Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Michaela.aela píše:
Překvapení…nemyslím si, že jsem jeho poslední a ani nechci být jeho poslední.., nemyslím si, že se kvůli mě rozvede, dokonce mi sám řekl, že se nikdy nerozvede…
Aha, no hlavně, že v tom máš jasno. ![]()
@Michaela.aela píše:
Hele, je mu 53, jeho děti už mají svoji rodinu…nikomu nekradu tatínka a jeho vztah s jeho manželkou ---to je asi jedno.
Tak to se omlouvám. Tipovala jsem Tě na 16 let
I když to, že mu je 53 neznamená, že Ty jsi dospělá, jinak pochybuji, že manželka o Tobě ví když ten Tvůj milovník nesmí přinést dárek domů ![]()
@Bonnie7 píše:
Tak to se omlouvám. Tipovala jsem Tě na 16 letI když to, že mu je 53 neznamená, že Ty jsi dospělá, jinak pochybuji, že manželka o Tobě ví když ten Tvůj milovník nesmí přinést dárek domů
A ty bys nepoznala kdyby měl tvůj manžel( jestli nějakého máš) milenku? To vy manželky poznáte podle intuice, ne? ![]()
Na 16?
to jsi mi přidala, 16 oslavím až příští měsíc ![]()
@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normální
Je mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence
to musí být těžké
![]()
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normálníJe mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence
to musí být těžké
![]()
Až bude mít milenku, tak to určit poznáš..neboj se ![]()
Těžké to ani tak není, nebolí to, nemusíš mě litovat
ale díky, je vidět, že máš srdíčko na správném místě
![]()
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela těžko říct když jsem v takové situaci nebyla. Můj chlap je naštěstí normálníJe mi líto, že se nezmůžeš na víc než na milence
to musí být těžké
![]()
Nechceš zajít na kafe? myslím, že by z nás byly super kamarádky
![]()
@Michaela.aela píše:
Překvapení…nemyslím si, že jsem jeho poslední a ani nechci být jeho poslední.., nemyslím si, že se kvůli mě rozvede,dokonce mi sám řekl, že se nikdy nerozvede...
Mně hlava nebere, proč se někdo s někým takovým zdržuje, ubírá si vlastně čas pro toho, s kým by normálně chodil, s kým by ta budoucnost aspoň byla. Prostě nepochopím.
@Žirafa 69 píše:
Mně hlava nebere, proč se někdo s někým takovým zdržuje, ubírá si vlastně čas pro toho, s kým by normálně chodil, s kým by ta budoucnost aspoň byla. Prostě nepochopím.
Třeba proto, že mi to teď takhle vyhovuje..
@Michaela.aela píše:
být jen něčí matrace? Inu, Tvoje volba i svědomí…a asi i malý sebevědomí.
(a to fakt nejsem žádná moralistka)
@Michaela.aela nejlepší
Škoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema ![]()
@Michaela.aela píše:..a taky PROČ…to nám povíš?
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela nejlepšíŠkoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema
To mě mrzí, myslím, že bychom mohly mít fakt hezký přátelský vztah..popřemýšlej o tom ještě ![]()
@Žirafa 69 píše:
být jen něčí matrace? Inu, Tvoje volba i svědomí…a asi i malý sebevědomí.(a to fakt nejsem žádná moralistka)
A to bych neřekla, že mám malý sebevědomí… ![]()
A má smysl ti psát proč mi to takhle vyhovuje, když už teď obě víme, že ať napíšu cokoliv tak si stejně najdeš důvod mi napsat, že je to špatné?
@Michaela.aela píše:
A to bych neřekla, že mám malý sebevědomí…
A má smysl ti psát proč mi to takhle vyhovuje, když už teď obě víme, že ať napíšu cokoliv tak si stejně najdeš důvod mi napsat, že je to špatné?
ne.