Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Martinik no jsem ráda že se bavis, každopádně mě doma učili neodsuzovat a z Tvých „rad“ plyne jen uzkoprsost a nudnost. Myslím že je pouze na těch dvou jaký vztah mají a kdyby dotyčný muž nechtěl určitě se slečnou ani ne*uka ![]()
@Michaela.aela to je mi jasný ![]()
Jen píšu že já to mám jednoduché i když to vymýšlení nových dárků je taky název téměř vše už manžel má ![]()
A to mimco byla jen taková poznámka ne že bys mu ho měla dát i Ty ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michaela.aela to je mi jasný
Jen píšu že já to mám jednoduché i když to vymýšlení nových dárků je taky název téměř vše už manžel má
A to mimco byla jen taková poznámka ne že bys mu ho měla dát i Ty
Já jsem to pochopila…:-)))
@Kristyna.Vechtova a to jsi prosím tě usoudila podle čeho, že jsem úzkoprsá a nudná? ![]()
@Michaela.aela píše:
Pokud bych napsala, že je to pro kamaráda, tak bych se ochudila zrovna o tvůj skvělý komentář, že mě má jen na šukání a tak inteligence není potřeba… A to bych nepřežila![]()
Ale prosím tě, z blbých komentářů si nic nedělej, však tady jen tak přátelsky plkáme ![]()
@Martinik píše:
@Kristyna.Vechtova a to jsi prosím tě usoudila podle čeho, že jsem úzkoprsá a nudná?
Hale je tohle nutné? Napsala jsi svůj typ na dárek, já ti díky…ale myslím, že tyhle ostatní komentáře jsou vhodné do jiné diskuse…
@Martinik píše:
Ale prosím tě, z blbých komentářů si nic nedělej, však tady jen tak přátelsky plkáme
Já to beru s nadhledem, ale byla bych nerada aby se to tady nějak zvrtlo
![]()
@Michaela.aela píše:
Já to beru s nadhledem, ale byla bych nerada aby se to tady nějak zvrtlo![]()
No to je nebezpečí veřejné diskuze, to by sis asi musela založit soukromou skupinu
Ale abys teda neřekla, že se nedržím tématu, co jsi dostala od něho k narozeninám ty?
@Michaela.aela píše:
Pokud bych napsala, že je to pro kamaráda, tak bych se ochudila zrovna o tvůj skvělý komentář, že mě má jen na šukání a tak inteligence není potřeba… A to bych nepřežila![]()
Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid. ![]()
@Martinik píše:
No to je nebezpečí veřejné diskuze, to by sis asi musela založit soukromou skupinuAle abys teda neřekla, že se nedržím tématu, co jsi dostala od něho k narozeninám ty?
Dovolenou…jsem totiž trochu zlatokopka
( dělám si legraci)…
@Žirafa 69 píše:
Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid.
No to sice ano, ale většina nápadů by byla asi mimo… jak bych vysvětlila, že si můj přítel nemůže dárek ode mě přinést domu?:-D
@Žirafa 69 píše:
Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid.
A jak jsem psala. beru to s nadhledem ![]()
@Michaela.aela jen tak pro zajímavost, co bys mu teda dala nejradši? Bez ohledu na to, že by si to nemohl donést domů? Jinak já si myslím, že nějaký hmotný dar by si domu přinést mohl, manželce beztak lže, tak jaký je rozdíl, kdyby mlžil o původu té věci? ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Martinik no jsem ráda že se bavis, každopádně mě doma učili neodsuzovat a z Tvých „rad“ plyne jen uzkoprsost a nudnost. Myslím že je pouze na těch dvou jaký vztah mají a kdyby dotyčný muž nechtěl určitě se slečnou ani ne*uka
to by mě zajímalo jak bys byla širokoprsá a zábavná, kdyby se ukázalo, že dotyčný je tvůj manžel