Dárky pro dítě od tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16384
12.1.25 20:31
@Winter garden píše: Více

Dělá, jak kdyby to tchyne koupila a chtěla od ní půlku, nebo to celé zaplatit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
12.1.25 20:32
@Dahlia0409 píše: Více

Dela jako kdyz to koupila tchyne za jeji penize a bez souhlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 20:35
@Alojska píše: Více

No, tak něco dostala. Ale musel to objednat a zaplatit přítel. Spíš moje máma kupuje blbosti. Třeba hrnek co není určen na pití. Je na něm štítek. Takže hrnek putovat do vany na hraní. Já ale z toho nic moc nedělám. Je to dárek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16384
12.1.25 20:35
@Winter garden píše: Více

Právě, jako chápu, že řeší, ze mohla vzít něco jiného, ale brusle jsou super. Raději to, než hračky, které pak třeba budou někde ležet, když o bruslích sama mluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
12.1.25 20:36
@Anonymní píše: Více

Darovanému koni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
12.1.25 20:40

Tak se na hlídání tak malých dětí necítí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
12.1.25 20:43

Se tchýni nedivím, že nejde na bruslak, kolik jí je, když tvému otci je 85 a máte 70?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.1.25 20:43
@Anna766 píše: Více

Ale ona si dceru vezme na víkend. Ale nepujde s ni ven budou cely den na baraku uklizet a varit..dcera tam uz ani nechce jezdit a je to docela fuska ji premluvit..a to o babicce nikdy nemluvim spatne ani pred ni ani pred muzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 20:44
@Dahlia0409 píše: Více

No. A co z toho budu dělat?.nemusí kupovat nikdo nic v podstatě. a pokud to jsou blbosti nekvalitní nesmyslů tak jak dlouho to vydrží? Pár dní, týdnů? Se to pak prostě rozbije. Omalovánky se vymaluje, rozdají, stejně tak oblečení. Kravinu kolikrát koupím i já jen aby jsme v klidu a bez hysterie odešli třeba z herny. Z automatu gumový cosi… Co by mě asi dost rozhodilo by bylo třeba opravdu maličké oblečení jako pro novorozence. :mrgreen: to by bylo už jo divný nebo hradítko :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148990
12.1.25 20:47

Kolik jí je? Asi se bojí že by jí na volném prostranství neuhlídala. To už se ani nedivím že ji nevezme bruslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 20:49

Tchyně si dceru domu bere, jdou i ven neboť je přesvědčena, že my chodíme málo. Ale zase ji nevezme do heren, zoo, bazénu to by musela platit a z hřiště by byla moc špinavá. :nevim: já jim do jejich užívání nekecám. To už je na nich, jak si to udělají :nevim:.
Neužila bych dítě někam chodit když nechce. :nevim: leda by nebylo zbytí.

• Citovat
  • Upravit
239
12.1.25 20:49
@karkarka píše: Více

Ty jo..ty jsi si me ale musela pro klepnout a pročíst nekolik mych diskuzí. Diky za tvuj zájem, ale ja uz partnera mám. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12610
12.1.25 20:59

Nevidím problém, jsou to pěkný dárky. Proč je špatně, že jí koupila nový brusle a nemusí mít tedy z bazaru? Ty to neplatíš, tak ti to může být jedno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
12.1.25 21:45

Stačila mi jedna, kde nadáváš na švagrovou. Tady zas nadáváš na tchýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 21:53

@Alojska a ty máš rodiče kde? Naše děti taky chodí jen k našim…a nebo se střídáme s manželem u větší a menší…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová