Dárek pro děti k Vánocům

1
9.12.21 07:44

Dárek pro děti k Vánocům

Dobrý den, chtěla bych prosím poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, blíží se Vánoce a já bych chtěla poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, mám tři děti, dvě dcery 8,4 a syna 12, prosím nenajde se někdo kdo by daroval cokoli pro ně, co by se dalo použít pod stromeček. Nemám internet prosím kdo by mi chtěl napsat napište prosím na bublinka1986@post.cz děkuji strašně moc. Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9204
9.12.21 08:05

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
9.12.21 08:24

Jestli jsi z Prahy, mám doma po dceři vyřazené panenky a některé jsou velmi zachovalé. Určitě by se dalo vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59478
9.12.21 08:47

Už je to tu, začátek prosince a najednou se zjistí že budou Vánoce, jaké překvapení :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.12.21 08:52
@Iveta1986 píše:
Dobrý den, chtěla bych prosím poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, blíží se Vánoce a já bych chtěla poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, mám tři děti, dvě dcery 8,4 a syna 12, prosím nenajde se někdo kdo by daroval cokoli pro ně, co by se dalo použít pod stromeček. Nemám internet prosím kdo by mi chtěl napsat napište prosím na bublinka1986@post.cz děkuji strašně moc. Iveta

Kdyz nemáš internet, jak ti přijde email? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
9.12.21 08:53

Nemáš internet, ale píšeš na emimino a svoji e-mailovou adresu? Jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37246
9.12.21 09:08

Řešit, že nemám na dárky pro děti 2 týdny před Vánoci, to je brzo no, mit to jako ty, tak celý podzim sleduju třeba inzeráty z okolí- za odvoz, daruji apod. Jak můžeš mít email a psát sem, když nemáš internet? Navíc jako nováček jsi teda hrozně důvěryhodná no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
9.12.21 09:33

Paní asi myslela, že není permanentně online třeba na mobilu. Jinak také nechápu, že si někdo vzpomene tak pozdě, že budou Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6595
9.12.21 13:17

Jsem čekala, že se objeví dřív :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.12.21 15:40

Paní jsem kontaktovala mailem, na něčem jsme se domluvily.
Pokud někdo chcete pomoci, napište jí na mail, sem už se možná ani dívat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí