Dárek pro 3,5 měsíční holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
7.12.23 22:19

Dárek pro 3,5 měsíční holčičku

Ahoj, blíží se Vánoce a já tápu co koupit naší skoro 3,5 měsíční holčičce. Nechci ji kupovat dárky typu kousátka nebo chrastítka, těch už má od blízkých dost a chtěla bych něco jiného. Máte nějaké nápady, co nejvíc zaujalo vaše mimča v tomhle období? Pomalu se začíná přetáčet na bříško a chytá a drží hračky. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2721
7.12.23 22:44

Hrazdička a zvíře od Lamazze nebo něco na ten způsob. Jinak podle mě nemá smysl nakupovat, doma máte hromadu věcí, které může mimino zkoumat a okusovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
7.12.23 22:47

Když já mám pocit, že ty děti stejně nejvíc zaujmou ta kousátka nebo chrastítka, něco hodně barevného, lehkého, snadno uchopitelného. U nás nejvíc vedla klasika typu špendlík za pade nebo pak koule O-ball. Dítku je to celkem fuk, takže bych mu pořídila nějakou drobnou pitominu pro svůj dobrý pocit a víc peněz pak třeba nacpala do něčeho, co se pak určitě využije později. Byť uznávám, že jídelní židlička nebo větší autosedačka to prvé klidně za půl roku, druhé za rok a více… kvalitní nosítko či šátek, prostě něco, co usnadní život vám. Nebo pak dětské knížky, leporela, kontrastní obrázky, na to je sice taky ještě čas, ale využití to pak najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
8.12.23 00:11

Olejíček na prsa pro maminku :jazyk:. V tomhle věku jsou prsa topka :lol:.

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
8.12.23 00:16

Já už mám děti velké, ale zpětně jako nejlepší věci hodnotím různé ty interaktivní hračky od Fisher Price. Všechny naše děti milovaly notebook, později jsme měli pejska, ovladač a telefon.

Brzy myslím oceníte i hračky do vody. Pamatuju, že jsme měli šikovnou věž z kelímků, měly v sobě různé otvory, kterými se prolévala voda a vyhráli si s tím fakt od miminka až do školky a doteď to ještě máme na pískovišti.

Pak jsou fajn i různé mlýnky, co se přicucnou na vanu, ale to až bude miminko umět sedět.

• Citovat
  • Upravit
75514
8.12.23 00:29

@dendena Hacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat