Dárek pro ročního kloučka

Anonymní
16.6.20 19:38

Dárek pro ročního kloučka

Ahoj :mavam: za měsíc bude mít synovec svoje první narozeniny.. a ja mu chci dát něco velkolepeho :D nemáte nějaký nápady na nějaký super dárek? :hug: O

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
16.6.20 19:41

Můj roční miluje tatrovku, takovou tu klasickou co na ní drandila už i naše generace. Ale konzultovala bych rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.6.20 19:45

Osobně bych se zeptala rodičů. Ono velkolepé darky k 1. narozeninám chtějí dávat skoro všichni (až na moji tchýni :lol: ). Naší malé bude za pár dní rok a ty větší dárky jsou montessori houpačka, interaktivní dřevěný stoleček, nová autosedačka, cyklos3dačka s helmou a podlaha od Muffik. Dal tam má na seznamu vkladací kostku, nasazovací kroužky, 9 kostek ze kterych se da složit obrázek, 1. puzzle, speciální voskovky, příbor, větší vaničku Shnuggle, duplo, knizky. Jeste se dava hodne nejake odrazedlo, roloped… na to mi prijde jeste brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.6.20 19:51

@fíkofka nejen tvá tchýně. Ta moje našemu synovi k prvním narozeninám nedala nic. :mrgreen: a ještě to korunovala slovy, že si to stejně ještě nepamatuje. Mně to ani nevadí, protože dárky od ni bývají většinou danajské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
16.6.20 20:01

Ročnímu je fakt úplně jedno, co dostane, velkolepé dary jsou akorát o předhánění se mezi příbuznými, kdo čurá výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
16.6.20 20:19

U nas u obou děti to vyhrála motorka, odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
16.6.20 20:28

U nás z dárků v roce vyhrála učící věž, skluzavka a houpací plastový koník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
16.6.20 20:30

Dej něco jeho mamince, co chce pro nej ona, tak malý dítě to podle me fakt ještě nevnímá, tím spis, když se mu toho sejde moc ze všech stran :lol: Hlavne, ze má spokojeně rodiče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí