Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky
Pottřebujeme poradit! V neděli jedeme nakupovat do různých obchodů v Brně jako Ikea, Olympia atd.
Potřebuji také do Malvíku nejlépe do toho na Václavské ale nevím jestli je to jenom výdejní obchod nebo také normální prodejna kde mi vše předvedou atd.??? Nemohu o tom Brněnském Malvíku moc najít a potřebuji vědět jestli tam náš kočárek vůbec mají aby mi ho předvedli. Případně jaký jiný obchod kde budou mít otevřeno i v neděli a nebude úplně mimo z centra abychom ho našli..? ![]()
Je to výdejní místo přes uloženku. Malvík má prodejnu jenom v Hostivici
Kdyz budete v Olympii tak zkuste fun baby v Modricich. Z Olympie to neni daleko a kocarku je tam dost. Pak je jeste jeden obchod v Komarove naproti Baumaxu, ale tam mi vyber kocarku prisel slabej a nevim jak se jmenuje. A na Tomkove namesti bude asi zavreno.
@slivovicka Děkuji.
Já koukala že je tam růžovej panter tam mají ten co chci dále baby car ale ten asi nestihneme mají blbou otevíračku a je to v Brně z ruky no a ten Baumax by byl super taky tam nejspíše pojedeme a ta Olympie dobře mrknu na jejich stránky jestli ten Baby Design Lupo mají ![]()
@Brouček007 No ja nevim, ale ruzovej panter nic moc. Maji tam jen par kocaru a zbytek se mam prohlidnout na netu (slova prodavacky). Prislo mi ze tam maji samy polsky a vse bylo moc tezke. Ja shanela lehky a skladny.
@slivovicka Já nehodlám hledat mezi kočárky už mám vybraný a je Polsekej ale má tak dobrý recenze že zahazuje některé kočáry za 20-30tisíc
Hlavně není od Taka takže OK
…A růžovej panter je v neděli zavřenej jináč bych tam šla :/ potřebuji si ho někde v Brně v neděli ozkoušet a prostě nevím kde v baby fun ho nemají už jsem se dívala.
No a v bay car to je jedinej kde jsem ho našla ale maj tem v neděli jen do tří a to nevím zda stihnu ![]()