Online Second Hand, prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
26.6.16 18:31

Online Second Hand, prosím o radu

Ahoj maminky, máte někdo prosím zkušenost s obchodem Brumla.cz? Děti rostou jako z vody a to oblečení je opravdu levné. Nakupujete tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
26.6.16 18:37

Jestli je to reklama tak se nepovedla. Pokud teda ne, tak pokud nebydlíš na venici tak ve městech je spousta sekáčů, kde mají stejné kousky jenom za 50 - 100 korun. Dát takový prachy za nošený věci, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.6.16 18:41

@MilenaP kdysi měli pěkné kousky za přijatelnou cenu - ale už je to historie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.6.16 18:47

@ivvet @Aletheia Děkuju za rady. No já právě nemám ráda to prohrabávání se ve věcech, takže moc do sekáčů moc nechodím. A malá teď nevydrží. Hledala jsem něco online, tak jsem se chtěla jenom zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.6.16 19:06

Nakupuju pro sebe i syna na mimiaukce.cz a mimibazar.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.6.16 19:06

@MilenaP mimibazar, modrej kůň, emimino, víc věcí od jednoho člověka, když se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
26.6.16 19:14

@MilenaP Prohrabávání? U nás je to normálně jako v obchodě, na ramínkách, podle velikosti a barvy a druhu (trička a kalhoty apod.) :nevim: a některé sekáče mají i eshop kde je to stejně jako to má ten brumla a pak si to tam jenom vyzvedneš a neplatíš za poštu.

Jako pokud neřešíš peníze tak je to ok, lepší než to koupit za 1000. Ale žádný velký ušetření na tom nevidím. A prostě osobně nerada kupuju věci který si neošahám, neznám materiál a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.6.16 19:37

Ja nejradsi nakupuji take online, ale nez veci z Anglie, uprednostnuji veci od maminek, ktere prodavaji po svych detech. Daji se sehnat moc pekne kousky. Neni potreba mit vse nove, ja uprednostnim krasny oblecek v peknem nosenem stavu nez novy nemoderni ci nehezky, i kdyz to mnohdy vyjde stejne draho. Servery jiz tady zmineny byly, takze neni treba opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
26.6.16 19:42

laclik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
26.6.16 19:42

A to jsem zrovna na Brumlovi docela spokojena. Jen to chce nakoupit v okamziku, kdy davaji nove zbozi, jinka to nema smysl, chodi tam uz moc lidi. A pokud se to nelibi, v pohode se to da vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.6.16 20:25

Na Brumlovi nakupuji, ale ne sekacove - pouzite, ale nove z outletu. Do skolky to staci a ceny dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.6.16 21:27

V outletu toho mají ale strašně málo, a také mne nic nezaujalo. Ale ceny jsou na nové zboží příznivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.6.16 21:25

@mroe Děkuji za radu, zkusím to a nevis, kdy davají nové zboží? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
29.6.16 22:30

V pondeli a ve ctvrtek pred osmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.7.16 21:32

@cilly Tak už mi to došlo minulej týden a na radu jsem objednala „ne sekacove“ a dobry. Do školky jsem spokojená, děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák