Dárek pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.16 21:13

@Martinik no jsem ráda že se bavis, každopádně mě doma učili neodsuzovat a z Tvých „rad“ plyne jen uzkoprsost a nudnost. Myslím že je pouze na těch dvou jaký vztah mají a kdyby dotyčný muž nechtěl určitě se slečnou ani ne*uka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:15

@Michaela.aela to je mi jasný ;-)
Jen píšu že já to mám jednoduché i když to vymýšlení nových dárků je taky název téměř vše už manžel má :-D
A to mimco byla jen taková poznámka ne že bys mu ho měla dát i Ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:18
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michaela.aela to je mi jasný ;-)
Jen píšu že já to mám jednoduché i když to vymýšlení nových dárků je taky název téměř vše už manžel má :-D
A to mimco byla jen taková poznámka ne že bys mu ho měla dát i Ty :)

Já jsem to pochopila…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.4.16 21:25

@Kristyna.Vechtova a to jsi prosím tě usoudila podle čeho, že jsem úzkoprsá a nudná? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.4.16 21:27
@Michaela.aela píše:
Pokud bych napsala, že je to pro kamaráda, tak bych se ochudila zrovna o tvůj skvělý komentář, že mě má jen na šukání a tak inteligence není potřeba… A to bych nepřežila :potlesk: :palec:

Ale prosím tě, z blbých komentářů si nic nedělej, však tady jen tak přátelsky plkáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:27
@Martinik píše:
@Kristyna.Vechtova a to jsi prosím tě usoudila podle čeho, že jsem úzkoprsá a nudná? :D

Hale je tohle nutné? Napsala jsi svůj typ na dárek, já ti díky…ale myslím, že tyhle ostatní komentáře jsou vhodné do jiné diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:28
@Martinik píše:
Ale prosím tě, z blbých komentářů si nic nedělej, však tady jen tak přátelsky plkáme ;)

Já to beru s nadhledem, ale byla bych nerada aby se to tady nějak zvrtlo :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.4.16 21:35
@Michaela.aela píše:
Já to beru s nadhledem, ale byla bych nerada aby se to tady nějak zvrtlo :D :lol:

No to je nebezpečí veřejné diskuze, to by sis asi musela založit soukromou skupinu :nevim: Ale abys teda neřekla, že se nedržím tématu, co jsi dostala od něho k narozeninám ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.4.16 21:36

Som za trojku s chlapom-na to bude spomínať velmi dlho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39692
23.4.16 21:39
@Michaela.aela píše:
Pokud bych napsala, že je to pro kamaráda, tak bych se ochudila zrovna o tvůj skvělý komentář, že mě má jen na šukání a tak inteligence není potřeba… A to bych nepřežila :potlesk: :palec:

Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:39
@Martinik píše:
No to je nebezpečí veřejné diskuze, to by sis asi musela založit soukromou skupinu :nevim: Ale abys teda neřekla, že se nedržím tématu, co jsi dostala od něho k narozeninám ty?

Dovolenou…jsem totiž trochu zlatokopka :D :D :D ( dělám si legraci)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:40
@Žirafa 69 píše:
Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid. :nevim:

No to sice ano, ale většina nápadů by byla asi mimo… jak bych vysvětlila, že si můj přítel nemůže dárek ode mě přinést domu?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 21:41
@Žirafa 69 píše:
Tak kdybys nenapsala ani kamaráda ani milence, ale normálně přítele, tak z toho by asp. nikdo nepoznal, že jsi jen milenkou, a komentáře, které se Ti nelíbí (ale jsou pochopitelné) bys číst nemusela a byl by klid. :nevim:

A jak jsem psala. beru to s nadhledem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.4.16 21:44

@Michaela.aela jen tak pro zajímavost, co bys mu teda dala nejradši? Bez ohledu na to, že by si to nemohl donést domů? Jinak já si myslím, že nějaký hmotný dar by si domu přinést mohl, manželce beztak lže, tak jaký je rozdíl, kdyby mlžil o původu té věci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.4.16 21:46
@Kristyna.Vechtova píše:
@Martinik no jsem ráda že se bavis, každopádně mě doma učili neodsuzovat a z Tvých „rad“ plyne jen uzkoprsost a nudnost. Myslím že je pouze na těch dvou jaký vztah mají a kdyby dotyčný muž nechtěl určitě se slečnou ani ne*uka ;-)

to by mě zajímalo jak bys byla širokoprsá a zábavná, kdyby se ukázalo, že dotyčný je tvůj manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný