Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Martinik píše:
To byl vtip samozřejmě… no co ale, má tě jen na šu. kání, tak nějaký překotný intelekt není nutný
@Michaela.aela tak mu kup knížku třeba, to může snadno prohlásit za dárek od nějakého kolegy nebo obchodního partnera, akorát by to asi neměla být sbírka milostných básní nebo tak něco ![]()
Pokud si nechtěla blbý komentáře, tak si měla jen napsat co koupit dárek kamarádovi ![]()
@MarkétkaU píše:
Pokud si nechtěla blbý komentáře, tak si měla jen napsat co koupit dárek kamarádovi
No, asi to jdu editovat..
@Michaela.aela ta společnice možná a nebo něco na tohle téma, ale společně…návštěva nějakýho swingers klubu nebo co já vim…nějaká erotická masáž včetně masáže prostaty…nevim co ho bere…to musíš vědět ty sama nejlíp…určitě bych se ale držela tohohle tématu a neodbočovala alá večeře nebo mořskej svět..
@MarkétkaU píše:
Pokud si nechtěla blbý komentáře, tak si měla jen napsat co koupit dárek kamarádovi
Tak to by se sice ochudila o tyhle bezva komenty…ale na druhou stranu by ty návrhy byly zase totál mimo mísu, takže zbytečný se na něco ptát pak…
@Michaela.aela jo taaak noo tak myslím že kdybys mu ji dala hned na začátku cesty tak ve zveraci by Ti urco poradili zda přežije den dva mimo akvárium a pak by ji jen přelil zpět do pytlíku a doma jo dál do akvária
Ale myslím že ta společná masáž je fajn nebo někde pak vyrivka v novém pradélku něco takového ![]()
Já to mám naštěstí jednodušší muž je fotbalista a velkej fanoušek sportu takže k Vánocům dostal nový brankářský set od Nike k svátku předtím salovky na trénink letos to bude k svátku taky něco takového a před narozkama mu porodim mimčo tak to snad bude nejlepší dárek ke 30tinám ![]()
@Kristyna.Vechtova hele já myslím, že s tím mimčem jsi to rozsekla ![]()
@Martinik píše:
@Tuco zrovna společnici by kamarádovi koupit mohla
A určitě by to byl jeden z prvních tipů tady ![]()
@Martinik píše:
@Kristyna.Vechtova hele já myslím, že s tím mimčem jsi to rozsekla
Pokud bych napsala, že je to pro kamaráda, tak bych se ochudila zrovna o tvůj skvělý komentář, že mě má jen na šukání a tak inteligence není potřeba… A to bych nepřežila
![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Michaela.aela jo taaak noo tak myslím že kdybys mu ji dala hned na začátku cesty tak ve zveraci by Ti urco poradili zda přežije den dva mimo akvárium a pak by ji jen přelil zpět do pytlíku a doma jo dál do akváriaAle myslím že ta společná masáž je fajn nebo někde pak vyrivka v novém pradélku něco takového
Já to mám naštěstí jednodušší muž je fotbalista a velkej fanoušek sportu takže k Vánocům dostal nový brankářský set od Nike k svátku předtím salovky na trénink letos to bude k svátku taky něco takového a před narozkama mu porodim mimčo tak to snad bude nejlepší dárek ke 30tinám
Tak mimčo je fakt skvělý dárek, ale pro nás by to takové terno nebylo ![]()