Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymní píše: …Jak by jste to řešili a řešili by jste to vůbec?…
Ne, neřešila bych to vůbec. Já se snažím dávat dárky, o kterých vím, že by mohly udělat radost, že si je dotyčný třeba i přeje (snažím se vysledovat, o čem ten dotyčný mluví, co by se mu líbilo atd.) a to bez ohledu na cenu, ta podle mě není důležitá. ![]()
Kašli na to. A dárek z fotek určitě udělá obrovskou radost. ![]()
momi33 píše:
Já mám zas bohužel zkušenost,že konkrétné mým rodičům neudělá radost nic,co jim dáme,ale jak jim něco dá brácha,tak jsou z toho na větvi
Tak to máme, holka, úplně stejný…a fakt mě to hluboce mrzí.
Anonymko, já bych to taky neřešila. Každý prostě podle svých možností a pokud je tchýně normální, tak to pochopí a ocení i váš dárek ![]()
chlupatky píše:momi33 píše:Tak to máme, holka, úplně stejný…a fakt mě to hluboce mrzí.
Já mám zas bohužel zkušenost,že konkrétné mým rodičům neudělá radost nic,co jim dáme,ale jak jim něco dá brácha,tak jsou z toho na větvi
Jo,někdy je mi to i líto
člověk jim chce udělat radost,a jak to dopadne.Loni jsme jim koupili výlet do Prahy-prohlídka staré Prahy,a nic moc.
A stejně je zajímavý, jak se tím trápí snachy.. ![]()
Já tedy kupuji svým rodičům a manžel svým..
Jako občas poradím nebo připomenu, ale nechci to mít na hrbu jakože ala* chlapi jsou nemožný a nic nekupujou a nic si nepamatujou..*
Jinak finančně to moc neřeším..
my dary moc neřešíme-resp. když nevíme co koupit, dostane oslavenec lahev vína, nebo co má rád, žena navíc kytku. loni jsme přišli s vínem na tchánovy narozeniny, švagrovci přinesli supermega celou šunku, učitě drahou.
letos měla tchyně kulatý, dali jsme jim vyhlídkový let nad jejich nemovitostmi (pro tři lidi, čili poletí s tchánem), švagrovci halenku…
kupujeme podle inspirace a peníze se neřeší-kdo koupí jen lahev vína, je stejně vítán jako s mega darem.
je to o vztazích, ne o darech.
Tak to by mě taky mrzelo
To já neznám,ale bojím se zbytku jejich rodiny.Oni se předhánějí kdo dá větší dar