Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@AliTad no je tam Ships from California, Unites States to.. A tam je select country, tam jsou i evropské země, ale ČR ne, tak jsem usoudila, že neposílají, ale já vlastně ze zahraničí nikdy neobjednávala
Takže to jde?
@Sibyla0 Už jsem si toho všimla. Nevím ale, proč by to nešlo. Třeba si jen nikdo od nás od ní ještě nic neobjednával.
@Sibyla0 Já se zahraničním nakupováním taky moc zkušeností nemám, vyřizijo to kdyžtak přes ségr. Teď jsem manželovi kupovala džíny s USA, v přepočtu s dopravou za 1350 Kč a budu muset platit DPH (přišel dopis z České pošty) ![]()
Zaregistrovala jsem se tam a napsala Nayeli, jak je to s dopravou do ČR.
Všechny poslané odkazy jsou fajn a neměla jsem ani tušení, že je tolik nabídek. Někde jsem to zahlédla a oslnilo mě to. Vypadá to na krku moc hezky. Budu asi volit levnější variantu z chir. oceli-vyjde cca. na 350 kč..To mi bohatě postačí. Nicméně moc děkuji na dobré typy ![]()
@Sibyla0 Už odpověděla, prý je to možné. Vzpomněla jsem si, že budeme mít výročí svatby ![]()
@Mišulína-Žatec - nene, řetízek jsem k tomu nedostala, jen to jméno udělané. nechala jsem kamarádce k narozeninám dělat jjí jméno - Šárka a vyšlo kolem 400 s poštou, přesně už nevím. ale vypadalo moc hezky ![]()
I to si myslím je super cena. Ostatní stojí vážně 700 a výš, jak jsem četla. Tvůj odkaz mě inspiroval a jdu do toho. Díky Ti ![]()
Tak jsem si nakonec objednala přes http://www.etsy.com/…personalized?… a včera to přišlo. Vypadá to super. Jen se bohužel musí platit další DPH u nás a poplatek poště za zastoupení v celním řízení
Ale je to fakt nádherné…
@AliTad a na kolik to teda vyšlo a kolik se muselo doplácet? (Jestli se teda můžu zeptat…) Díky
@Bauli No žádná láce to nebyla… Cena řetízku s přívěskem plus 170 Kč poštovné plus 20 procent z ceny DPH plus 180 Kč poplatek pro Českou poštu.
@AliTad díky za odpověď. Tak to už asi stojí za to toho vzít víc. No docela si mě navnadila
Každopádně ještě jednou díky za info ![]()
@Bauli Nejsem si pak ale jistá, jestli nebudeš muset platit ještě clo. Od částky vyšší než 20 euro se platí DPH a od nějaké další částky (nevím kolik) právě i to clo. Každopádně já si to nadělila už dopředu ke dni matek
.