Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kotatko03 píše:
asi? Hmmm pěkné…no k dotazu, kup mu krabici od bot plnou kondomů
Jakmile jde v diskuzi o sex a nevěru je to tady jak v slepicarne ale když někdo potřebuje poradit je tu pusto. moralistky hadra fakt ![]()
@Michaela.aela pokud je nadšený akvarista kup mu něco takového - rybku, něco do akvária (nerozumím tomu) a i ta návštěva mořského světa mi nepřijde špatná nebo nějakou knihu co ještě nemá i když píšeš že materiální dárek nechceš ale z těch nematerialnich co nějaká společná masáž nebo tak ![]()
Příspěvek upraven 23.04.16 v 20:27
@Kristyna.Vechtova píše:? nepochopila jsem co jsi tím chtěla říct…
@Michaela.aela pokud ne nadsen
@Michaela.aela už jsem prispevek editovala.. Uklikla jsem se dřív ![]()
@Anonymní píše:
Slečna chce jen poradit a hned se na ní snese nenávistná kritika. Proč? Protože se většina autorek těchto komentářů obává, aby jim manžel taky nedonesl domů zlatou rybku od „kamaráda“.
V Praze bych vybrala nějakou libanonskou nebo indickou restauraci, většinou kombinují v nabídce jak masité pokrmy, tak vynikající veganskou kuchyni. Jako dárek, který je „nehmotný mne napadá "adoptovat“ rybu v zoo, plus mu to předat na místě v rámci návštěvy zoo, jako překvapení. Bude vědět, že jí tam má, je to hezké gesto a vždy si při návštěvě zoo vzpomene.
Ty jo, to jsem nevěděla, že se dá i adoptovat rybka v zoo..To je dobrý nápad, jdu se na to podívat ![]()
@Michaela.aela píše:
Pak mě napadlo zaplatit mu třeba dámskou společnost jestli mi rozumíte:-D
Nerozumím… jako že si ty prachy necháš?? ![]()
@Anonymní píše:
Slečna chce jen poradit a hned se na ní snese nenávistná kritika. Proč? Protože se většina autorek těchto komentářů obává, aby jim manžel taky nedonesl domů zlatou rybku od „kamaráda“.
V Praze bych vybrala nějakou libanonskou nebo indickou restauraci, většinou kombinují v nabídce jak masité pokrmy, tak vynikající veganskou kuchyni. Jako dárek, který je „nehmotný mne napadá "adoptovat“ rybu v zoo, plus mu to předat na místě v rámci návštěvy zoo, jako překvapení. Bude vědět, že jí tam má, je to hezké gesto a vždy si při návštěvě zoo vzpomene.
Proč kritika???Protože třeba slečna neví jak tím ubližuje jeho manželce a případným dětem???Že rozbíjí rodinu? To je málo? Neví že se to na 99% provalí a zničí jedný rodině život??Tak třeba proto.
A ano klidně to přiznám, jsem jedna taková manželka. Za chvíli už budu rozvedená.
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michaela.aela už jsem prispevek editovala.. Uklikla jsem se dřív
Ano, ano už jsem pochopila:-))
My budeme společně na „služební cestě“ mimo domov dva dny, nevím jak by rybka přežila ![]()
Ale masáž mě taky napadla:-)
@Martinik píše:
Nerozumím… jako že si ty prachy necháš??
Ne:-) že bych mu zaplatila společnici do trojky..
@Michaela.aela píše:
Trochu se bojím abych tu slečnu/paní rozdýchala..ono představa a realita je něco jiného
a manželka ti nevadí? ![]()
@ametyst píše:
Proč kritika???Protože třeba slečna neví jak tím ubližuje jeho manželce a případným dětem???Že rozbíjí rodinu? To je málo? Neví že se to na 99% provalí a zničí jedný rodině život??Tak třeba proto.
A ano klidně to přiznám, jsem jedna taková manželka. Za chvíli už budu rozvedená.
Nechci tu řešit takovéhle věci, podobných témat je tu dost…
Nicméně nemám pocit, že něco ničím…
@Tom-Jerry píše:
a manželka ti nevadí?
Manželka s námi při sexu není
Ale kdyby byla..tak by mi asi vadila.. ![]()
Ne sorry, fakt tu nechci řešit, že mám ženatého chlapa, chci jen poradit s dárkem…
@Michaela.aela píše:
Ne:-) že bych mu zaplatila společnici do trojky..
To byl vtip samozřejmě… no co ale, má tě jen na šu. kání, tak nějaký překotný intelekt není nutný ![]()
@jdukolem píše:
- slož mu báseň o vaší lásce
Nebo o akvarijních rybičkách ![]()