Dárky pro dítě od tchyně

239
12.1.25 19:46

darky pro dite od tchýně

Zdravím, povezte mi co dostavaji vase deti od tchyně? Moje 5 leta k vanocum nedostala jedinou hracku. Myslím tim neco s cim si může hrát. Dostala knížku s recepty, aby mohli varit. Pexeso se ctyrlistkem A zuziky s pripominkou at je neji, ze ji bude bolet bricho. A dneska mela narozeniny a tak dostala brusle( o tech jaem rikala, ze je nepotrebuje nove, ze ji koupim za 200,– v bazaru..no nakonec je prostě koupit musela, ale to je na jinou diskuzi) a bonbony, s tim at ji zase neboli brisko..dceru nikdy bricho nebolelo. sladkosti ma ráda, ale to co nesnedla dneska uz nejspíš nikdy jist nebude. Zase to zůstane v misce, kterou ma volně pristupnou, ale nevyhledava to. Synovi je 7 mesicu a k vanocum dostal pleny a kartáček na zuby. Ten jsem teda chtela, aby koupila, kdyz byla v drogerii..jinak zas nic jineho. Nic s cim by si mohli pohrát.. samozřejmě nemuseli kupovat nic, ale kdybyste vzdycky videli jak se k detem hrnou a jak si mysli, ze je prijeli spasit, tak by vas to možná taky zarazilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.1.25 19:48

Dostaly to, co jsem si pro ně objednala k nim a zaplatili to :-) nechci žádné krámy a věci několikrát to stejně, ráda si vše výběru sama…s mamkou jsme se domluvili, co to bude a objednala si to sama :-)

• Citovat
  • Upravit
35872
12.1.25 19:51

A oni mají málo hraček? Naše dečka mají plno, takže já praktické dárky jen uvítám. Tychne i naši se s námi domlouvají co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
12.1.25 19:52
@Alojska píše: Více

"naštěstí " není tchyně schopna nic vybrat, takže to řeším já a pak nám dá peníze.
Jednou totiž přivezla 7m synovi strašidelné plyšáka, kterého jí manžel naštěstí vrátil, že se toho boji. Od té doby ale každou návštěvu poslouchám, ze by mu ráda něco koupila, ale že neví co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447

Myslím, že knížka a pexeso jsou fajn věci :palec: rozhodně lepší, než krámy z Pepca :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932

Některým lidem se fakt není možné zavděčit.
Od kdy je pexeso něco, s čím se nedá hrát?
A ty brusle jsi nemusela platit a potom je můžeš prodat, až z nich vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.1.25 19:53

Přijdeš mi trošku zaujatá. 3 věci, z čehož jeden je na spotřebu a 2 na společné tvoreni/hru. Lepší než moje tchyně, která každému nakoupí 2 pytle krámů, bez ohledu, co dané dítě zajímá, zda to vůbec je použitelné (nekvalitní neslozitelne hračky z tržnice) a zda se do toho vejde (90% oblečení, které kupuje po desítkách je dětem malé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.1.25 19:57

Spis me zamrzelo, ze je ji pet let a nezeptaji se co by chtěla. Ne nas, ale ji. Našim přesně nadiktovala co chce. 😄Proti praktickemu darku nic nemam. A kdyz jsem navrhla, ze by tedy misto brusli za 1500,– mohla mit kvalitni kombinezu, kterou uzije vic, tak byli brusle uz objednané :( a ano maji si s cim hrat, ale jsou to děti z jejich pohledu vlastně nic nedostali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
12.1.25 19:57

Tak ja uz jsem babicka a diky bohu za to, ze mi dcera da nejake typy plus ja neco vymyslim. Jinak se nauc chovat slusne, darky opravdu nejsou povinne a s tvym pristupem tchyni akorat uplne zbytecne nastves.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.25 19:58

Zrovna brusle jsou krásný dárek, rozhodně žádný nesmysl. Pexeso a knížka taky super. Nechápu, o co to jde :nevim: teda asi chápu, za každou cenu tchyni nasadit psí hlavu, protože si dovolí dýchat a existovat. Chováš se jako pipina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.1.25 19:59

Tak já mám teprve 3 měsíční miminko a na vánoce koupila tchyně plenky a ubrousky. Já byla ráda, hraček máme plno od známých, obleceni taky plno.
Ségra má starší děti a od tchyně dostanou někdy hracky, někdy obleceni…

Souhlasim s @Kunikula Strhana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
12.1.25 20:00

Knihy kupuju vnučce pravidelně. Pexeso taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.25 20:01

Takže brusle nejsou nic, ale nad kombinézou by skákala radostí, protože s tou si vyhraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
12.1.25 20:02

@Kunikula Strhana proto se zajimam jak je to u ostatních. Obleceni, které ji tchýně obcas koupi je zase naopak o nekolik velikostí větší ( klidne i o 4-5) loni privezla mikinu a teplaky k narozenam a kdyz odjizdeli tak si to vzala sebou, ze to bude mit mala u nich.( A to jsem k tomu nemela pred tim zadne pripominky, dala bych to do skrine a vytahla letos)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.1.25 20:03

No tak já myslím, že to dítě má větší radost z bruslí než z kombinézy…na jednu stranu píšeš, že ji měla koupit raději kombinezu-prakticky darek a na druhou stranu rikas, že kdyz nedostanou hračku, tak to pro ně je jako kdyby nic nedostaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová