Darování vajíčka - informace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
30.11.12 20:12

@hrusticky aha :think: nam to nechteji rict :nevim: a mne nikdo nevolal, jsem sama sla podruhe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
1.12.12 18:24

@Ali1988 asi jde o jednání lékařů…:-). já tam volala asi třikrát, ale pak už se ozývali oni......bylo mi řečeno, že takovou na darování tam ještě neměly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.12.12 09:35

@Ali1988 už mám naplánovanou stimulaci, pojedu si pro injekci a den po tom beru poslední prášek antikoncepce a den po tom do dostanu? A se stimulací se začíná během menstruace? Je něco během stimulace zakázáno? Vím, že se vše dozvím na klinice, ale jsem strašně zvědavá a nedočkavá, tak se musím na všechno ptát už teď :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veritasss
28.1.13 21:44

Darovaní Vajiček

Ahoj Holky, Chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak je to s darovanim kdyz mam nitrodelozni telisko..chtela bych darovat vajicka a pomoct tak jinym parum..Mam 22 let a mam 20mesicniho prcka.Jsem z Ostravy. Děkuji za info a rady..

• Citovat
  • Upravit
611
29.1.13 11:47
@Veritasss píše:
Ahoj Holky, Chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak je to s darovanim kdyz mam nitrodelozni telisko..chtela bych darovat vajicka a pomoct tak jinym parum..Mam 22 let a mam 20mesicniho prcka.Jsem z Ostravy. Děkuji za info a rady..

tělísko nevadí, můžeš darovat i s ním. Už máš vybranou kliniku kam půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.13 12:03

Ahojky…rozhodla jsem se darovat vajíčka…Jsem z olomouckého kraje a jestli víte o někom, kdo se chce posunout v pořadníku, tak napište a domluvíme se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex