Koupání

11.11.11 18:44

Koupání

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, kdy koupat miminko? Mám měsíčního chlapečka, v porodnici říkali koupat před kojením nebo nejdřív hodinu po něm. Ale před kojením je malý hladový a většinou to probíhá s velkým pláčem a po kojení mi většinou usne a je mi líto ho budit. Jinak koupeme okolo mezi 17-19h. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
11.11.11 18:59

Jak to vyjde…
Ale asi bych nekoupala hned po kojení, aby neblil kvůli toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.11.11 19:01

Hele taky každý dítě to snáší jinak. Nejlépe tak mezi kojeníma. Ale přizpusob se děťátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
11.11.11 19:38

A co mu dát trochu cucnout, aby při koupání neřval a po koupání ho dokojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.11.11 19:43

u měsíčního bych to asi neřešila, když to nevyjde, nekoupala bych. během pár týdnů (možná i dní) už vydrží déle, snáz odhadneš, jk bude spát a něco vymyslíš.

Já to dělám tak, že čekám, až se probudí, hned nakojím, chvilku si hrajem a jdu koupat. Pak masáž, oblíknout, symbolicky znovu nakojí před spaním. A jde spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 18:15

Tak cucnout, okoupat a dokrmit jsme dneska praktikovali. Výsledek: hysterický řev. No doufám, že mu z koupání neudělám trauma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.11.11 13:40

Tak my take pri koupani rveme, je to diky tomu, ze kdyz se mala vzbudi tak je hladova a jelikoz ji trapim jeste pred tim nez dostane napit (jsme na UM) tak je to sileny hystericky plac :-( akorat kdyz je ponorena do vody tak se na chvili zklidni protoze se ji to libi..ale jakmile ji vyndam tak nez se dostaneme ke krmeni tak je uplne fialova z toho place…takze jeste nejake masirovani briska nebo cviceni s nozickama neprichazinv uvahu…ale nevim jak jinak to delat… Myslite si ze je to tim ze je opravdu jeste tak malicka, ze se budi vzdy az kdyz je hladova a chce rovnou jist a neni zvedava na nejake koupaci vecerni ritualy :-) Rada bych si precetela vase zkusenosti s takhle malymi miminky… Dekuji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 09:50

:potlesk: Tak koupání se zatím sklidnilo, žádný hysterický řev ani když je před papáním (jsme na UM). No snad to malému zůstane :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.12.11 19:41
andreabaranova píše: :potlesk: Tak koupání se zatím sklidnilo, žádný hysterický řev ani když je před papáním (jsme na UM). No snad to malému zůstane :* :srdce:

:potlesk: tak parada, preji at mu to vydrzi! Doufam ze se taky brzy dockam klidneho koupani :) zatim je to boj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová