Dárky. Kolik utratit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32866
17.12.20 22:00

My jsme si koupili společný dárek, kávovar. A pak mám pro něj drobnosti, rum se skleničkami, ponožky vánoční, hrneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
17.12.20 22:01
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?

Ještě bych přihodil nějaké drobné do té peněženky, třeba dva bitcoiny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.12.20 22:05
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Co kupujete Vy?

Myslím, že toho dostane dost. Zkus třeba přidat pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
17.12.20 22:10

Pár tisíc jako každý rok, jak manželovi a dětem tak rodině (nedovedu si představit neslavit s rodinou vánoce a nemít pro ně dárky). Ale mi si přes rok, narozdíl od většiny lidí co tak čtu na internetu, moc věcí nekupujeme přes rok (např. novou elektroniku, drahé oblečení, nábytek apod.), a necháváme to na narozeniny nebo vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
17.12.20 22:14
@Anonymní píše:
Co kupujete Vy?

My kupujeme věci rozumné a měla by tam být i nějaká blbina pro radost. U tebe vidím moc pěkné dárky, ale trochu mi tam chybí nějaká legrácka. Jinak hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
17.12.20 22:15
@Altavista píše:
Manžel mi kupuje nové auto, parfém a knihu. Já jemu jednu trilogii u které byl zázrak, že jsem ji sehnala, stojan na notas, předplatné časopisu a abych mu dala o jeden víc, má tam kyblík Haribo banánových bonbónů ;))) Chicht, prostě co mu udělá radost, není třeba milion věci za miliony. (Ok to auto je trošku dražší)

Kulhánka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.12.20 22:15

Dáváme si dva, já mám pro něho pásek a košili, on mi dá akvarelové barvičky a knížku. Pohoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
17.12.20 22:17
@Serpentini píše:
No nic, jdu se zahrabat. My si letos dáváme jen drobnosti.

Jdu se zahrabat ještě hloub. My si nedáváme vůbec nic. Všechno co chceme si koupíme přes rok a jediné dárky jsme dávali synovi. Ten už je velký, tak dostane mikinu co chtěl a dědovi vitamíny. Sami sobě můžeme přivázat mašli na cokoli. Loni to byla nová kuchyň, letos obývák. Jo a štěně. Největší dáreček pro nás všechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
17.12.20 22:21

Jakože když tam nebude hromada dárků tak si ho dostatečně nevážíš a nemiluješ ho? Nebo co tu řešíš? Vánoce snad nejsou o tom kolik tam toho je, ale aby ty dárky byly aspoň trošku od srdce ne? Radši si užiju jeden promyšlený dárek než 10 hovadin :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.12.20 22:25

Já mám pro přítele jen lego (takový to pro dospělý), Vánoce jsou pro mě o ničem jiném, než o dárcích za x desítek tisíc :nevim: Prostě si dáme navzájem jeden dárek o kterým víme, že ten druhý bude mít radost a zbytek večera je o hezky společně stráveném večeru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
17.12.20 22:29
@SAJ píše:
Kulhánka? :D

Ne, to je nemožné a toho bych chtěla já :srdce: :srdce: Star wars knihy, chytla jsem nějaké snad z roku 93, v netknutem stavu a skoro za pusu. Ten antikvariát to moc neřešil, že je to naprosto nesehnatelné. Někde na Slovensku po x hodinách Googleni a otevírání jednoho odkazu po druhém. Ten čas byl dražší, než cena těch knih :lol: Ještě mu chybí jedna. Vím kde se dá vzít, ale prodávající ji tak nastrelil, že se mi ježí chlupy (to šetřím na muži, co mi kupuje auto :lol: :lol: )
Pár let zpět jsem dala dvojku, možná přes, za omnibus vetřelce, vetřelec je jeho vášeň, to jsem musela :))

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
17.12.20 22:30
@Altavista píše:
Ne, to je nemožné a toho bych chtěla já :srdce: :srdce: Star wars knihy, chytla jsem nějaké snad z roku 93, v netknutem stavu a skoro za pusu. Ten antikvariát to moc neřešil, že je to naprosto nesehnatelné. Někde na Slovensku po x hodinách Googleni a otevírání jednoho odkazu po druhém. Ten čas byl dražší, než cena těch knih :lol: Ještě mu chybí jedna. Vím kde se dá vzít, ale prodávající ji tak nastrelil, že se mi ježí chlupy (to šetřím na muži, co mi kupuje auto :lol: :lol: )
Pár let zpět jsem dala dvojku, možná přes, za omnibus vetřelce, vetřelec je jeho vášeň, to jsem musela :))

No neke… Které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
17.12.20 22:31

@Bafonek ale nějaká drobnost tam je fajn, taky si můžeme koupit co chceme, to auto je náhodně v tomto období. Není to dárek pod stromek. Ale zkusit mu i přes to udělat radost je úplně super věc a já se vsadím, že u těch bonbónů bude mít ten chlap rozzářena ocicka, ještě možná přihodím pixlu nutely :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.20 22:38

Jako já vůbec nevím, jak na tohle reagovat :think: dávám manželovi knihu. Holky 3 a 9 let. Straší dostane Lego, mladší panenku Barbie. A to je vše. Vím, že radost bude velká u všech. Popravdě se moc pak nedivím, že nevíš co, když kupíš tak drahé dárky a ještě v docela velkém množství. Kdo má moc, nemá nikdy dost. A tímto jsi to doslova a do písmene potvrdila.

• Citovat
  • Upravit
11923
17.12.20 22:39

Ptáš se na cenu jen za manžela? Lehce přes 10.000, dostane parfém, na starý kolena povlečení s drakem, sehnala jsem mu hru, co hrávali jako malí, sháněla jsem ji tři roky, teď ji mám :dance: dostane sadu vín od jeho oblíbeného vinaře, co myslel, že už taky neseženu, bude koukat, brýle na kolo, nějaké tričko A děti mu koupili peněženku s drakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný