Dárek pro 4leté kluky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
duo
62
8.11.15 19:49

Dárek pro 4leté kluky

…letos si vůbec nevím rady co mám klukům 4,5 roku a 8 let koupit k Vánocům, co kupujete vy? Děkuji za typy ALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
8.11.15 19:54

Prcek chce Lego Ninjago… Zana, kterej se dá roztočit jako káča… Nic jinýho mi neřekl… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
8.11.15 19:56

Ahoj. Náš 4,5 letý syn dostane tento rok http://www.heureka.cz/?…. Máme k tomu i nějaké náhradní „dřevo“ a sadu s opaskem a metrem. Věřím, že bude nadšený. Navíc dostane Lego s natahovacím autíčkem a svítící puzzle s dinosarama. Pak dostanou společně s dcerou ještě nějaké knihy, společenské hry apod. Od mé mámy a segry dostanou společně Magformers R/C Bugy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
8.11.15 19:58

4,5 let si nakreslil dinosaury-sarcosuchuse, tyranosaura a giganotosaura. Potom kovová autíčka z filmu Cars a letadlo Rippslingera. Mám ještě minidráhu HotWheels, knížky z Alberta a DVD Letadla 1. Pak taky jeřáb na dálkové ovládání, pyžamo s Angry Birds, kasičku Angry Birds, povlečení…hromadím průbežně, takže budu vybírat 3 top dárky pod strom, něco do mikulášského balíčku a něco nechám na narozky v dubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.15 19:59

Mladej miluje hasice tak něco jako stavebnici pozarni stanice a masinky z ikey od babicky bude divadelko a od druhe policejni auto.od lega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
8.11.15 20:18

My budeme kupovat robota, ktery se da predelat na auto. Na trhu je toho hodne, budeme vybirat toho nejjednodussiho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13738
8.11.15 20:28

Duplo, drevene vlacky a doplnky k nim, auto na ovladani, knizky, Magformers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.11.15 20:45

Lego, neco k vlackodraze, knizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie