Dárek pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
23.4.16 23:19
@Michaela.aela píše:
Překvapení…nemyslím si, že jsem jeho poslední a ani nechci být jeho poslední.., nemyslím si, že se kvůli mě rozvede, dokonce mi sám řekl, že se nikdy nerozvede… :*

Aha, no hlavně, že v tom máš jasno. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 23:20
@nostress píše:
Aha, no hlavně, že v tom máš jasno. :potlesk:
:palec: taky si myslím :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.4.16 23:23
@Michaela.aela píše:
Hele, je mu 53, jeho děti už mají svoji rodinu…nikomu nekradu tatínka a jeho vztah s jeho manželkou ---to je asi jedno.

Tak to se omlouvám. Tipovala jsem Tě na 16 let ;) I když to, že mu je 53 neznamená, že Ty jsi dospělá, jinak pochybuji, že manželka o Tobě ví když ten Tvůj milovník nesmí přinést dárek domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 23:27
@Bonnie7 píše:
Tak to se omlouvám. Tipovala jsem Tě na 16 let ;) I když to, že mu je 53 neznamená, že Ty jsi dospělá, jinak pochybuji, že manželka o Tobě ví když ten Tvůj milovník nesmí přinést dárek domů :lol:

A ty bys nepoznala kdyby měl tvůj manžel( jestli nějakého máš) milenku? To vy manželky poznáte podle intuice, ne? :D
Na 16? :lol: to jsi mi přidala, 16 oslavím až příští měsíc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.4.16 23:33

@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normální :palec: Je mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence :hug: to musí být těžké :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 23:42
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normální :palec: Je mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence :hug: to musí být těžké :* ;)

Až bude mít milenku, tak to určit poznáš..neboj se :palec:
Těžké to ani tak není, nebolí to, nemusíš mě litovat :hug: ale díky, je vidět, že máš srdíčko na správném místě :hug: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 23:44
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normální :palec: Je mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence :hug: to musí být těžké :* ;)

Nechceš zajít na kafe? myslím, že by z nás byly super kamarádky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
23.4.16 23:49
@Michaela.aela píše:
Překvapení…nemyslím si, že jsem jeho poslední a ani nechci být jeho poslední.., nemyslím si, že se kvůli mě rozvede,dokonce mi sám řekl, že se nikdy nerozvede... :*

Mně hlava nebere, proč se někdo s někým takovým zdržuje, ubírá si vlastně čas pro toho, s kým by normálně chodil, s kým by ta budoucnost aspoň byla. Prostě nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 23:52
@Žirafa 69 píše:
Mně hlava nebere, proč se někdo s někým takovým zdržuje, ubírá si vlastně čas pro toho, s kým by normálně chodil, s kým by ta budoucnost aspoň byla. Prostě nepochopím.

Třeba proto, že mi to teď takhle vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
23.4.16 23:53
@Michaela.aela píše:

být jen něčí matrace? Inu, Tvoje volba i svědomí…a asi i malý sebevědomí. :nevim: (a to fakt nejsem žádná moralistka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.4.16 23:54

@Michaela.aela nejlepší :hug: Škoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
23.4.16 23:54
@Michaela.aela píše:
..a taky PROČ…to nám povíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 00:05
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela nejlepší :hug: Škoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema :roll:

To mě mrzí, myslím, že bychom mohly mít fakt hezký přátelský vztah..popřemýšlej o tom ještě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 00:07
@Žirafa 69 píše:
být jen něčí matrace? Inu, Tvoje volba i svědomí…a asi i malý sebevědomí. :nevim: (a to fakt nejsem žádná moralistka)

A to bych neřekla, že mám malý sebevědomí… ;)
A má smysl ti psát proč mi to takhle vyhovuje, když už teď obě víme, že ať napíšu cokoliv tak si stejně najdeš důvod mi napsat, že je to špatné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
24.4.16 07:42
@Michaela.aela píše:
A to bych neřekla, že mám malý sebevědomí… ;)
A má smysl ti psát proč mi to takhle vyhovuje, když už teď obě víme, že ať napíšu cokoliv tak si stejně najdeš důvod mi napsat, že je to špatné?

ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný