Darovací smlouva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101682
4.12.16 14:59

@jennifer.r.g Asi takhle, nemelo by a i kdyby ano, tak jak probehne prevod, tak uz ma celkem smulu. A vysoudil by tak mozna pri rozvodu polovinu toho, co za mazelstvi do bytu vrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 15:08

Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.4.18 13:58

Darovací smlouva

Zdravím, chtěla bych se prosím zeptat zda máte někdo zkušenosti s darovací smlouvou ohledně nemovitosti. Jedná se mi hlavně o to zda si ji můžeme podle vzoru udělat sami a pouze si na poště ověřit podpisy a poslat na katastr a nebo zda to musí být přes právníka. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
30.4.18 14:04
@Debi95 píše:
Zdravím, chtěla bych se prosím zeptat zda máte někdo zkušenosti s darovací smlouvou ohledně nemovitosti. Jedná se mi hlavně o to zda si ji můžeme podle vzoru udělat sami a pouze si na poště ověřit podpisy a poslat na katastr a nebo zda to musí být přes právníka. Děkuji.

Nikde není psáno, že to musí být přes právníka. Když to umíte sami, tak to můžete udělat i sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.20 00:09

Darovací smlouva bez věcného břemene

Ahoj chtěla jsem se zeptat šlo by dodatečně k darovací smlouvě dodat věčné břemeno? Jde to ještě změnit nebo na to je nějaký určitý limit do kdy to jde změnit. Nebo do jde kdykoliv změnit.
Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
2351
5.7.20 11:38

Dodatečně k darovací ne, ale sepíšete si smlouvu o podmínkách věcného břemene, stvrdíte ověřenými podpisy a spolu s předepsaným formulářem Návrh na vklad… podáte na KN. Poplatek je 2 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí