Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny maminky
, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá řetízek se jménem svého prcka. Nemáte zkušenosti s nějakým solidním e-shopem, kde bych ho mohla pořídit za rozumnou cenu? Předem děkuju za všechny informace ![]()
@Mišulína-Žatec né, nemám. Ale můžeš si nechat vyrobit ve zlatnictví na zakázku - on to zase takový problém není ![]()
Tak jsem právě koukala na jejich stránky a cena je skvělá. Já našla jen nějaké stránky, kde se tyto řetízky prodávají kolem 700,– a vy jste k tomu jménu dostala i řetízek??
moc děkuju za typ
Ahoj. Já dostala k narozeninám řetízek se jménem. Kupovali ho v takovém stánku, které jsou v těch velkých obchodních domech (neznám název),je to chir.ocel a vypadá moc dobře. Cena je kolem 600kč.
Já jsem narazila na tohle http://www.silvername.cz/…ek-se-jmenem ale je to docela drahý
@Drahomira Svobodova píše:
Ahoj. Já dostala k narozeninám řetízek se jménem. Kupovali ho v takovém stánku, které jsou v těch velkých obchodních domech (neznám název),je to chir.ocel a vypadá moc dobře. Cena je kolem 600kč.
OnStyle pravdepodobne. Akorat tam bych o kvalite pochybovala.
Jo ve stancích mívají, ale teda je to takový pouťový - myslím to zpracování. Já mám stříbrný písmenko - matno-lesklý.
@majdula1 to se mi líbí daleko víc, krásný, jdu to prostudovat pořádně.
Ahojky. Tak jak se dostava za prcka trebas prstynek, tak ja si vybrala placku a retizek. Na placku jsem si nechala vyryt Radeček 28.12.07. Placka stala myslim kolem 400. Retizek kolem 500. Je potreba silnejsi aby se k placce hodil. A 16kc za ryti jednoho pismenka. Jo a je to stribro. Objednavala jsem si to normalne u nas ve zlatictvi, ale musi se pocitat s tim ze to bude trvat delsi dobu. Ja uz mam placku hodne poskrabanou. Ted mam 19.3. Termin, tak si pak necham vyrobit novou a z kazde strany jednoho broucka.
No ale do Česka neposílají, ale určitě to jde dát udělat na zakázku i tady..
@majdula1 Taky jsem se nadchla. Akorát Vánoce a narozeniny zrovna proběhly…
@Sibyla0 Kde jsi to našla? Akorát by se muselo tady platit DPH, ne?