Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jdukolem píše:
to by mě zajímalo jak bys byla širokoprsá a zábavná, kdyby se ukázalo, že dotyčný je tvůj manžel
Hele. Dej mu kopačky a facku k tomu za mě ať se vzpamatuje, nepodvádí manželku a je s rodinou. Neocení to asi hned, ale časem snad jo. Bude to nejlepší dárek, který mu můžeš dát ![]()
@Bonnie7 píše:
Hele. Dej mu kopačky a facku k tomu za mě ať se vzpamatuje, nepodvádí manželku a je s rodinou. Neocení to asi hned, ale časem snad jo. Bude to nejlepší dárek, který mu můžeš dát
nechápeš lásku? to nejde přeci ![]()
@jdukolem píše:…kdyby nějakýho měla…
to by mě zajímalo jak bys byla širokoprsá a zábavná, kdyby se ukázalo, že dotyčný je tvůj manžel
@Michaela.aela píše:
Trochu se bojím abych tu slečnu/paní rozdýchala..ono představa a realita je něco jiného
Vsak kw jedno jestli soupe tebe a manzelku, nebo jeste nějakou treti ![]()
@Michaela.aela píše:
Manželka s námi při sexu neníAle kdyby byla..tak by mi asi vadila..
Ne sorry, fakt tu nechci řešit, že mám ženatého chlapa, chci jen poradit s dárkem…
kdybys chtěla jsem poradit tak ani nezmiňuješ že je dotyčný ženatý..
@Bonnie7 píše:
Hele. Dej mu kopačky a facku k tomu za mě ať se vzpamatuje, nepodvádí manželku a je s rodinou. Neocení to asi hned, ale časem snad jo. Bude to nejlepší dárek, který mu můžeš dát
A jednu ať ubalí i sobě. ![]()
@jdukolem píše:
kdybys chtěla jsem poradit tak ani nezmiňuješ že je dotyčný ženatý..
Jojo, teď jsi to odhalila…Chtěla jsem se pochlubit, že mám ženatého milence
![]()
@Bonnie7 píše:
Hele, je mu 53, jeho děti už mají svoji rodinu…nikomu nekradu tatínka a jeho vztah s jeho manželkou ---to je asi jedno.
@Martinik píše:
@Michaela.aela jen tak pro zajímavost, co bys mu teda dala nejradši? Bez ohledu na to, že by si to nemohl donést domů? Jinak já si myslím, že nějaký hmotný dar by si domu přinést mohl, manželce beztak lže, tak jaký je rozdíl, kdyby mlžil o původu té věci?
Když mě právě nenapadlo nic, co by mohlo vypadat jako, že je to od někoho jiného..
Knih už jsem mu nakoupila dost, nedávno jsem mu koupila lístky na koncert a to taky nějak prošlo..
Přemýšlela jsem spíš o nějakém „zážitku“.
@paola white píše:
Vsak kw jedno jestli soupe tebe a manzelku, nebo jeste nějakou treti
Když šoupe svou manželku tak u toho nejsem…a to je asi ten rozdíl ![]()
@Žirafa 69 píše: …kdyby nějakýho měla…
Já kdybych měla chlapa, který mě podvádí? Ukázala bych mu dveře a předala ho milence…To, že to jeho žena trpí a snáší je asi její věc..Nedělám si iluze, že jsem jeho první a ani, že to jeho manželka neví..
@Michaela.aela píše:
Já kdybych měla chlapa, který mě podvádí? Ukázala bych mu dveře a předala ho milence…To, že to jeho žena trpí a snáší je asi její věc..Nedělám si iluze, že jsem jeho první a ani, že to jeho manželka neví..
Ale jistě si myslíš, že jsi jeho poslední. A určitě se kvůli tobě rozvede, když mu nemůžeš dát ani dárek, který si nesmí /a hlavně nechce/ přinést domů. ![]()
@nostress píše:
Ale jistě si myslíš, že jsi jeho poslední. A určitě se kvůli tobě rozvede, když mu nemůžeš dát ani dárek, který si nesmí /a hlavně nechce/ přinést domů.
Překvapení…nemyslím si, že jsem jeho poslední a ani nechci být jeho poslední.., nemyslím si, že se kvůli mě rozvede, dokonce mi sám řekl, že se nikdy nerozvede… ![]()