Dárek pro děti k Vánocům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dárek pro děti k Vánocům
Dobrý den, chtěla bych prosím poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, blíží se Vánoce a já bych chtěla poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, mám tři děti, dvě dcery 8,4 a syna 12, prosím nenajde se někdo kdo by daroval cokoli pro ně, co by se dalo použít pod stromeček. Nemám internet prosím kdo by mi chtěl napsat napište prosím na bublinka1986@post.cz děkuji strašně moc. Iveta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli jsi z Prahy, mám doma po dceři vyřazené panenky a některé jsou velmi zachovalé. Určitě by se dalo vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už je to tu, začátek prosince a najednou se zjistí že budou Vánoce, jaké překvapení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta1986 píše:
Dobrý den, chtěla bych prosím poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, blíží se Vánoce a já bych chtěla poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by prosím pomohl, mám tři děti, dvě dcery 8,4 a syna 12, prosím nenajde se někdo kdo by daroval cokoli pro ně, co by se dalo použít pod stromeček. Nemám internet prosím kdo by mi chtěl napsat napište prosím na bublinka1986@post.cz děkuji strašně moc. Iveta
Kdyz nemáš internet, jak ti přijde email? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš internet, ale píšeš na emimino a svoji e-mailovou adresu? Jak to děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešit, že nemám na dárky pro děti 2 týdny před Vánoci, to je brzo no, mit to jako ty, tak celý podzim sleduju třeba inzeráty z okolí- za odvoz, daruji apod. Jak můžeš mít email a psát sem, když nemáš internet? Navíc jako nováček jsi teda hrozně důvěryhodná no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní asi myslela, že není permanentně online třeba na mobilu. Jinak také nechápu, že si někdo vzpomene tak pozdě, že budou Vánoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní jsem kontaktovala mailem, na něčem jsme se domluvily.
Pokud někdo chcete pomoci, napište jí na mail, sem už se možná ani dívat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit