Dárky lékařům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9022
12.11.11 17:25

tak my si od čistotné babičky domácí buchtu vzali vždycky rádi - ale pamatuju si, že jsme dostali vánoční cukroví od pacienta s hepatitidou - tak to letělo rovnou.
Jinak chlebíčky raději kupované - a kytka nezklamala taky nikdy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
12.11.11 18:03

Až budu mít důvod dát nějakému ze svých Dr. dárek, tak to udělám :-) a s radostí. Určitě jednou podaruji svého gynDr. a jeho sestřičku, až budu těhule, protože jsou oba moc milí a vstřícní, perfektní lidé na svém místě..

Akorát právě nevím jak zjistit jestli doktor pije vínko a sestřička taky.. kafe, dárková koš..? To budu bloumat hodně dlouho… :-D Ale s tím, že se může stát, že dám flašku a oni jsou abstinenti.. to samý se může stát s čokoládou.. třeba má na čokoládu alergii… Asi se zeptám sestry co má Dr. rád a doktora se zeptám co má ráda sestra :lol:

• Citovat
  • Upravit
5173
12.11.11 20:33
cell píše:
tak my si od čistotné babičky domácí buchtu vzali vždycky rádi - ale pamatuju si, že jsme dostali vánoční cukroví od pacienta s hepatitidou - tak to letělo rovnou.
Jinak chlebíčky raději kupované - a kytka nezklamala taky nikdy :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: tak to je hustý s hepatididou přinýst vánoční cukroví - tak jsem se dlouho nezasmála
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.11.11 22:43
n. Hotaru píše:
Až budu mít důvod dát nějakému ze svých Dr. dárek, tak to udělám :-) a s radostí. Určitě jednou podaruji svého gynDr. a jeho sestřičku, až budu těhule, protože jsou oba moc milí a vstřícní, perfektní lidé na svém místě..Akorát právě nevím jak zjistit jestli doktor pije vínko a sestřička taky.. kafe, dárková koš..? To budu bloumat hodně dlouho… :-D Ale s tím, že se může stát, že dám flašku a oni jsou abstinenti.. to samý se může stát s čokoládou.. třeba má na čokoládu alergii… Asi se zeptám sestry co má Dr. rád a doktora se zeptám co má ráda sestra :lol:

Jenže je trochu rozdíl dát alergikovi čokoládu a dát abstinujícímu alkohol(abstinující znamená alkoholik, který nepije)

• Citovat
  • Upravit
1113
13.11.11 21:02
n. Hotaru píše:
Až budu mít důvod dát nějakému ze svých Dr. dárek, tak to udělám :-) a s radostí. Určitě jednou podaruji svého gynDr. a jeho sestřičku, až budu těhule, protože jsou oba moc milí a vstřícní, perfektní lidé na svém místě..Akorát právě nevím jak zjistit jestli doktor pije vínko a sestřička taky.. kafe, dárková koš..? To budu bloumat hodně dlouho… :-D Ale s tím, že se může stát, že dám flašku a oni jsou abstinenti.. to samý se může stát s čokoládou.. třeba má na čokoládu alergii… Asi se zeptám sestry co má Dr. rád a doktora se zeptám co má ráda sestra :lol:

To je dobrý nápad, zeptat se :palec: . Většinou by se člověk asi netrefil do chuti. Moje mamka občas donese malou kvetoucí kytičku v květináči a jedné paní občas háčkovanou čepičku pro vnučku (ta paní není doktorka). Babička zase vlastnoručně vyrobené obrázky do ordinace. Myslím, že jsou v životě situace, kdy si doktor nebo i kdokoliv jiný v zaměstnání zaslouží nějakou pozornost. Můj muž např. pracuje v oboru, kde jsou ještě pozornosti zvykem (taky není doktor). A vím, že ho to vždy velmi potěší. I když je to třeba flaška tvrdého, který vůbec nikdo z nás nepije. A tak třeba putuje dál - když má někdo narozeniny, máme dárek, když děláme nějakou oslavu, můžeme nalít podle chuti co kdo má rád a tak dále. Ale samozřejmě chápu ty, kteří nechtějí dávat. Já se třeba taky stydím, tak jsem dala zatím jen jednou a to se mi ještě trochu klepaly ruce..psala jsem výše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
13.11.11 23:27

Ja dala jen jednou a to proto, ze se mi pan doktor libi :oops: . A az zas k nemu pujdu prinesu dalsi a dalsi az mu to docvakne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča Adamová
6.12.11 20:35

