Dárek pro milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
24.4.16 08:19
@Michaela.aela píše:
Nechceš zajít na kafe? myslím, že by z nás byly super kamarádky :hug: :hug:
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela nejlepší :hug: Škoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema :roll:
@Michaela.aela píše:
To mě mrzí, myslím, že bychom mohly mít fakt hezký přátelský vztah..popřemýšlej o tom ještě :hug:

Tohle musí být troll… přece nemůže být nikdo tak vypatlaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.4.16 08:34
@j.a.n.i1 píše:
Tohle musí být troll… přece nemůže být nikdo tak vypatlaný :think:

Já doufám, že je to troll :think: :roll: :lol: tohle nemůže být myšleno vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
24.4.16 08:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.4.16 11:36

@j.a.n.i1 Já si myslím, že ironie tak jsem reagovala stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.4.16 12:07

@Michaela.aela nejak mi rozum nebere, co dela svobodna, mlada, bezdetna milenka stareho pana s odrostlyma detma na emiminu?? :-)) cos cekala, za rady od manzelek - mamin od deti??… :-)) fakt ta inteligence nebude asi nic moc - uz jen to, ze nejsi schopna vymyslet nic pro cloveka, ktereho znas a milujes a ptas se lidi, ktere o nem nemaji ani paru… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.4.16 12:28

@markytka3 snaží se nas*at nás ostatní :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.4.16 13:28

Boží mlýny melou. Znám pár takových „milenek“, které byly jenom na telefonu, a čekaly jak věrný pejsek, kdy si „páníček“ vzpomene, a už byly připraveny a naaranžovány v tradiční poloze s nohama do véčka. Hezky jim to fungovalo, ale jenom do té chvíle, než si milenka myslela, že si může dělat na páníčka nároky. Některé si chtěly zajistit skvělou budoucnost aspon přes dítě. Někdy se jim i povedlo dosáhnout vytouženého rozvodu u ženatého milence.Ve finále všechny dopadly špatně. Některé se za čas i vdaly, ale dle rčení „podle sebe soudím tebe“ neskutečně žárlily, podezíraly a hlídaly manžely na každém kroku, až si vykoledovaly rozvod. Ty další jsou dneska v pozici podváděných manželek.
Jj, kdo s čím zachází… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.4.16 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.4.16 14:32

To se hned pozna, ktera je ta nevyhovujici, podvadena, plna zloby, zasti a neprejicnosti, vymenena za mladsi a hezci, nesebevedoma. Nemate to zapotrebi, neplivejte, je to fakt poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148822
24.4.16 20:17
@TerStre píše:
Proč dělat z mužů jen „nadržené primitivy“. Domnívám se, že ještě nikdy šťastný muž s naplněným a spokojeným životem neodešel (nezahnul) šťastné a milující ženě. Nevěra totiž vůbec není o milenkách, ale o manželkách (přítelkyních)…je to jen reakce na to, co kdo žije a jak je spokojený. Ikdyž sex hraje velkou roli a je velkým stimulem, není prvořadým impulsem k nevěře. A jestli jsou místní kritičky tak „ostré“ i doma a vše vnímají zcela nekompromisně a soudí totalitárně, tak jsou s prominutím pravděpodobnými budoucími čekatelkami na nevěru…
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.4.16 01:15

@TerStre no myslim, ze muze moc neznate… :-))) znam plno chlapu, co vedou spokojeny zivot s rodinou a proste, kdyz je prilezitost, tak jim to neda… nekteri jen flirtuji, jini zajdou i dale… ale, co budu komu „povidat“, kazdy na tuto stranku zivota ma svuj nazor a nikomu jej neberu :mavam: ja autorku, nikterak nesoudim a je mi putna, kde si vrzne, jen mne udivilo, co slecnu vedlo k registraci na tomto portale a ze kdyz hodi dotaz z pohledu milenky tak se divi reakcim - bohuzel, odpovedi se mi nedostalo :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.4.16 12:41

@Anatalia Tak to urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148822
26.4.16 23:42
@janfra píše:
Tak s takovým názorem tu dostaneš čočku. :lol: :lol: Hlavně od těch podváděných a nevěrných.

Janfrusko, drahá, nejsem ani podváděná a ani nevěrná. Přesto ti naprosto bezčočkově napíšu že ten názor je přinejmenším ůsměvný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.4.16 23:57
@Bonnie7 píše:
@janfra nebo tuhle knížku

http://www.grada.cz/…iha/katalog/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu jsem četl. Jsou to příběhy lidí se kterými se autor setkal v průběhu své poradenské praxe. K tématu: co koupit radsi neco takového: https://www.alkohol.cz/…axa-12-7004/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148822
27.4.16 23:46
@janfra píše:
Já vím, kdyby to bylo všechno tak jednoduché viď.

Právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný