Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poraďte prosím. Přijedou dnes přátelé mého muže, mají 2 děti. Kluk má 12 a holka 9 a ta je na vozíku. Přítel ani neví, jestli hýbe rukama, prostě nepomohl. Koupila jsem jen nějaký slavnosti a teď nevím, abych se jich nějak nedotkla. Nemám zkzkušenost. Co by takové děti ocenili?
Já myslím, zže holčičku potěší nějaké holčičí věci - prstýnky, razítka, nějaká knížka nálepek, omalovánek, třpytivé fixy nebo nějaká malá postavička… Ručičkama snad hýbat bude.
V devíti letech už je to slečna, takže klidně něco na sebe, pěkný tričko, sponky, voňavku…
Oprost se od toho, ze je postizena, vymysli, co bys dala jakekoliv jine holcicce a pak z toho vyskrtni jen to absolutne nevhodne. Myslim, ze cokoliv z holcicich radovanek, jak ti psala Anastazie v druhe diskuzi nebo @Burj Chalifa nebo @Bersaba ji potesi. Koralky na krk rozhodne neurazi, kdyz tak si je omota kolem ruky ![]()
@Rebecca Tea nějakou sladkost? Nebo jak holky psala, náramek něco na parádu, je to přece ženská tak něčím na parádu nic neskazíš, píšeš že nevíš jestli hýbe ručičkama, napsala bych něco na vyrábění, ale takhle nevím
@AniNevim souhlasím s tebou a to i k chování k ní, aby si pak třeba nemyslela že si o ní Rebecca myslí že je nesamostatná
Já myslím, že holčičku potěší nějaké holčičí věci – prstýnky, razítka, nějaká knížka nálepek, omalovánek, třpytivé fixy nebo nějaká malá postavička… Ručičkama snad hýbat bude.
@AnastazieB píše:
Já myslím, že holčičku potěší nějaké holčičí věci – prstýnky, razítka, nějaká knížka nálepek, omalovánek, třpytivé fixy nebo nějaká malá postavička… Ručičkama snad hýbat bude.
Na takové dárky mi už připadá „stará“.To je tak pro předškoláka.
@Burj Chalifa píše:
Na takové dárky mi už připadá „stará“.To je tak pro předškoláka.
Souhlas, mám doma devítiletou.
@Nelisa píše:
Souhlas, mám doma devítiletou.
Přikláněla bych se ke kosmetice.Ta nezklame nikdy. V každé slečně je už kus mladé dámy.