Dárek pro lidi co mají všechno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
14.1.14 23:58
@Iv85 píše:
Díky za nápady, budu muset zapojit bráchu, video bych asi nezvládla :D ale myslím si, že by ji to dojalo ;)

Tak ji udelej fotoknihu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.1.14 00:36

Když už se rozhodneš pro něco s fotkama, zvolila bych tu fotoknihu. Ta by třeba mě potěšila! Ale kdyby mi někdo udělal koláž s fotek do nějakého velkého rámečku, tak by mě asi taky potěšila, ale nikam bych si ji nepověsila. Každý to má doma nějak jinak, jiný vkus, a koláž s fotkami bych brala tak do studentského pokojíku, možná pracovny, ale ne třeba do obýváku. :nevim:

Co třeba Pandora? Nemá? Přívěšek „milovaná sestra“? To jsem dostala od ségry já a udělalo mi to radost. Taky mám doma „krámů“ tři pr.. (tak asi jako popisuješ svoji sestru), takže tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
15.1.14 09:44

Tohle mě už taky napadlo, ty fotky jsou skvělé, ale přemýšlela jsem jestli by to měla kam dát. Barák sice velkej, ale všechno je tak organizované, navržené architektem…možná udělám něco v menším provedení a vyzkouším raději tu video prezentaci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.1.14 10:11
@Iv85 píše:
Tohle mě už taky napadlo, ty fotky jsou skvělé, ale přemýšlela jsem jestli by to měla kam dát. Barák sice velkej, ale všechno je tak organizované, navržené architektem…možná udělám něco v menším provedení a vyzkouším raději tu video prezentaci:-)

A nebo tak. A navíc ta videoprezentace bude i velmi laciné řešení :-) takže super. U nás doma je to taky tak, neměla bych to prostě kam dát. :nevim: Tak hodně štěstí, ať se dárek povede :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
15.1.14 23:13

@madlicka ne Jirka Balcar..majitele byly 3!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
16.1.14 07:24
@Iv85 píše:

Slide show je fakt dobrý nápad, my jsem ještě navíc vymysleli básničku, co se rýmovala a byla o životě dotyčného. Sice to bylo pro kámošku, která se vdávala a básničku jsme, my svědci, odrecitovali jako přípitek, ale myslím, že je to dobrý nápad i k narozkám. Ale teda tu básničku jsem skládali asi 2 měsíce, aby to bylo vtipné, rýmovalo se to a sedělo to na události v jejím životě, no dalo nám to celkem zabrat, ale výsledek stál za to :lol: Ještě jsme tu básničku dali pak na barevný tvrdý papír, hezkým písmem ať si to může vystavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný