Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Serpentini píše:
@martina.se já to nemyslela vážně
Je mi to jasný.. Mám raději drobnosti z lásky, než moře kravin, ale hlavně, že to stalo prachy
@Bafonek
dcera si taky napsala do dopisu štěně a to prostě pod stromkem nebude
Mluvíme o tom skoro denně, ale prý co kdyby tak to tam napsala a velkým písmem aby byl živý
A prý když nedonese tak si pak štěně vybereme sami
.3 psy jsou asi málo ![]()
@Markéta80 píše:
@Bafonek![]()
dcera si taky napsala do dopisu štěně a to prostě pod stromkem nebude
Mluvíme o tom skoro denně, ale prý co kdyby tak to tam napsala a velkým písmem aby byl živý
A prý když nedonese tak si pak štěně vybereme sami
.3 psy jsou asi málo
Jéé 3 psi. To je super. My máme vždy jen jednoho. Ten bývalý nás opustil před pár týdny po 15 letech. Tak mu s tímhle malým rošťákem chodíme zapalovat svíčku. Tak naše zvířátka dostanou taky dárečky.
Vánoce přece nejsou o dárcích, jako samozřejmě, patří k nim, ale není to alfa a omega… My jsme oba nízkonákladoví. On dostane peněžku do které jsem nechala raznicí vyrazit monogram. Co dostanu já, to ví jenom Ježíšek.
Davame si navzajem cca 5 darku v hodnote cca 5000 Kc, pak hodne darku pro dceru. Ja mam rada, kdyz je pod stromeckem dost darku. Ale zase treba dceri pres rok moc darku nekupujeme. Jen k narozeninam.
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?
Pokud ti to přijde málo, tak mu ještě něco dokup. To přece musíš vědět hlavně ty, na co jste zvyklí si navzájem dávat. Na mne by manžel asi koukal, že jsem se zbláznila mu toho kupovat tolik. Zvlášť v kombinaci s tím, že se jedná asi o samé „lepší“ věci. Já mám tři dárky. A jsou to vyloženě drobnosti.
@Bafonek píše:
Jéé 3 psi. To je super. My máme vždy jen jednoho. Ten bývalý nás opustil před pár týdny po 15 letech. Tak mu s tímhle malým rošťákem chodíme zapalovat svíčku. Tak naše zvířátka dostanou taky dárečky.
to je tak hezký ![]()
@Bafonek píše:
I nase zviratka, tzn. kocicaci dostanou darecky. Nasim jsem v rijnu koupila psa, ze predcasne pod stomek a taky drobek dostane darky. Vsak zviratka jdou prvni hrabosit pod stromek, jestli neco najdou
.
@Bafonek 3 ale dohromady nemají ani 15 kg
. jen s nejstarší jsou zdravotní problémy a jestli je můj odhad správný tak nic moc a to má jen 4 roky
. Ale zjistila jsme že když není jen jeden pes tak pak to truchlení je menší. Dcera je hrozná, každý pes se jí líbí a hned by si ho vzala domů
Loni měli drahého ježíška, dostaly nový pelech i když nejmladší našla peníze na větší část pelechu
.Letos jsem objednala klasickou objednávku + jsme objednala víc hrček a jak to přišlo tak jsem dala do skříně a pak jen dám nálepky a přesunu pod stromeček
jen asi nevyjde krmivo tak vezmu jedno menší balení u nás ve zverimexu at nerozbaluji krabici
. Jsou to potvory, mlsný ale když si říkám že do Vánoc vystačí tak najednou žerou plné dávky
a pak sedí a čekají na pamlsky ![]()
Co jste si koupili hezkého pro sebe nebo pro manžela? U nás už Ježíšek byl dneska
, přinesl postel a v úterý přiveze ledničku.
@krajta píše:Uz ho Jezisek dodal ve stredu 😀.
Co jste si koupili hezkého pro sebe nebo pro manžela? U nás už Ježíšek byl dneska, přinesl postel a v úterý přiveze ledničku.
@Anonymní píše:
Holky kolik utratite za darky? Ja kupuju letos jenom manzelovi, s rodinou budeme az nekdy po novym roce.
Koupila jsem mu kvalitni parfem, knizky, znackovou mikinu, kozeny pasek s penezenkou a jeste jednou vuni.
Mam pocit, ze je toho malo… Myslite, ze mam treba jeste neco malyho dokoupit?
Co kupujete Vy?
Ahoj
Jak už jsem psala pro me 2 děti padlo kolem 30.000… záleží kolik na to máš financí a jak ho chceš obdarovat. Je hodně dárků které mu můžeš dát. Já bych mu dala nový ajfoun, nějakou voňavku, a pak neco na sptestreni vánočního večera 🌸
Já za dárky pro přítele utratila něco okolo 10 tisíc parfém, investiční zlato, kniha a nějaké to oblečení
Já kupuji už opravdu jen nejbližším, což je manžel, rodiče, babička, ségra, 2 synovci a neteř. S tchýní, oběma švagry a švagrovou si po dohodě nic nedáváme, abychom se zbytečně vzájemně netrápili
. Letos dám každému jeden dárek průměrně za 1000 Kč (neteři je 18, té peníze ve stejné hodnotě do obálky, koupí si sama nebo odloží na cestování). Ségra a manžel dostanou ještě každý drobnost cca za 300, která mi náhodou padla do oka. Někdy dávám jako doplňkový dárek nějakou pochutinu, co má dotyčný rád (mandle, balení kvalitních sýrů, víno apod.) Dospělí včetně nás jinak všechno mají, nic nepotřebují, finančně nestrádáme nikdo, takže přilepšit nepotřebujeme (že bychom koupili třeba rodičům televizi, kterou by si nemohli dovolit). Děti dostanou spíš taky míň kvalitních dárků (samozřejmě i podle přání), které opravdu ocení a využijí než spoustu blbin, které se jim jen budou doma hromadit.