Ahoj, zkuste studio Domino. Vyrábějí širokou škálu fotodárků s potiskem který si sama vyberete a tudíž se hodí pro každého ;) Navíc mají hezké ceny a webové stránky :)

• Citovat
  • Upravit
5173
6.12.11 20:36
Ivča Adamová píše:
Ahoj, zkuste studio Domino. Vyrábějí širokou škálu fotodárků s potiskem který si sama vyberete a tudíž se hodí pro každého ;) Navíc mají hezké ceny a webové stránky :)

reklama .......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.12.11 20:43
tetma píše:
Ivča Adamová píše:
Ahoj, zkuste studio Domino. Vyrábějí širokou škálu fotodárků s potiskem který si sama vyberete a tudíž se hodí pro každého ;) Navíc mají hezké ceny a webové stránky :)
reklama .......... :roll:

Hmmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 12:56

Zdravím, odchází nám lékařka. Chtěla bych ji poděkovat za péči, ale nevím co má ráda. Uvažuji nad poukazem u nějaké firmy, která zprostředkovává zážitky, dejme tomu na 5000 Kč, aby si mohla sama vybrat třeba i ubytování na noc v nějakém hotelu. Urazilo by vás to? Odmítli by jste takový dar? Nechci aby se cítila hloupe, ale zároveň mám strach rezervovat něco konkrétního co třeba nevyužije, nicméně nebyla by vidět na první pohled ta hodnota :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
43031
21.4.23 13:02
@Anonymní píše:
Zdravím, odchází nám lékařka. Chtěla bych ji poděkovat za péči, ale nevím co má ráda. Uvažuji nad poukazem u nějaké firmy, která zprostředkovává zážitky, dejme tomu na 5000 Kč, aby si mohla sama vybrat třeba i ubytování na noc v nějakém hotelu. Urazilo by vás to? Odmítli by jste takový dar? Nechci aby se cítila hloupe, ale zároveň mám strach rezervovat něco konkrétního co třeba nevyužije, nicméně nebyla by vidět na první pohled ta hodnota :nevim:.

já bych se asi hloupě cítila, zdá se mi to moc
ale jestli jsi na tom finančně dobře a ona to ví, tak by se jí to třeba přijímalo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 13:15

@Pudloslava Myslela jsem si to. Vůbec nevím co vymyslet, když netuším co má ráda a už jsem z toho nešťastná :zed:. Nějaký nápad na něco lepšího než je káva, láhev, čokoláda, co jí neurazí, ale potěší?

• Citovat
  • Upravit
1292
21.4.23 13:21
@Anonymní píše:
Zdravím, odchází nám lékařka. Chtěla bych ji poděkovat za péči, ale nevím co má ráda. Uvažuji nad poukazem u nějaké firmy, která zprostředkovává zážitky, dejme tomu na 5000 Kč, aby si mohla sama vybrat třeba i ubytování na noc v nějakém hotelu. Urazilo by vás to? Odmítli by jste takový dar? Nechci aby se cítila hloupe, ale zároveň mám strach rezervovat něco konkrétního co třeba nevyužije, nicméně nebyla by vidět na první pohled ta hodnota :nevim:.

No…spíše bych asi byla zaskočená, neboť 5000Kc je docela dost peněz. Zvolila bych darek v nižší hodnotě, který se lépe přijme. Je těžké něco zvolit když nevíš co má ráda, ale šla bych smerem:poukaz na masaz/ke kadeřnici nebo něco takového co udělá radost ale nemusíš tomu složité hledat doma misto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
21.4.23 13:23
@Anonymní píše:
@Pudloslava Myslela jsem si to. Vůbec nevím co vymyslet, když netuším co má ráda a už jsem z toho nešťastná :zed:. Nějaký nápad na něco lepšího než je káva, láhev, čokoláda, co jí neurazí, ale potěší?

Mně přijdou tyhle jedlé dárky v pohodě. Třeba z nich udělej různorodý balíček - víno, kafe, sladkost, uzenina, oříšky, dobrý sýr - a alespoň něčím se do vkusu trefíš, čím ne, to pošle dál.

Poukázka na částku mi přijde taková divná jako dárek obecně, natož lékaři - že to vysloveně volá „utratil jsem za to XY“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
21.4.23 13:47

@klamonožka No to ja nechci, aby znala hodnotu, ale… Chtěla jsem zvolit nějaký pobyt s wellness a masáží, když konci a je opravdu vyčerpaná, jenže to je otázka zda někam jezdí ráda atd a tak jsem chtěla dát možnost volby, ale je to opravdu hloupé. Děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová