Dárky pro partnery k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
25.10.16 17:09
@Snilek88 píše:
@Bobby to není špatný nápad:-) ale problém je, že ani já nevím co chci a když něco chci tak si to většinou koupím:-/

Ja tam man prave veci na ktere narazim nahodou, libi se mi, ale sama si je nekoupim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.10.16 17:12
@Snilek88 píše:
@onajeblond to víš, že jo:-) někdy jsou na zabití, ale nevím co bych bez toho svého dělala:-)

tak to jsme na tom stejně :srdce: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
25.10.16 17:12

Puvodne jsem tomu mojemu chtela dat zmrzlinovac (miluje zmrzliny), ale kdyz on si posledni dobou stezuje, ze jsem ho vyzrala, tak asi budu muset vymyslet neco jineho…
Jinak si davame tak jeden dva darky a loni jsme si spolecne nakoupili par drobnosti do kuchyne, ktere jsme si pak taky dali pod stromek…letos to udelame asi podobne.

• Citovat
  • Upravit
2209
25.10.16 17:13

@onajeblond ale tak my jsme spolu teprve 3 roky, tak uvidíme později:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
25.10.16 17:14
@Snilek88 píše:
@onajeblond ale tak my jsme spolu teprve 3 roky, tak uvidíme později:-D

no my 10 měsíců, což je ještě taky málo… uvidíme uvidíme, ale budme rády že je máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.16 17:15

@jakanas já mu to taky říkala že to jméno neni dobrý nápad, navíc na noze má i můj obličej tak už je to asi jedno :mrgreen: :mrgreen: další partnerka by asi nadšená nebyl ani z tetování co jsou vždy k výročí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
25.10.16 17:15

Lístky na hodně dobrý koncert - potom ještě nějaké drobnosti spíš pro radost nebo zasmání, na obří dary si nepotrpíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.10.16 17:24

@Sashie muzes mi prosim poslat odkaz na ten obchod s palivými omackami, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
25.10.16 17:32

U nás kupujeme hlavně dětem, s manželem si kupujeme společné dárky během roku. Vždy mu kupuju nějaké ty maličkosti. Letos mám sprchový gel, kšiltovka, termo tričko a něco na kolo. Prostě aby tam měl nějaké překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.10.16 17:58

Já koupila fakt dobrou deskovku a kávovar na překapávanou s vlastním mlýnkem. Muž má překapávanou hrozně rád a překapávač nemáme, zároveň si potrpí na čerstvou speciální kávu.
Synovi jsem koupila asi 14 lokomotiv z Mašinka Tomáš na dřevěnou vláčkodráhu, jedna za 39Kč, hodně muziky za málo peněz. Bude mít co rozbalovat celý večer :lol:
Zbytku rodiny kupujeme jen drobnosti, skončil mi rodičák a budou to teď krušné dva měsíce.
Namátkou tchánovi knihu, mamce ozdobné sklenice na víno, švagrovi obal na knihu, švagrové plátěnou nákupní tašku (fakt pěkná), neteřím štrasové čelenky do vlasů z mmb, bráchovi pivní helmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
25.10.16 19:27

@Handalina http://www.seminka-chilli.cz/ Doporučuji sušené maso, čokoládu a i ty omáčky, střední pálivost. Tu zvládnu i já. A mají tam i horkou čokoládu s chilli, je taky moc dobrá, v zimě úžasně zahřeje;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.10.16 20:20

Moc dekuji @Sashie i za ty tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
25.10.16 20:52

@Handalina Vůbec není zač;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.10.16 04:11

Jo holky to je vzdy problem pro partnera, ja kupuju klasiku a pak vzdy neco co by ho prekvapilo ale letos mi dosli napady…

Sashie super stranka, palive miluje a kde jsi objednala ten hrnicek od plzne a tak jak jsi psala? pivo ma taky rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.10.16 06:30
@WaIl píše:
A to je dárek pro NĚJ, jo? :lol:
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek