Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, dnes jsem našel v knize tři dárkové poukazy po 300 Kč. Platné jsou do 30.9.2016, takže ještě platí. Na poukazech jsou www stránky, kde je mohu uplatnit. Chci ale zjistit, zda jsou ještě platné. Jak tomu ale docílit. Když si vyberu náhodně produkt, který chci koupit, tak při placení se mi ukáže kolonka, kam se kód píše a vedle kolonky je odkaz na: UPLATNIT KÓD. Bojím se, ale když na to kliknu, tak že ho uplatním. To ale zatím nechci. Jak zjistit platnost? Děkuji…
Taky jsem to tak udělala, měli jsme doma 2 kupony do stejného obchodu, jeden jsem uplatnila, jen jsem zapomněla který. V pohodě mi odpověděli.
@vokishka píše:
Taky jsem to tak udělala, měli jsme doma 2 kupony do stejného obchodu, jeden jsem uplatnila, jen jsem zapomněla který. V pohodě mi odpověděli.
A jakou mám jistotu, že ta brigádnice, které tam přes léto sedí, mi sdělí, že jsem je již uplatnil, ale ony uplatněné nebudou a pak je někdo uplatní později za mě?
@Rikitan žádnou. Ale jakou jinou radu chceš, to fakt nevím. Tak si za to prostě nakup hned.
A jinak fakt si nemyslim, ze bude zamestnanec riskovat vyhazov kvuli 300kc ![]()
@Rikitan smarja, něco si kup, uplatni kod a pokud se kod nenacte, tak neprovadej platbu.
@Rikitan po tom „Uplatnit kód“ by se ti měla objednávka přepočítat, ale dokud neklikneš na „Odeslat objednávku“ nebo „Objednat“ nebo „Potvrdit“, prostě tlačítko, kterým se ta objednávka odešle do systému, tak ten kód nebude uplatněn.
A ty si nepamatuješ, jestli jsi už dané kupony použil? Proč by jinak neměly platit?
Nebos měl štěstí a ty kupony našel a teď bys jen rád věděl, jestli je někdo před tebou už nepoužil a šly by třeba zpeněžit ![]()
@Jazz27: Tak tou poslední větou si mě dostala. Máš pravdu, jsi jasnovidkyně ![]()
Tak když tam máš uplatnin kod…tak pak budeš muset vložit ten kod (číslo, slovo..) takže dokud ten nevložíš, je platný ne? ![]()