Dárky lékařům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.23 13:52

@Perníček22 Děkuji za názor, asi teda najdu jen nějakou tu masáž a dám jí do dárkového koše. Vím, jak je unavená a tak jsem chtěla něco odpočinkového a to masáž je taky. By byl dobrý trapas, místo rozloučení s pozorností uvést ji do nepříjemné situace. Ještě jednou díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6664
21.4.23 13:56
@2468 píše:
@klamonožka No to ja nechci, aby znala hodnotu, ale… Chtěla jsem zvolit nějaký pobyt s wellness a masáží, když konci a je opravdu vyčerpaná, jenže to je otázka zda někam jezdí ráda atd a tak jsem chtěla dát možnost volby, ale je to opravdu hloupé. Děkuji za názor.

Právě, to chce toho člověka znát a podle toho ho obdarovávat - když o někom víš, že je na takovéto pobyty, tak se s poukazem na něj nespleteš, když je někdo spíš třeba na zážitky, tak zas poukaz tímto směrem, kdo rád navštěvuje různé restaurace, tomu zas třeba nějakou zážitkovou gastronomii… ale když nevíš, je možná i víc pravděpodobné, že se spleteš.
Proto bych šla spíš cestou nějakého toho univerzálnějšího dárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
21.4.23 14:30

Nechala bych uvázat krásnou velkou kytici a přidala reprezentační bonboniéru.
Cokoliv jiného by mi přišlo trapné ale já tyhle věci neumím dávat, nikdy jsem lékaři nedala ani balíček kávy, styděla bych se a byla by z toho jenom ostuda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.4.23 16:19

Já bych na místě lékařky takový dárek nepřijala. Je to strašně drahé a bylo by mi to nepříjemné. A já ani jako člověk lidem ve svém okolí takový dárek nedávám. Vybrala bych něco pro ní jako pro ženu - svíčku, dárkový koš s domácími produkty - marmeláda, med, pečený čaj nebo dárkový koš s kávou, čajem, čokoládou. Pokud nosí náramky, tak třeba další do sbírky,… A ještě bych to doplnila s poděkováním buď jen od vás nebo i poděkování od potomka (nevím ale jak máte děti velké), poděkování od srdce s pochvalou jistě potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.4.23 16:26
@Anonymní píše:
@Pudloslava Myslela jsem si to. Vůbec nevím co vymyslet, když netuším co má ráda a už jsem z toho nešťastná :zed:. Nějaký nápad na něco lepšího než je káva, láhev, čokoláda, co jí neurazí, ale potěší?

parfém, šperk :-) poukázka do Spenceru, tesca…nebo celý dárkový koš :-)u těch zážitků, já třeba vím, že mojí mámu to moc nepotěší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.4.23 16:29

Naše pediatrička miluje kafe ze Starbucsu, tak tam bych šla tímto směrem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
21.4.23 16:31

A odkud jste? Pokud treba Praha nebo vetsi mesto, tak treba poukaz nekam na brunch, tam hodnota napsana neni. Davame casto klientum nebo kdyz ma zamestnanec vetsi vyroci nebo ziv udalost (svatba) a vsichni nadseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 20:10

@Dani65 Můžou astmatici květiny? Nooo běžné lékařům nic nedávám, ale tady to cítím jinak, byl to pediatr snů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 20:13

@Adulinka186 Chápu to a jsem ráda, že si mohu přečíst názory druhých. Dárek od dcery máme již vymyšlený, tenhle jsem chtěla za sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 20:19

@welovefashion Agenturu na zážitky jsem chtěla zvolit protože si myslím, že si vybere každý. Masáže, kosmetika, ubytování, večeře na zajímavých místech, wellness a spousty dalšího, ale je to fakt hloupá forma. Díky

• Citovat
  • Upravit
6061
21.4.23 20:51

Já bych takový dárek také nepřijala.
Pokud chcete udělat něčím radost, nechte uvázat nadstandardní kytici - ta potěší vždy a není vyloženě trapné ji přijmout. Případná drobnost od dcery ok. Ale do jiných darů bych už opravdu nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
22.4.23 07:41

Kytka a bonbony malektereho doktora potesi. Bondony se rovnou posilaji dal. Kytka hromadne vadnou. Kdyz uz zbozi k rychle spotrebe, zakusky a chlebicky. je tezky se trefit, obecne vetsina oceni flasku. Ja treba domaci med, vajicka. Dostala jsem jednou poukaz do hotelu, ale jen pro
1 osobu na jeden den, propadl mi, ani ho nikdo nechtel.
Tak ty poukazy alespon pro dva lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
22.4.23 07:54

Jen za. Nějakou speciální péči. Třeba za mimi do CARu.
Cokoliv k jiu je fajn, lépe asi, aby se to nemuselo konzumovat hned.
Lidi ale nisej i chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.4.23 07:56
@vvero píše:
Přeji všem pěkný večer.
Ráda bych nadhodila téma, jestli vůbec a jaké dárky nosíte lékařům. Já zatím ne, ale občas cítím, že něco milého bych přinést měla. Mám třeba moc prima jednoho lékaře, doporučila mi ho kamarádka a tehdy říkala, že mu občas přinese malý dárek. Nebo občas potěšit synova dětského lékaře. Je na malýho moc hodný a je vidět, že ho má rád. Tak hledám inspiraci. Vím, že dříve to bylo běžnou praxí, nevím ale, jak je to dnes. Řeknete, jak to máte Vy? :mavam:

To se delalo za komunisti, ne? Mozna obcas starsi lidi nekde na vesnici, ja nevim..to neznam, nikomu nic nenosim a nevim proc bych mela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.4.23 07:59

Ja jsem dala.max za dedu v duchodaku takovy kosik personalu, hezky se o nej starali a dlouho, jako podekovani a i rozlouceni, znali jsme je leta…ale jinak beznym. lekarum nic nenosim a vlastne by me to ani nenapadlo, je fakt, ze k nim casto nechodim…ale i tak, ne nedavala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová