Dárkyně 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
24.5.19 04:53
@Čajíček1980 píše:
@Jitysu Jak staré bylo embryo?

5 denní blastocysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.5.19 07:48

Tak dneska jsem zkoušela test znova a zase nic :zed: takže už s ničím nepočítám, už je to 13 dní po transferu. Takže pomalu přemýšlím co dál. Máme poslední pokus od pojišťovny a přemýšlím, že zkusíme cizí embryo. Kdy vám to na klinice doporučili? My totiž nemáme s manželem ani nijak dramaticky složitou diagnózu, já mám míň vajíček a manžel horší spermiogram, jinak nic… Mě je 34 a manželovi 39 let. Ještě máme jedno embryjko v mrazáku, ale to nevím jestli tam ještě nenechat…dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.5.19 10:54

@Jitysu Osobně bych tam embryo ještě nechala a hlavně změnila car. Hlavně se nech pořádně vyšetřit, jak už jsme Ti radily. Já se pro darovaná vajíčka rozhodla poté, co mi opakovaně vyšlo prakticky nulové AMH. Víš, jakou máš jeho hodnotu? Nech si v současném car podrobně vysvětlit výsledky vyšetření, která jsi případně absolvovala, a jaký může být důvod neúspěchu. Nech si dát nějakou souhrnnou zprávu, až máš pak něco v ruce. Zkus konzultaci jinde, za to nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.5.19 19:53
@Čajíček1980 píše:
@Jitysu Osobně bych tam embryo ještě nechala a hlavně změnila car. Hlavně se nech pořádně vyšetřit, jak už jsme Ti radily. Já se pro darovaná vajíčka rozhodla poté, co mi opakovaně vyšlo prakticky nulové AMH. Víš, jakou máš jeho hodnotu? Nech si v současném car podrobně vysvětlit výsledky vyšetření, která jsi případně absolvovala, a jaký může být důvod neúspěchu. Nech si dát nějakou souhrnnou zprávu, až máš pak něco v ruce. Zkus konzultaci jinde, za to nic nedáš ;)

Myslím že si mě pleteš a kolegyní, jsem tu relativně nová… AMH mám tuším 1,22. Ale máš pravdu v tom, že mám za sebou imunologii a jinak nic. Listovala jsem co mam papíry a nejvíc mám účtů :( kam chodíte do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.5.19 23:36

@Jitysu ja šla do darovaného a nevyšlo, takže ani to větší šanci nedělá :-( máme taky poslední ivf na pojištovnu bud vyjde nebo nic :,( :,( a je mi 32,manželovi 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.5.19 23:39

@Čajíček1980 já mám amh 0,76 ale vůbec vajíčka nerostou takže moje jsou mi na nic. ted jdu 12.června do jiného caru, protože v tomhle dva roky nic neudělaly :,( :,( :,( snad mi už konečně pomůžou nebo řeknou kde je chyba :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.19 01:09
@Papaja32 píše:
@Jitysu ja šla do darovaného a nevyšlo, takže ani to větší šanci nedělá :-( máme taky poslední ivf na pojištovnu bud vyjde nebo nic :,( :,( a je mi 32,manželovi píše: Více

To ti budu moc držet palce. A nad adopcí uvažujete? My si budeme asi žádat teď v létě, protože asi už není na co čekat. Čas jen utíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.5.19 06:30
@Jitysu píše:
Myslím že si mě pleteš a kolegyní, jsem tu relativně nová… AMH mám tuším 1,22. Ale máš pravdu v tom, že mám za sebou imunologii a jinak nic. Listovala jsem co mam papíry a nejvíc mám účtů :( kam chodíte do caru?

Pardon, já nelistovala zpětné diskusí. O účtech mi radši ani nemluv :roll: Já jsem uspěla až s darovaným v Heliosu Brno. Zkoušeli mě při druhém pokusu stimulovat, ale taky nic. Každopádně ale celou stimulaci hlídali, předtim snad i důkladně vyšetřili. Prostě jsem neměla pocit, že je není šup šup. Proto jsem šla s klidem do darovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
28.5.19 06:34
@Papaja32 píše:
@Jitysu ja šla do darovaného a nevyšlo, takže ani to větší šanci nedělá :-( máme taky poslední ivf na pojištovnu bud vyjde nebo nic :,( :,( a je mi 32,manželovi píše: Více

Bohužel i v tomto případě je to o štěstí. Šance je vyšší, ale… Máš za sebou hysteroskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.19 06:52
@Čajíček1980 píše:
Pardon, já nelistovala zpětné diskusí. O účtech mi radši ani nemluv :roll: Já jsem uspěla až s darovaným v Heliosu Brno. Zkoušeli mě při druhém pokusu stimulovat, ale taky nic. Každopádně ale celou stimulaci hlídali, předtim snad i důkladně vyšetřili. Prostě jsem neměla pocit, že je není šup šup. Proto jsem šla s klidem do darovaných.

Já jsem fakt zvědavá co mi ve čtvrtek řeknou a co doporučí. Je fakt, že my měli z prvního cyklu 1 embryo, ze druhého 2 a ze třetího 3, tak zase jestli se tím neošidím o další pokusy, ale třeba taky z toho nemusí být ani jedno… Je to tak těžký… :nevim: jinak já chodím do Gennetu do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.19 06:56
@Čajíček1980 píše:
Bohužel i v tomto případě je to o štěstí. Šance je vyšší, ale… Máš za sebou hysteroskopii?

Na hysteroskopii jsem taky byla 2× a teď mi známí říkal, že jeho kamarádka měla endometrii že to má spousta žen nad 30 a tím se snižuje možnost otěhotnět, ale to by asi poznali při té hysteroskopii. Neslyšely jste o tom? Každopádně ji to laparoskopicky nějak operovali a hned otěhotněla a to předtím taky bojovala roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.19 09:27
@Jitysu píše:
Na hysteroskopii jsem taky byla 2× a teď mi známí říkal, že jeho kamarádka měla endometrii že to má spousta žen nad 30 a tím se snižuje možnost otěhotnět, ale to by asi poznali při té hysteroskopii. Neslyšely jste o tom? Každopádně ji to laparoskopicky nějak operovali a hned otěhotněla a to předtím taky bojovala roky…

Napsala jsem to blbě, je to endometrióza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.5.19 10:48

@Jitysu endometriozu bohužel mám :lol: ale u ivf je to prý jedno. a na hysteroskopii jsem byla min.rok v prosinci a neřekly nic. asi je to jen o štěstí bud to vyjde nebo ne :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.5.19 10:52

@Jitysu o adopci přemýšlím, ale to je na dlouho, radši bych měla manželovo, když nemůžu mít svoje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.5.19 11:07

A jak ti tu endometriozu zjistili?
Vím že adopce je na dlouho i když průměrná doba čekání je dva roky a ty už se plácáme po klinice a výsledek žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí