Dárek porodní asistentce a dule

880
6.4.19 17:06

jsem porodni asistentka a po porodech jsme dostavaly kvetiny, marlenku, chlebicky, zakusky, dorty, kosmetiku, fotky miminek s podekovanim, knizky…ale vzdy po. pred porodem ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1351
6.4.19 17:10

Co personalizovaný náramek s iniciály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
6.4.19 17:12

Zkusila bych něco takového.
https://www.mydlarnanapalavskemvrsku.cz/
Nevím odkud jsi, v každém kraji něco v tomhle smyslu je, tak zkus pohledat něco poblíž sebe, pokud jsem se nějakou velkou náhodou nestrefila.
Ne že by ses ptala, ale asi bych po něčem takovém přemýšlela, zda jsem si dobře vybrala dulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.4.19 17:12

A co třeba skleněnýho…a? nebo bonboniéru. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
880
6.4.19 17:22

a jeste hrozi, ze se vystrida smena a odrodi te jina porodni asistentka. proto bych neco dala az po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
6.4.19 17:27

@PaFi ty jo, mně to přijde od té duly velice divné, vlastně tě nepřímo nutí něco dát porodní asistentce - to by mělo být na tvém uvážení a rozhodně až PO porodu
dula asi chce taky ještě něco navíc, než peníze, které si řekla :nevim:
ale pokud něco chceš dát, tak opravdu bonbonieru a kafe ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.4.19 17:30

@PaFi Jak se jmenuje tvá dula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
6.4.19 17:35

Já jsem svoji soukromé PA dala yankee candle svíčku a keramického andilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
6.4.19 17:55

Díky moc všem.. No ona to nemyslela špatně, můj první porod neprobíhal zrovna nejlépe, porodní asistentka si to odsedela, koukala na hodinky, celý porod mlčela, neporadila ať zkusím změnit polohu, nechala mě na zádech, neřekla jak dýchat nic.. Pak že už to trvá moc dlouho, tak že uděláme vakuumexteakci a znudene odešla pro doktora. Tak teď dula asi myslela, že když se dá něco dopředu, bude se víc snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.4.19 18:24

No nevím, dávat něco dopředu mi přijde divné. Pak když bude po a to podle tvého uvážení. Já rodila 3× a mě teda nenapadlo PA něco dát. Ale to bych musela obdarovat všechny, ne? Sestry i doktory. Každý na tom měl svou zásluhu, že jsem porodila a všichni byli skvělí. Určitě by si něco zasloužili. Já jim jen poděkovala. Někomu se to může zdát málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
6.4.19 18:35

@Terka14 já jsem taky nic nedávala, ale potkala jsem tehdy jednu svou spolutěhotnou, jak nesla kytici gynekoložce, že ji provedla dobře těhotenstvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.4.19 18:48

Popravdě kdokoliv, kdo potřebuje být předem obdarován, aby svou práci dělal pořádně, si dle mého žádný dar nezaslouží. Při představě, že mě rodí někdo, kdo mi bude péči věnovat za sklenici marmelády, jinak ne, je mi lehce zle. Vůbec neříkám neobdarovat někoho, kdo byl mimořádný, zpětně, to v pohodě, vděk projevit umím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí