Darování vajíčka - informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
2.10.12 11:26
@mery.j píše:
jak už jsem tu jednou psala, mám dobré zkušenosti s Reprogenesis v Brně.. Ale slyšela jsem, že i jinde to probíhá v pohodě, je to celkem rychlý proces.. Záleží jak kdo snáší ty injekce, ale dá se to. V Repru dávají zatím největší odměnu, co tak vím, což je pro mě důležitý, když už to všechno podstupuju, tak proč ne..

a jak dlouho jsi čekala na odběr vajíčka? Já jsem teprve podstoupila první krevní testy, takže čekám na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
2.10.12 19:29
@hanitscha píše:
a jak dlouho jsi čekala na odběr vajíčka? Já jsem teprve podstoupila první krevní testy, takže čekám na výsledek…

u nas cekaci doba je 4 mesice.uz jsem darovala, jdu do toho zase. a zase cekam 4 mesice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.10.12 08:28
@Ali1988 píše:
u nas cekaci doba je 4 mesice.uz jsem darovala, jdu do toho zase. a zase cekam 4 mesice :think:

a kde pak jsi byla darovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
3.10.12 20:38
@hanitscha píše:
a kde pak jsi byla darovat?

Plzen, IVF Zech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.10.12 09:30

@Ali1988 a za jak dlouho po prvních odběrech se ti ozvali? Já už čekám déle než 4 týdny. Myslela jsem, že hned po výsledcích se mi ozvou a pozvou na další vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.10.12 12:39

Ahoj a nevite prosim jak probiha prvni navsteva?? VAdi, ze mam MS? jsme objednana na zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.10.12 12:41

Ahoj a nevite prosim jak probiha prvni navsteva?? VAdi, ze mam MS? jsme objednana na zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.10.12 13:18

@Janicka159 Nevadí, že máš ms, taky když jsem šla na první pohovor, při kterém mi brali krev, tak jsem měla ms. Já jsem vyplňovala ještě nějaký dotazník, potom mi vše vysvětlili a vzali krev, nemáš se čeho obávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.10.12 13:20

...

A jak to prosim probiha celkove na prvni navsteve tedy odeberou krev a pak jak jezdi se tam casto???a jak dlouho ten proces trva mesic nez to mas celkove za sebou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.10.12 13:28

@Janicka159 Já jsem byla teprve na tom prvním odběru a teď čekám asi měsíc a půl na výsledky. Na kliniku se jezdí celkem asi 5×. Celé darování trvá zhruba 3 měsíce, ale i více…klidně i půl roku, záleží, za jak dlouho se objeví vhodná příjemkyně tvých vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.10.12 13:31
@hanitscha píše:
@Janicka159 Já jsem byla teprve na tom prvním odběru a teď čekám asi měsíc a půl na výsledky. Na kliniku se jezdí celkem asi 5×. Celé darování trvá zhruba 3 měsíce, ale i více…klidně i půl roku, záleží, za jak dlouho se objeví vhodná příjemkyně tvých vajíček.

Aha to je beh teda na dlouhou trat :-)Měsíc a půl na výsledky krve :-O TAk to je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.10.12 13:35

@Janicka159 taky mi to tak připadá, přitom výsledky měli být do 4 týdnů…tak jestli už náhodou nečekám na příjemkyni, a potom až se dělá ultrazvuk a další vyšetření…tak nevím no, tady na diskuzi jsem se na to ptala, ale odpoveď jsem se nedověděla, a psát na kliniku se mi nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
29.10.12 22:42

Treba na prvni navstevu mne doktor prohlidl i vagin.utz,jsem mela posledni den MS.na vysledky z krvi se ceka shruba mesic, ale myslim ze min.tam se delaji i geneticke testy, proto tak trva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
30.10.12 07:08

@Ali1988 a kdy ses prosím odvěděla, že mají pro tebe příjemkyni vajíček? Až po všech vyšetřeních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
30.10.12 14:15

@Janicka159 tak mě se už konečne ozvali, příští týden jdu na odběr krve na genetiku, hormony a infekce, abychom mohli začít s plánováním stimulace, tak kdy bude ten ultrazvuk teda nevím…buď už teď, ale to mi nenapsali, nebo až příště…asi to má každá klinika jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí