Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hrusticky aha
nam to nechteji rict
a mne nikdo nevolal, jsem sama sla podruhe ![]()
@Ali1988 asi jde o jednání lékařů…:-). já tam volala asi třikrát, ale pak už se ozývali oni......bylo mi řečeno, že takovou na darování tam ještě neměly ![]()
@Ali1988 už mám naplánovanou stimulaci, pojedu si pro injekci a den po tom beru poslední prášek antikoncepce a den po tom do dostanu? A se stimulací se začíná během menstruace? Je něco během stimulace zakázáno? Vím, že se vše dozvím na klinice, ale jsem strašně zvědavá a nedočkavá, tak se musím na všechno ptát už teď
![]()
Ahoj Holky, Chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak je to s darovanim kdyz mam nitrodelozni telisko..chtela bych darovat vajicka a pomoct tak jinym parum..Mam 22 let a mam 20mesicniho prcka.Jsem z Ostravy. Děkuji za info a rady..
@Veritasss píše:
Ahoj Holky, Chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak je to s darovanim kdyz mam nitrodelozni telisko..chtela bych darovat vajicka a pomoct tak jinym parum..Mam 22 let a mam 20mesicniho prcka.Jsem z Ostravy. Děkuji za info a rady..
tělísko nevadí, můžeš darovat i s ním. Už máš vybranou kliniku kam půjdeš?
Ahojky…rozhodla jsem se darovat vajíčka…Jsem z olomouckého kraje a jestli víte o někom, kdo se chce posunout v pořadníku, tak napište a domluvíme se ![]()