Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Michaela.aela píše:
Nechceš zajít na kafe? myslím, že by z nás byly super kamarádky![]()
@Bonnie7 píše:
@Michaela.aela nejlepšíŠkoda, že nesnáším cou.ry co spí s ženáčema
@Michaela.aela píše:
To mě mrzí, myslím, že bychom mohly mít fakt hezký přátelský vztah..popřemýšlej o tom ještě
Tohle musí být troll… přece nemůže být nikdo tak vypatlaný ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tohle musí být troll… přece nemůže být nikdo tak vypatlaný
Já doufám, že je to troll
tohle nemůže být myšleno vážně…
@Michaela.aela nejak mi rozum nebere, co dela svobodna, mlada, bezdetna milenka stareho pana s odrostlyma detma na emiminu??
cos cekala, za rady od manzelek - mamin od deti??…
fakt ta inteligence nebude asi nic moc - uz jen to, ze nejsi schopna vymyslet nic pro cloveka, ktereho znas a milujes a ptas se lidi, ktere o nem nemaji ani paru… ![]()
Boží mlýny melou. Znám pár takových „milenek“, které byly jenom na telefonu, a čekaly jak věrný pejsek, kdy si „páníček“ vzpomene, a už byly připraveny a naaranžovány v tradiční poloze s nohama do véčka. Hezky jim to fungovalo, ale jenom do té chvíle, než si milenka myslela, že si může dělat na páníčka nároky. Některé si chtěly zajistit skvělou budoucnost aspon přes dítě. Někdy se jim i povedlo dosáhnout vytouženého rozvodu u ženatého milence.Ve finále všechny dopadly špatně. Některé se za čas i vdaly, ale dle rčení „podle sebe soudím tebe“ neskutečně žárlily, podezíraly a hlídaly manžely na každém kroku, až si vykoledovaly rozvod. Ty další jsou dneska v pozici podváděných manželek.
Jj, kdo s čím zachází… ![]()
To se hned pozna, ktera je ta nevyhovujici, podvadena, plna zloby, zasti a neprejicnosti, vymenena za mladsi a hezci, nesebevedoma. Nemate to zapotrebi, neplivejte, je to fakt poznat.
@TerStre píše:
Proč dělat z mužů jen „nadržené primitivy“. Domnívám se, že ještě nikdy šťastný muž s naplněným a spokojeným životem neodešel (nezahnul) šťastné a milující ženě. Nevěra totiž vůbec není o milenkách, ale o manželkách (přítelkyních)…je to jen reakce na to, co kdo žije a jak je spokojený. Ikdyž sex hraje velkou roli a je velkým stimulem, není prvořadým impulsem k nevěře. A jestli jsou místní kritičky tak „ostré“ i doma a vše vnímají zcela nekompromisně a soudí totalitárně, tak jsou s prominutím pravděpodobnými budoucími čekatelkami na nevěru…
@TerStre no myslim, ze muze moc neznate…
znam plno chlapu, co vedou spokojeny zivot s rodinou a proste, kdyz je prilezitost, tak jim to neda… nekteri jen flirtuji, jini zajdou i dale… ale, co budu komu „povidat“, kazdy na tuto stranku zivota ma svuj nazor a nikomu jej neberu
ja autorku, nikterak nesoudim a je mi putna, kde si vrzne, jen mne udivilo, co slecnu vedlo k registraci na tomto portale a ze kdyz hodi dotaz z pohledu milenky tak se divi reakcim - bohuzel, odpovedi se mi nedostalo
![]()
@janfra píše:
Tak s takovým názorem tu dostaneš čočku.![]()
Hlavně od těch podváděných a nevěrných.
Janfrusko, drahá, nejsem ani podváděná a ani nevěrná. Přesto ti naprosto bezčočkově napíšu že ten názor je přinejmenším ůsměvný. ![]()
@Bonnie7 píše:
@janfra nebo tuhle knížkuhttp://www.grada.cz/…iha/katalog/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu jsem četl. Jsou to příběhy lidí se kterými se autor setkal v průběhu své poradenské praxe. K tématu: co koupit radsi neco takového: https://www.alkohol.cz/…axa-12-7004/
@janfra píše:
Já vím, kdyby to bylo všechno tak jednoduché viď.
Právě.