Dárek pro babičku k narozeninám

10.8.16 15:28

Dárek pro babičku k narozeninám

Ahoj, já bych potřebovala nutně poradit vůbec nevím co koupit babičce k narozeninám a co sem četla nenašla sem nic co by pro tu mojí bylo nejlepší. Babičce bude 61, je to takový ten typ co je moderní pořád spolu chodíme na nákupy a hodně mi pomáhá s mojí dcerkou (i děda) jsou tu vždy když potřebuji pomoct. Chtěla bych to babičce oplatit a koupit nějaký velký dárek za vše co pro mě dělá. Budu moc ráda když mi poradíte. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
366
10.8.16 15:32

Napadá mě, jestli o sebe babička ráda pečuje, tak buď nějakou lepší, opravdu krásnou kabelku, nebo pokud je peněz víc, nějaký poukaz na manikúru/pedikúru/masáže - třeba víc návštěv, nebo wellness víkend :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 15:34

@TerezkaM to je docela dobrý nápad děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.16 15:59

Šátek, šálku, originální brož, šperk… tam ale záleží na tom, zda to nosí a jaký má vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.8.16 16:06

Necháváme jí dělat kalendář z fotek s vnoučaty, co měsíc to jiná vzpomínka :-) vždy to má úspěch =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25195
10.8.16 16:19

No, moc jsi toho o ní nenapsala. Ale pokud je moderní a chceš něco vyloženě pro ni, tak welness, masáže nebo cokoliv v tom duchu bude super. Nebo třeba na pár dní lázně. Nebo víkend (pár dní) na nějakém zajímavém místě - prostě zaplatit kratší dovolenou.
My máme prarodiče povaleče, tak to řešíme kalendáři, fotorámečky, atd. Jim se to líbí. Ale u akční babičky bych volila jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 16:42

Děkuju moc za nápady =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.8.16 20:54

Co třeba dárkový koš? Koupíš věci co má ráda, pěkně to zabalíš a je to :palec:

• načítám...