Malvík Brno - jen výdejní místo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
28.2.14 16:09

Malvík Brno?

Ahojky
Pottřebujeme poradit! V neděli jedeme nakupovat do různých obchodů v Brně jako Ikea, Olympia atd. :) Potřebuji také do Malvíku nejlépe do toho na Václavské ale nevím jestli je to jenom výdejní obchod nebo také normální prodejna kde mi vše předvedou atd.??? Nemohu o tom Brněnském Malvíku moc najít a potřebuji vědět jestli tam náš kočárek vůbec mají aby mi ho předvedli. Případně jaký jiný obchod kde budou mít otevřeno i v neděli a nebude úplně mimo z centra abychom ho našli..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
28.2.14 16:19

Je to jenom výdejní místo pro zásilky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
28.2.14 16:29

Je to výdejní místo přes uloženku. Malvík má prodejnu jenom v Hostivici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
28.2.14 16:33

Malvik je jen za prahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
28.2.14 16:42

Malvík je jenom v Hostivicích, dneska jsem tam zrovna byla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.2.14 16:52

Kdyz budete v Olympii tak zkuste fun baby v Modricich. Z Olympie to neni daleko a kocarku je tam dost. Pak je jeste jeden obchod v Komarove naproti Baumaxu, ale tam mi vyber kocarku prisel slabej a nevim jak se jmenuje. A na Tomkove namesti bude asi zavreno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.14 22:04

@slivovicka Děkuji. :) Já koukala že je tam růžovej panter tam mají ten co chci dále baby car ale ten asi nestihneme mají blbou otevíračku a je to v Brně z ruky no a ten Baumax by byl super taky tam nejspíše pojedeme a ta Olympie dobře mrknu na jejich stránky jestli ten Baby Design Lupo mají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.2.14 22:59

@Brouček007 No ja nevim, ale ruzovej panter nic moc. Maji tam jen par kocaru a zbytek se mam prohlidnout na netu (slova prodavacky). Prislo mi ze tam maji samy polsky a vse bylo moc tezke. Ja shanela lehky a skladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.14 23:05

@slivovicka Já nehodlám hledat mezi kočárky už mám vybraný a je Polsekej ale má tak dobrý recenze že zahazuje některé kočáry za 20-30tisíc :) Hlavně není od Taka takže OK :)…A růžovej panter je v neděli zavřenej jináč bych tam šla :/ potřebuji si ho někde v Brně v neděli ozkoušet a prostě nevím kde v baby fun ho nemají už jsem se dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.14 23:06

No a v bay car to je jedinej kde jsem ho našla ale maj tem v neděli jen do tří a to nevím zda stihnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.14 23:09
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie