Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitysu při ultrazvuku jsou to srůsty v děloze ale můžou být i jinde. zjistí se to silným krvácením při ms a hlavně křeče a silný bolesti břicha při ms
mám už jí dlouho.byla jsem na čištění už 3× a vždy se to vrací pokud nebereš antikoncepci což já 12 let neberu ![]()
Ahojte, tak jsem včera byla na konzultaci a výsledek je takový že v září zkusíme ket z našeho posledního embrya. Už mu to taky přijde divný že 4 transfery a ani ťuk, myslí si že embrya asi nejsou dobrý, přitom máme vždycky pěkný blastocysty, ale prý ani to není známka že jsou dobrý. A když ani to nevyjde na poslední pokus od pojišťovny doporučuje to darovaný embryo, do toho bych šla asi až na jaře, musíme na to našetřit ![]()
@Jitysu já mám i genetiku a šla jsem ted to dárkyně a taky nic 2× ket a ani se nechytlo
takže za mě dárkyně je to samý, když to nemá být tak asi nebude nic
v září mám poslední taky Ket a pak nic
do 3 ivf teď ani nechci jít a dávat zase 60 tisíc nemám ![]()
@Mia170 nijak, mám jedno zmražené a na to půjdu až příští rok, ale už na to nevěřím
život jde dál. Nijak to už neovlivním, prostě to nejde tak miminko nebude
snad se dočkám někdy na vnouče od dcery, ale to bude za dlouho, protože v lednu jí bude 13. ![]()
@Papaja32 tak moc drzim palce, at vyjde KET
. Ale mas aspon jedno, to je stesti ![]()
@Mia170 děkuji,žádné štěstí v tom nevidím, protože jich bylo šest a žádný se nechalo takže už je mi to jedno, na další ivf už nepůjdu prostě to nejde tak to nejde papa ![]()
@Mia170 je to jen o štěstí nic jiného v tom není pokud to má tak být tak to tak bude, co se má stát, to se stane ![]()
Je to rok co jsem založila tuto diskusi, myslela jsem že dárkyně mi pomůže, ale ono nic. Byl to hrozný rok, ten předtím také samé zklamání, snažení a bylo to vše k ničemu. Už to tak beru, pláč mi nepomůže ani trápení, musí se jít dál, ale tohle už nechci…vám všem přeji ať se vám miminko podaří
Pavlína ![]()
@Papaja32 Ja myslela, ze mas aspon jedno dite
. Nekdo to stest nema
Ano to mám naštěstí v 19 letech jsem jí měla a je to můj anděl ![]()