnu jí má stejně zvadlou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
6.7.12 13:51

dárek

Ahoj u nás vymýšlíme dárky od taťky mamce (60 let) my (já a ségra). Řešíme to tak, že se mamky prostě zeptáme, co by chtěla, vybereme jí to a ona je potom „překvapená“ a má radost, že dostala něco co chtěla. :nevim: A taťka je taky rád. Tak co se s tetou nenápadně domluvit? 1000 mi přijde dost peněz, než aby to byla věc co vlastně ani nechtěla. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.7.12 14:08
@Stani1701 píše:
Ahoj u nás vymýšlíme dárky od taťky mamce (60 let) my (já a ségra). Řešíme to tak, že se mamky prostě zeptáme, co by chtěla, vybereme jí to a ona je potom „překvapená“ a má radost, že dostala něco co chtěla. :nevim: A taťka je taky rád. Tak co se s tetou nenápadně domluvit? 1000 mi přijde dost peněz, než aby to byla věc co vlastně ani nechtěla. Stani

To je pravda. Než něco co nebude chtít :nevim: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.7.12 14:10
@laducha píše:
Minulý týden jsem měla narozeniny a největší radost mi udělala kytice od dětí, k tomu kosmetika a byla jsem spokojená. Ta kytka určitě stála majlant.

Krásná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.7.12 14:22

@vicca jaky ma rada kytky? pokojovky? nebo na zahrade? Koupila bych ji nejakou peknou knihu o nich a pak velkou netradicni pokojovku nebo neco na zahradu…

treba nejakou orcidej, velmi krasna a zajimava je paroznatka

nebo se zeptej :mrgreen:, ja jsem taky radsi, kdyz se me lidi ptaji, nez vymysleji blbosti a netrefi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.7.12 14:26
@vicca píše:
A je to tu zas :mrgreen:.
Teta bude mít narozeniny (53let) a strejda, jako každý rok neví co jí koupit a tak řekne mě ať něco vymyslím :nevim:.
Ale mě nic nenapadá :,(. Prosím poraďte. Hodnota tak kolem 1000Kč.
Ale ne welnes, masáže, kosmetika…Ona by nikam nešla a nejela :mrgreen:

Masáž objednat domů by taky nechtěla?
Jinak jsem pro nedělat až tak moc tajnosti a normálně se jí zeptat, třeba alespoň naznačí a detaily můžete se strejdou vymyslet sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.7.12 14:30
@suik píše:
@vicca jaky ma rada kytky? pokojovky? nebo na zahrade? Koupila bych ji nejakou peknou knihu o nich a pak velkou netradicni pokojovku nebo neco na zahradu…

treba nejakou orcidej, velmi krasna a zajimava je paroznatka

nebo se zeptej :mrgreen:, ja jsem taky radsi, kdyz se me lidi ptaji, nez vymysleji blbosti a netrefi se.

Doma má květin hodně ta možná něco ven. Nebo do truhlíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný