Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můj roční miluje tatrovku, takovou tu klasickou co na ní drandila už i naše generace. Ale konzultovala bych rodiči.
Osobně bych se zeptala rodičů. Ono velkolepé darky k 1. narozeninám chtějí dávat skoro všichni (až na moji tchýni
). Naší malé bude za pár dní rok a ty větší dárky jsou montessori houpačka, interaktivní dřevěný stoleček, nová autosedačka, cyklos3dačka s helmou a podlaha od Muffik. Dal tam má na seznamu vkladací kostku, nasazovací kroužky, 9 kostek ze kterych se da složit obrázek, 1. puzzle, speciální voskovky, příbor, větší vaničku Shnuggle, duplo, knizky. Jeste se dava hodne nejake odrazedlo, roloped… na to mi prijde jeste brzy
@fíkofka nejen tvá tchýně. Ta moje našemu synovi k prvním narozeninám nedala nic.
a ještě to korunovala slovy, že si to stejně ještě nepamatuje. Mně to ani nevadí, protože dárky od ni bývají většinou danajské.
Ročnímu je fakt úplně jedno, co dostane, velkolepé dary jsou akorát o předhánění se mezi příbuznými, kdo čurá výš
U nás z dárků v roce vyhrála učící věž, skluzavka a houpací plastový koník.
Dej něco jeho mamince, co chce pro nej ona, tak malý dítě to podle me fakt ještě nevnímá, tím spis, když se mu toho sejde moc ze všech stran
Hlavne, ze má spokojeně rodiče ![]()
Ahoj
za měsíc bude mít synovec svoje první narozeniny.. a ja mu chci dát něco velkolepeho
nemáte nějaký nápady na nějaký super dárek?
O