Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já hlavně manželovi kupuju, dárek pro něj, ne co potřebuje, ne žádné oblečení, z jakého stejně nemá většina chlapů radost. Kupuju to, co by si sám nekoupil. Loni jsem mu dala třeba drona
a poukaz na jizdu v buggy, oni ty chlapy jsou takové přerostlé děti
. Většinou utratim za manžela kolem 7tis. Dárků má tak 5,7.
@Altavista píše:
Chybí nám v x-wingu kniha první, eskadra Rogue.A koupila jsem trilogii Thrawn a ehm ty blahoJednička se už sehnat dá, dvojku jsem v rychlosti nenašla a trojka no potěš koště..
Super, taky bych byla nadšená - ale ty ceny… ![]()
Hele nemyslím ze je to o penězích, ale o tom vědět co druhého potěší…mít 10 blbin (byt drahých) pod stromečkem udělá méně radosti než jeden dárek co je opravdu od srdce a promyšlený
Já nad dárky pro všechny přemýšlím, opravdu se snazim aby udělaly radost a cenu neřeším pokud jsou za par Kč tím líp pokud dražší tak jen hledím ať to nepřeženu…
Letos dostane pracovní stůl do garáže a nějaké organizery plus knížky. Toto je vše. Par dárků, ale doufám ze potěší a nebudu prikupovat aby měl víc balíčku…
to já hádám, ze tam budu mít buď nic nebo poukaz (dostanu skleník, ale ten tam vážně nenacpe)
takže jeden dárek, ale doufám (pokud se mi tam nedostane nějaká požírající potvora jako slimák atd) že mi bude dělat radost cely rok(y)
@Bafonek píše:
Jdu se zahrabat ještě hloub. My si nedáváme vůbec nic. Všechno co chceme si koupíme přes rok a jediné dárky jsme dávali synovi. Ten už je velký, tak dostane mikinu co chtěl a dědovi vitamíny. Sami sobě můžeme přivázat mašli na cokoli. Loni to byla nová kuchyň, letos obývák. Jo a štěně. Největší dáreček pro nás všechny.
pejsek
Fotku sem!
@SAJ píše:
Super, taky bych byla nadšená - ale ty ceny…
No já tu trilogii našla i s poštovným za 700 😂 fakt jsem málem curala štěstím. Myslím že prostě nezjistovali co mají.
Můj dostane tričko za 300,– a poukázku a arco jógu za 200,– a to jsem investovala o hodně víc než jiné roky, kdy dostal třeba jenom čokoládu. Ale my ani jeden nejsme na dary, někdo si na to potrpí víc ![]()
My 5000,– pro rodinu (oboje rodiče, teta, babička), pro partnera asi 6000,– ale samé praktické věci, co by si stejně koupil. Nevím, někdy za víc, někdy za míň, někdy víc radůstek, jindy samé potřebné věci, na které by peníze padly tak jako tak. Nebrala bych to tak kvantitativně ![]()
@Altavista píše:
@martina.se někde jsi psala, že to chtěl a že to stojí šílenou částkuutkvělo mi to v hlavě.
Ono je to v akci, pouhých 48 tis, jinak stojí přes 70.. Ale je fakt, že mu to pomůže s koníčkem, kterým si privydelava, no ![]()
@Serpentini píše:
No nic, jdu se zahrabat. My si letos dáváme jen drobnosti.
To přeci není vůbec o penězích.. Minulý rok muž dostal náramek na ruku a čokolády.. Pac je miluje
drobnosti stačí, řekla bych.. Hlavně, když udělají radost
Dostane nova tricka, nejake kosile atd. a dva dny zpet dovezl kuryr behaci pas. Ten mame spolecne.
Ja nemuzu v zime na pruvan behat a muz pravidelne cvici doma, kdyz mu furt zaviraji posilovnu. Chtela jsem, ze ho trosku podporim.
Nejde přece o hodnotu dárku, ale o to, jakou radost udělá..
@Burj Chalifa píše:
pejsekFotku sem!
Já bych ji i dala, ale jelikož jsem nemehlo, tak to neumím
. Je to německý ovčák.
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?
Koupila jsem mu helmu na lyže za 6.500,–, nic víc mu kupovat nebudu ![]()
Chybí nám v x-wingu kniha první, eskadra Rogue.
A koupila jsem trilogii Thrawn a ehm ty blaho
Jednička se už sehnat dá, dvojku jsem v rychlosti nenašla a trojka no potěš koště..