Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem po transferu ted jen čekat na test
z 18 foliklů bylo 14 vajíček dobrých bylo 7 ty vydržela všechna do pátého dne ,jedno bylo pomalejší tak vyřadily takže 6 dvě byly blastocysty a 4 moruly.zavedly jsme dvě áčkové blastocty a morulky šly zmrazit. Těd 3 den me už bolí a tlačí břicho a začínají i prsa tak snad je to na dobré cestě
![]()
@Papaja32 píše:
Tak už jsem po transferu ted jen čekat na test![]()
z 18 foliklů bylo 14 vajíček dobrých bylo 7 ty vydržela všechna do pátého dne ,jedno bylo pomalejší tak vyřadily takže 6 dvě byly blastocysty a 4 moruly.zavedly jsme dvě áčkové blastocty a morulky šly zmrazit. Těd 3 den me už bolí a tlačí břicho a začínají i prsa tak snad je to na dobré cestě
![]()
Držím palce ![]()
Tak se nepodařilo
a nevím jestli se podaří, tak mě to zničilo, že na to jít už ani nechci..nevěřím, že to ted vyjde, ale v květnu mám jít na Ket a pokud i ten nevyjde tak mi zbývá už jen jeden Ket a pak už nic
![]()
Tak píšu znovu..šla jsem ted 15. Května na Ket a už 4 den po Ket jsem začla krvácet takže i bohužel ten nevyšel
už nevím co dělat dál. 80 tisíc a nic z toho
dva roky v centru a nedošla jsem nikam
Proč bouchat hlavou proti zdi, když je to vše k ničemu
prostě se musím smířit s tím, že mít miminko už nikdy nebudu a to je pro mě hrozná bolest
![]()
Ahoj, omlouvám se za anonymitu. Velmi s Tebou soucítím. Vím, jaké to je nemoci otěhotnět. Úplně mě svírá srdce, když čtu tvé příspěvky. Moc ráda bych tě podpořila, pomohla. Víte důvod, proč se nepodařilo přirozeně? V jakém jsi centru?
V Pronatalu, přirozeně otěhotnět nemůžu nerostou mi vajíčka a mám jich málo
@Papaja32 píše:
V Pronatalu, přirozeně otěhotnět nemůžu nerostou mi vajíčka a mám jich málo
Pronatal nepatří mezi TOP centra.
@Papaja32 Jestli jsem správně vyrozuměla, máš za sebou dvě ivf. Do 39. narozenin máš nárok ještě na dva cykly, pokud vždy vkládali jen jedno embryo. S Pronatalem nemám dobré zkušenosti. U mě byl nakonec diagnostikován předčasný přechod. Podařilo se nám až s dárkyní v Heliosu v Brně. Cenově dostupnější je to v Ivf clinic Olomouc. Zde ale zatím osobní zkušenost nemám. Cykly s dárkyní jsou finančně náročné, ale nevzdávej to. Máš pořádně vyšetřenou imunologii, genetiku? Jakou máš hodnotu AMH?
@Anonymní píše:
@Papaja32 Jestli jsem správně vyrozuměla, máš za sebou dvě ivf. Do 39. narozenin máš nárok ještě na dva cykly, pokud vždy vkládali jen jedno embryo. S Pronatalem nemám dobré zkušenosti. U mě byl nakonec diagnostikován předčasný přechod. Podařilo se nám až s dárkyní v Heliosu v Brně. Cenově dostupnější je to v Ivf clinic Olomouc. Zde ale zatím osobní zkušenost nemám. Cykly s dárkyní jsou finančně náročné, ale nevzdávej to. Máš pořádně vyšetřenou imunologii, genetiku? Jakou máš hodnotu AMH?
Také jsem jí to psala, je vidět, že jí chybí základní vyšetření a profesionální přístup. Stačí, aby se dostala do dobré péče a miminko bude. Patří mezi velkou část žen, které nejdřív projdou fází pokusný králík, který nám nasype do pokladničky ![]()
@Anonymní píše:
Také jsem jí to psala, je vidět, že jí chybí základní vyšetření a profesionální přístup. Stačí, aby se dostala do dobré péče a miminko bude. Patří mezi velkou část žen, které nejdřív projdou fází pokusný králík, který nám nasype do pokladničky
Tak tak. I relativně zdravé ženě se v rámci Ivf nemusí zadařit napoprvé, ale pokud už jde do dárkyně, měla by si být jistá diagnózou. S dárkyní je úspěšnost léčby vysoká. Jen to nesmí ztroskotat na „prkotině“. U mě se musela fest stimulovat sliznice. Vůbec jsem po předchozích zkušenostech nedoufal, že kdy budu mít dítě.
Ahoj, jsem tu nová…doufám, že tu najdu trošku pochopení, protože kdo si toto neprošel, nepochopí… Mám za sebou 3× IVF bez úspěchu. Nyní jsem 10 den po KET zatím bez menstruace a zkoušela jsem si dneska udělat těhotenský test a ani ťuk
to už by tam asi mělo něco být vidět? Děkuji za případné odpovědi.
@Čajíček1980 píše:
@Jitysu Jak staré bylo embryo?
5 denní blastocysta
@Jitysu Já měla pididucha týden po ketu (též pětidenní blastocysty). Z jiné diskuze vím, že se někomu ukázal pozitivní test až 12 dní po transferu. Šance určitě ještě je. Přeji hodně štěstí ![]()
@Čajíček1980 píše:
@Jitysu Jak staré bylo embryo?
5 denní blastocysta