Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pudloslava píše:
Kytka a bonbony malektereho doktora potesi. Bondony se rovnou posilaji dal. Kytka hromadne vadnou. Kdyz uz zbozi k rychle spotrebe, zakusky a chlebicky. je tezky se trefit, obecne vetsina oceni flasku. Ja treba domaci med, vajicka. Dostala jsem jednou poukaz do hotelu, ale jen pro
1 osobu na jeden den, propadl mi, ani ho nikdo nechtel.
Tak ty poukazy alespon pro dva lidi.
Tak u mě v ordinaci oceníme kytku, která umístěna do vázy hned tak nezvadne - přes zimu vydrží i 2 týdny, v létě je to horší samozřejmě. Kvalitní bonboniéru taky dostávám ráda a nikam dál ji neposílám. Bombosku za 50Kc od Vietnamců už tolik ne, pokud to není Tofifee, které dám dětem. Já zase dál posílám flašky
Jinak za sebe mám největší radost, když dostaneme nějakou svačinu k přímé spotřebě - chlebíček, nějaký zdravější zákusek nebo třeba ovoce. Jeden pacient nosí pravidelně výborné nakládané okurky a řepu… Nebo třeba voňavou svíčku, kterou si v ordinaci zapalime. Je to hodně individuální, kdo co ocení a není to lehké se trefit ![]()
@dickys píše:
Tak u mě v ordinaci oceníme kytku, která umístěna do vázy hned tak nezvadne - přes zimu vydrží i 2 týdny, v létě je to horší samozřejmě. Kvalitní bonboniéru taky dostávám ráda a nikam dál ji neposílám. Bombosku za 50Kc od Vietnamců už tolik ne, pokud to není Tofifee, které dám dětem. Já zase dál posílám flaškyJinak za sebe mám největší radost, když dostaneme nějakou svačinu k přímé spotřebě - chlebíček, nějaký zdravější zákusek nebo třeba ovoce. Jeden pacient nosí pravidelně výborné nakládané okurky a řepu… Nebo třeba voňavou svíčku, kterou si v ordinaci zapalime. Je to hodně individuální, kdo co ocení a není to lehké se trefit
Tak ono mela bys ocenit, ze vubec nekdo neco da a ne zda se trefil..za me je to hrozny prezitek, ze zahranici to vubec neznam..a nejak ani v okoli, ze by nekdo neco nosil, to nosi i mladsi nebo jen starsi lidi?
@ahhotep
Já ocením i obrázek od předškoláka
Nosí mladí i staří, ti starší často věci ze svých zdrojů, třeba ty zmiňované zavařeniny, pletené ponožky, něco pečeného… Mně na tom nepřijde nic šokujícího, sama občas vezmu někomu takový menší dárek, nejen k lékaři, ale i ke kosmetičce nebo učitelce do školky. Jako poděkování za spokojenost se službami ![]()
@Pudloslava píše:
Kytka a bonbony malektereho doktora potesi. Bondony se rovnou posilaji dal. Kytka hromadne vadnou. Kdyz uz zbozi k rychle spotrebe, zakusky a chlebicky. je tezky se trefit, obecne vetsina oceni flasku. Ja treba domaci med, vajicka. Dostala jsem jednou poukaz do hotelu, ale jen pro
1 osobu na jeden den, propadl mi, ani ho nikdo nechtel.
Tak ty poukazy alespon pro dva lidi.
No vidíš, tak třeba u mě by ta kytka a bomboška (ne rumové) měla větší úspěch. Ale je to dáno tím, že jsem na čokoládu a kytku nedostanu málem ani k narozeninám…
Kafe a flašku posílám dál, protože to nepiju. A ani zákuskem či chlebíčkem by mě nepotěšili… Zřídka se objeví nějaký osobní výrobek a toho si docela považuju.
S nama chodi na sport doktorka. Skoro kazdy tyden donese nejakou bonbosku od pacientu, ze uz to ani nemuze videt😅 Ona je celkove takova vychrtla a sladky vubec neji ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, odchází nám lékařka. Chtěla bych ji poděkovat za péči, ale nevím co má ráda. Uvažuji nad poukazem u nějaké firmy, která zprostředkovává zážitky, dejme tomu na 5000 Kč, aby si mohla sama vybrat třeba i ubytování na noc v nějakém hotelu. Urazilo by vás to? Odmítli by jste takový dar? Nechci aby se cítila hloupe, ale zároveň mám strach rezervovat něco konkrétního co třeba nevyužije, nicméně nebyla by vidět na první pohled ta hodnota.
Omlouvám se za anonym, nechci být spojována s profesí. Občas jsem dostala i drahý dárek. Kdybych v tu chvíli věděla o co jde, bylo by mi trapné to prijmout. Např jsem dostala značkovou kabelku z krokodýlí kůže
byla zabalená v 2 igelitkach z tesca (vevnitř teda zabalena darkove)- zjistila jsem až když paní byla už pryč. Nebo 2 velké tašky se zmraženým masem vakuově balenym - z rodinné masny, no bylo mi trapně ale tak bylo mi jasné, že to vezli nevím odkud a mysleli to upřímně. Dostala jsem ale třeba volné listky na hrad a to bylo super. Dají se koupit napr volné listky do divadla nebo kina, to mi přijde že spolu s kytkou by mohlo potěšit.
Kamarádka lékařka třeba dostala poukaz za 2000 do prodejny, kde prodávají lepší spodní prádlo, tílka, pyžama, župany, plavky apod. To ji, myslím, potěšilo dost.
Pokud chceš něco lepšího, šla bych i touto cestou.
Osobně taky moc nejsem za kytku a bombošku, určitě ne šperk nebo parfém, jak tu někdo psal, pokud přesně neznáš její vkus.