Dárky. Kolik utratit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.20 21:08

Darky. Kolik utratit?

Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20825
17.12.20 21:14

Jeste novej ajfoun a bude to vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
17.12.20 21:15

Není to o ceně.

• Citovat
  • Upravit
25897
17.12.20 21:19

Nevím proč maj někteří lidé potřebu mít toho pod stromečkem hodně. :roll: O tom Vánoce ani síla lásky fakt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
17.12.20 21:22

Já mám pro manžela sypaný čaj :)
250g za 300,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 21:31

Tedka jsem počítala dárky pro přítele a taky mi to přijde málo :(. Zajímalo by mě, kte je ta míra.. Mám masáž pro 2, deskoclu, nové skleničky na sekt, kávovar, knihu, a pak nějaké drobnosti pro nás 2. Mám z toho blbý pocit protože většina je pro nás 2 a ne jen osobně pro něho :? Tak nevím.. Nepomůžu :mrgreen:
Stejně teď už nic dalšího neseženu.

• Citovat
  • Upravit
841
17.12.20 21:35

Takove starosti bych chtela mit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.20 21:39

Mívám pro muže tak dva, tři dárky max. Většinou něco pro zábavu a něco, co je potřeba (oblečení, peněženka…). Letos jsem to teda nějak osekala o tu „užitečnou“ část - dostane perplexus labyrint (nějaká nová, hýbací verze - ta původní „koule“ měla před pár lety docela úspěch), s dcerkou společně dostanou Gravitrax a ještě jsem mu upletla vtipnou čepici, toť vše :) Ještě klasika radím svojí mamce, co mu koupit, takže to bude nějaká drogerie a košile. Loni jsme se skládaly na holicí strojek. Mimochodem, já od něj dostávám téměř zásadně jen jeden dárek v hodnotě tipuju často i do 1000, jak kdy. A není to o tom, že bychom si nemohli něco dražšího dovolit - jsme tak prostě zvyklí z doby, kdy jsme spolu jako studenti začínali a těch peněz nebylo tolik. Takže teď, když bysme se i mohli rozšoupnout víc, je to znát spíš na dárcích pro ostatní, zejména pak pro dítě. Anonym asi pochopitelný - co kdyby náhodou… 8)

• Citovat
  • Upravit
11
17.12.20 21:40

Letos jsem se rozšoupla, dostane ponožky za 150,–, protože bez ponožek nejsou Vánoce. Tričko za 120,– a sluchátka za 130,– a ještě mu koupím album na sběratelské karty za 180,– :lol: jsme 3 roky manželé, vždy jsme si dávali malý dárek do 500 :D společně si radši koupíme něco většího, letos třeba novou televizi :D Já také dostanu nějaké drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.20 21:43
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?

Bude to k něčemu třeba lis na kov? Ten jsem koupila já :mrgreen: kupují pár vtipných blbin a toto.. Chlap ale dostane v obálce jen certifikát, dovézt si tu mrchu musí sám, pac 200 kg fakt nedám a ani bych to neschovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
17.12.20 21:46

@martina.se někde jsi psala, že to chtěl a že to stojí šílenou částku :lol: utkvělo mi to v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.20 21:46

@Izyda Jako u nás, nám to zůstalo i po víc než 10 letech :) Jen je znát, že už tolik na tu cenu nemusím koukat, když se mi třeba zrovna zalíbí tričko dražší než obvykle nebo je prostě nějakej nápad, kterej vim, že ocení. Ale stejně bych tipla, že jsem se zatím většinou vešla tak do 1500 za vše :oops:

• Citovat
  • Upravit
8994
17.12.20 21:48

No nic, jdu se zahrabat. My si letos dáváme jen drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
17.12.20 21:48

Manžel mi kupuje nové auto, parfém a knihu. Já jemu jednu trilogii u které byl zázrak, že jsem ji sehnala, stojan na notas, předplatné časopisu a abych mu dala o jeden víc, má tam kyblík Haribo banánových bonbónů ;))) Chicht, prostě co mu udělá radost, není třeba milion věci za miliony. (Ok to auto je trošku dražší)

• Citovat
  • Upravit
4595
17.12.20 21:54

Ty jo, ja jsem ale exot, darek obvykle davam jen jeden. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat