Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mery.j píše:
jak už jsem tu jednou psala, mám dobré zkušenosti s Reprogenesis v Brně.. Ale slyšela jsem, že i jinde to probíhá v pohodě, je to celkem rychlý proces.. Záleží jak kdo snáší ty injekce, ale dá se to. V Repru dávají zatím největší odměnu, co tak vím, což je pro mě důležitý, když už to všechno podstupuju, tak proč ne..
a jak dlouho jsi čekala na odběr vajíčka? Já jsem teprve podstoupila první krevní testy, takže čekám na výsledek…
@hanitscha píše:
a jak dlouho jsi čekala na odběr vajíčka? Já jsem teprve podstoupila první krevní testy, takže čekám na výsledek…
u nas cekaci doba je 4 mesice.uz jsem darovala, jdu do toho zase. a zase cekam 4 mesice ![]()
@Ali1988 píše:
u nas cekaci doba je 4 mesice.uz jsem darovala, jdu do toho zase. a zase cekam 4 mesice
a kde pak jsi byla darovat?
@hanitscha píše:
a kde pak jsi byla darovat?
Plzen, IVF Zech
@Ali1988 a za jak dlouho po prvních odběrech se ti ozvali? Já už čekám déle než 4 týdny. Myslela jsem, že hned po výsledcích se mi ozvou a pozvou na další vyšetření.
Ahoj a nevite prosim jak probiha prvni navsteva?? VAdi, ze mam MS? jsme objednana na zitra
Ahoj a nevite prosim jak probiha prvni navsteva?? VAdi, ze mam MS? jsme objednana na zitra
@Janicka159 Nevadí, že máš ms, taky když jsem šla na první pohovor, při kterém mi brali krev, tak jsem měla ms. Já jsem vyplňovala ještě nějaký dotazník, potom mi vše vysvětlili a vzali krev, nemáš se čeho obávat.
A jak to prosim probiha celkove na prvni navsteve tedy odeberou krev a pak jak jezdi se tam casto???a jak dlouho ten proces trva mesic nez to mas celkove za sebou??
@Janicka159 Já jsem byla teprve na tom prvním odběru a teď čekám asi měsíc a půl na výsledky. Na kliniku se jezdí celkem asi 5×. Celé darování trvá zhruba 3 měsíce, ale i více…klidně i půl roku, záleží, za jak dlouho se objeví vhodná příjemkyně tvých vajíček.
@hanitscha píše:
@Janicka159 Já jsem byla teprve na tom prvním odběru a teď čekám asi měsíc a půl na výsledky. Na kliniku se jezdí celkem asi 5×. Celé darování trvá zhruba 3 měsíce, ale i více…klidně i půl roku, záleží, za jak dlouho se objeví vhodná příjemkyně tvých vajíček.
Aha to je beh teda na dlouhou trat
Měsíc a půl na výsledky krve
TAk to je mazec…
@Janicka159 taky mi to tak připadá, přitom výsledky měli být do 4 týdnů…tak jestli už náhodou nečekám na příjemkyni, a potom až se dělá ultrazvuk a další vyšetření…tak nevím no, tady na diskuzi jsem se na to ptala, ale odpoveď jsem se nedověděla, a psát na kliniku se mi nechce ![]()
Treba na prvni navstevu mne doktor prohlidl i vagin.utz,jsem mela posledni den MS.na vysledky z krvi se ceka shruba mesic, ale myslim ze min.tam se delaji i geneticke testy, proto tak trva.
@Ali1988 a kdy ses prosím odvěděla, že mají pro tebe příjemkyni vajíček? Až po všech vyšetřeních?
@Janicka159 tak mě se už konečne ozvali, příští týden jdu na odběr krve na genetiku, hormony a infekce, abychom mohli začít s plánováním stimulace, tak kdy bude ten ultrazvuk teda nevím…buď už teď, ale to mi nenapsali, nebo až příště…asi to má každá klinika jinak..