Darování vajíčka - informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
4.2.11 20:37

ahojte já jsem na dárcovství vajíčka už byla mám s tím zkušenosti ráda bych ještě alespon jednou darovala ale mnou vybrané dárkyni problém je v tom že u nás v ČR to nejde… nevíte jak je to v zahraničí? popř. jestli tento zákrok v zahraničí dělají? mám tím na mysli, že se dvě ženy domluví a jedna daruje vajíčko té druhé, bez anonymity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.2.11 14:48

Gyncentrum Ostrava

Ahoj, v poslední době přemýšlím nad darováním vajíček a snažím se získat co nejvíce informací. Proto se ptám právě tady, ve snad aktuální diskuzi. Máte některá z vás zkušenost s darováním vajíček v Gyncentru Ostrava? Co se týče přístupu, zdravotní péče i finanční kompenzace? Jo a je mi 24, jsem ale bezdětná a co se týče genetiky, tak nemám příliš informací z otcovy strany, myslíte, že je to velký problém, nebo postačí jen to genetické vyšetření? děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.11 00:01

Vsechny zdravim ja sama jsem darkyni vajicek ted uz pujdu potreti a nic na tom neni na odber mohou i slecny ci pani ktere deti jeste nemaji jen musi podstoupit geneticke testy a odbery krve kvuli nemocem musi vas vysetrit to je snad jasne a nic to neni.Pak dostane termin odebrani vajicek a dostane domu injekce ktere si sami druhy den menstruace pichate.Asi tyden do bricha upozornuji ze to neboli :wink: pak podstoupite ultrazvuk pro kontrolu jak vajicka vyrostla a druhy den rano podstoupite odber vubec to neboli uspi vas a za dve hodiny jdete domu ja mam doma tri deti chodim do prace tak si nemuzu dovolit lezet .Odpocivam jen ten prvni den a pak normalne funguji jinak v Praze za to plati 20 tisic. Pokud mate dotazy tak napiste dekuji Katka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
16.9.11 13:35

Zdravím,
ráda bych upozornila, že v diskusi není povolená žádná forma inzerce čehokoliv. Toto téma slouží pouze ke sdílení informací a veškerá nabídka/poptávka po dárkyních bude mazána.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mery.j
26.10.11 22:00

jak už jsem tu jednou psala, mám dobré zkušenosti s Reprogenesis v Brně.. Ale slyšela jsem, že i jinde to probíhá v pohodě, je to celkem rychlý proces.. Záleží jak kdo snáší ty injekce, ale dá se to. V Repru dávají zatím největší odměnu, co tak vím, což je pro mě důležitý, když už to všechno podstupuju, tak proč ne..

• Citovat
  • Upravit
Karkulínek 82
2.1.12 11:49

Darujte v Unice

Holky ja jsem darovala v Unice v Brne a mam s tim skvele zkusenosti, je tam bezva prostredi,jsou tam sympaticti a plati dobre :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.12 12:48

Ahoj.
Přemýšlím o darování vajíček.
Ale ještě kojím, tak by mě zajímalo jestli to vadí.
Moc díky

• Citovat
  • Upravit
6391
24.8.12 12:57

Taky o tomto premyslim, ale mam obavy zda bych mohla pak znova otehotnet, ted mame syna 16-ti mesicniho, a rozhodne mu chceme neky poridit sourozence, slysela jsem ze to je riziko ze nekdy se zenam kvuli tomu nedari otehotnet, ale nevim co je na tom pravdy…Muzete mi rici??Kdo mate zkusenost..Dekuji, jinak me bude letos 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.8.12 13:08
@Karkulínek 82 píše:
Holky ja jsem darovala v Unice v Brne a mam s tim skvele zkusenosti, je tam bezva prostredi,jsou tam sympaticti a plati dobre :pankac:

Ahojky a kolik penez zhruba v Brne davaji??Rada bych pomohla, ale ne skrze penize ale zajima me to…rda bych pomohla maminkam co nemuzou mit deti, ale porad vaham zda do toho jit, protoze kazdy mi rika skoro, ze je riziko otehotneni, rada bych mela jeste potomka/y…Mame jen jednoho zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.12 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj.
Přemýšlím o darování vajíček.
Ale ještě kojím, tak by mě zajímalo jestli to vadí.
Moc díky

urcite vadi, vzdyt budes pichat injeke :zed:
ja jsem darovala v prosinci. a jdu do toho zase.taky bude odber v prosinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
24.8.12 13:54
@Jaja87 píše:
Taky o tomto premyslim, ale mam obavy zda bych mohla pak znova otehotnet, ted mame syna 16-ti mesicniho, a rozhodne mu chceme neky poridit sourozence, slysela jsem ze to je riziko ze nekdy se zenam kvuli tomu nedari otehotnet, ale nevim co je na tom pravdy…Muzete mi rici??Kdo mate zkusenost..Dekuji, jinak me bude letos 25 let.

musis vedet o komplikacech, po odberu treba muze nastat hyperstimulace, v nejhorsim muzou i odstranit, kdyz se vajecnik zamota se. nejak tak :think: ja jsem k stesti nemela hyperstimulace.ale mela jsem problem s menstruace, nejak 3 mesice jsem ji nemela, ted beru HA. nedoporucuji, kdyz jeste mate v planu mit miminko.ja uz mam 2 deti, kdyz se podari treti tak taky budu rada.ale zatim neplanujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
24.8.12 14:11
@Jaja87 píše:

Ahoj,

já jsem ted řešila uplně to samé. Mám 16m dceru, po novém roce se chceme pokusit o sourozence a ted jsem chtěla darovat vajíčka.
Minulý tyden jsem byla v gennetu na gyn. konzultace a brali mi už i krev na testy. Potom co jsem obdržela všechny informace, jsem se rozhodla, že dárcovství odložím raději až po druhém dítěti. Dostala jsem strach, abych já sama potom neměla s otěhotněním potíže. A koordinátorka dárcovství přímo v gennetu, mi mé smýšlení jen podpořila.

Doporučují že minimálně 3 měsíce po dárcovství by jsi neměla otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.8.12 19:02

@Ali1988 Tak ja asi teda pockam, az budeme mit dve deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.8.12 19:03

@veverik No ja radsi asi pockam, pak bych si to mohla i vycitat, kdybych nemohla otehotnet,.pockam…Vsak mi to nikam neutece.. :think: Urco chceme dve deti…Tretimu bych se taky nebranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
24.8.12 19:42
@Jaja87 píše:
@veverik No ja radsi asi pockam, pak bych si to mohla i vycitat, kdybych nemohla otehotnet,.pockam…Vsak mi to nikam neutece.. :think: Urco chceme dve deti…Tretimu bych se taky nebranila.

no přesně. Ja bych strašne rada někomu pomohla mit ditě. Ale když jsem si vše vyslechla, dostala jsem celkem strach, abych pak sama neměla problem. Určitě darovat budu, ale až budu mit dvůe děti a samozřejmě pokud i v te době budu vhodny darce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí