Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter garden píše: Více
Dělá, jak kdyby to tchyne koupila a chtěla od ní půlku, nebo to celé zaplatit ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Dela jako kdyz to koupila tchyne za jeji penize a bez souhlasu.
@Alojska píše: Více
No, tak něco dostala. Ale musel to objednat a zaplatit přítel. Spíš moje máma kupuje blbosti. Třeba hrnek co není určen na pití. Je na něm štítek. Takže hrnek putovat do vany na hraní. Já ale z toho nic moc nedělám. Je to dárek ![]()
@Winter garden píše: Více
Právě, jako chápu, že řeší, ze mohla vzít něco jiného, ale brusle jsou super. Raději to, než hračky, které pak třeba budou někde ležet, když o bruslích sama mluvila
Tak se na hlídání tak malých dětí necítí no.
Se tchýni nedivím, že nejde na bruslak, kolik jí je, když tvému otci je 85 a máte 70?
@Anna766 píše: Více
Ale ona si dceru vezme na víkend. Ale nepujde s ni ven budou cely den na baraku uklizet a varit..dcera tam uz ani nechce jezdit a je to docela fuska ji premluvit..a to o babicce nikdy nemluvim spatne ani pred ni ani pred muzem
@Dahlia0409 píše: Více
No. A co z toho budu dělat?.nemusí kupovat nikdo nic v podstatě. a pokud to jsou blbosti nekvalitní nesmyslů tak jak dlouho to vydrží? Pár dní, týdnů? Se to pak prostě rozbije. Omalovánky se vymaluje, rozdají, stejně tak oblečení. Kravinu kolikrát koupím i já jen aby jsme v klidu a bez hysterie odešli třeba z herny. Z automatu gumový cosi… Co by mě asi dost rozhodilo by bylo třeba opravdu maličké oblečení jako pro novorozence.
to by bylo už jo divný nebo hradítko
…
Kolik jí je? Asi se bojí že by jí na volném prostranství neuhlídala. To už se ani nedivím že ji nevezme bruslit.
Tchyně si dceru domu bere, jdou i ven neboť je přesvědčena, že my chodíme málo. Ale zase ji nevezme do heren, zoo, bazénu to by musela platit a z hřiště by byla moc špinavá.
já jim do jejich užívání nekecám. To už je na nich, jak si to udělají
.
Neužila bych dítě někam chodit když nechce.
leda by nebylo zbytí.
@karkarka píše: Více
Ty jo..ty jsi si me ale musela pro klepnout a pročíst nekolik mych diskuzí. Diky za tvuj zájem, ale ja uz partnera mám. 🤣
Nevidím problém, jsou to pěkný dárky. Proč je špatně, že jí koupila nový brusle a nemusí mít tedy z bazaru? Ty to neplatíš, tak ti to může být jedno, ne?
Stačila mi jedna, kde nadáváš na švagrovou. Tady zas nadáváš na tchýni.
@Alojska a ty máš rodiče kde? Naše děti taky chodí jen k našim…a nebo se střídáme s manželem u větší a menší…