Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, máte někdo prosím zkušenost s obchodem Brumla.cz? Děti rostou jako z vody a to oblečení je opravdu levné. Nakupujete tam někdo?
Jestli je to reklama tak se nepovedla. Pokud teda ne, tak pokud nebydlíš na venici tak ve městech je spousta sekáčů, kde mají stejné kousky jenom za 50 - 100 korun. Dát takový prachy za nošený věci, to fakt ne.
@MilenaP kdysi měli pěkné kousky za přijatelnou cenu - ale už je to historie ![]()
@ivvet @Aletheia Děkuju za rady. No já právě nemám ráda to prohrabávání se ve věcech, takže moc do sekáčů moc nechodím. A malá teď nevydrží. Hledala jsem něco online, tak jsem se chtěla jenom zeptat.
@MilenaP mimibazar, modrej kůň, emimino, víc věcí od jednoho člověka, když se zadaří
@MilenaP Prohrabávání? U nás je to normálně jako v obchodě, na ramínkách, podle velikosti a barvy a druhu (trička a kalhoty apod.)
a některé sekáče mají i eshop kde je to stejně jako to má ten brumla a pak si to tam jenom vyzvedneš a neplatíš za poštu.
Jako pokud neřešíš peníze tak je to ok, lepší než to koupit za 1000. Ale žádný velký ušetření na tom nevidím. A prostě osobně nerada kupuju věci který si neošahám, neznám materiál a tak.
Ja nejradsi nakupuji take online, ale nez veci z Anglie, uprednostnuji veci od maminek, ktere prodavaji po svych detech. Daji se sehnat moc pekne kousky. Neni potreba mit vse nove, ja uprednostnim krasny oblecek v peknem nosenem stavu nez novy nemoderni ci nehezky, i kdyz to mnohdy vyjde stejne draho. Servery jiz tady zmineny byly, takze neni treba opakovat.
A to jsem zrovna na Brumlovi docela spokojena. Jen to chce nakoupit v okamziku, kdy davaji nove zbozi, jinka to nema smysl, chodi tam uz moc lidi. A pokud se to nelibi, v pohode se to da vratit.
Na Brumlovi nakupuji, ale ne sekacove - pouzite, ale nove z outletu. Do skolky to staci a ceny dobry.
V outletu toho mají ale strašně málo, a také mne nic nezaujalo. Ale ceny jsou na nové zboží příznivé.
@mroe Děkuji za radu, zkusím to a nevis, kdy davají nové zboží? ![]()
@cilly Tak už mi to došlo minulej týden a na radu jsem objednala „ne sekacove“ a dobry. Do školky jsem spokojená, děkuju za radu