Dárkyně 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
28.5.19 23:18

@Jitysu při ultrazvuku jsou to srůsty v děloze ale můžou být i jinde. zjistí se to silným krvácením při ms a hlavně křeče a silný bolesti břicha při ms :,( :,( :,( mám už jí dlouho.byla jsem na čištění už 3× a vždy se to vrací pokud nebereš antikoncepci což já 12 let neberu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.6.19 08:58

Ahojte, tak jsem včera byla na konzultaci a výsledek je takový že v září zkusíme ket z našeho posledního embrya. Už mu to taky přijde divný že 4 transfery a ani ťuk, myslí si že embrya asi nejsou dobrý, přitom máme vždycky pěkný blastocysty, ale prý ani to není známka že jsou dobrý. A když ani to nevyjde na poslední pokus od pojišťovny doporučuje to darovaný embryo, do toho bych šla asi až na jaře, musíme na to našetřit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.6.19 09:00

A genetiku mi budou dělat až teď, není to divný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.6.19 11:06

@Jitysu já mám i genetiku a šla jsem ted to dárkyně a taky nic 2× ket a ani se nechytlo :,( :,( takže za mě dárkyně je to samý, když to nemá být tak asi nebude nic :,( :,( :,( v září mám poslední taky Ket a pak nic :,( do 3 ivf teď ani nechci jít a dávat zase 60 tisíc nemám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
26.11.19 15:41

@Papaja32 ahoj, jak to s tebou dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.11.19 21:05

@Mia170 nijak, mám jedno zmražené a na to půjdu až příští rok, ale už na to nevěřím :zed: :zed: :zed: život jde dál. Nijak to už neovlivním, prostě to nejde tak miminko nebude :nevim: snad se dočkám někdy na vnouče od dcery, ale to bude za dlouho, protože v lednu jí bude 13. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
28.11.19 21:44

@Papaja32 tak moc drzim palce, at vyjde KET :). Ale mas aspon jedno, to je stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.12.19 01:36

@Mia170 děkuji,žádné štěstí v tom nevidím, protože jich bylo šest a žádný se nechalo takže už je mi to jedno, na další ivf už nepůjdu prostě to nejde tak to nejde papa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.12.19 01:39

@Mia170 je to jen o štěstí nic jiného v tom není pokud to má tak být tak to tak bude, co se má stát, to se stane :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.12.19 01:43

Je to rok co jsem založila tuto diskusi, myslela jsem že dárkyně mi pomůže, ale ono nic. Byl to hrozný rok, ten předtím také samé zklamání, snažení a bylo to vše k ničemu. Už to tak beru, pláč mi nepomůže ani trápení, musí se jít dál, ale tohle už nechci…vám všem přeji ať se vám miminko podaří :srdce: :hug: Pavlína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
7.12.19 01:44

@Papaja32 Ja myslela, ze mas aspon jedno dite :). Nekdo to stest nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.12.19 01:46

Ano to mám naštěstí v 19 letech jsem jí měla a je to můj anděl :andel: