Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtěla bych se zeptat. Mala v pátek kolem 18h mela 38,5 dala jsem sirup nurofen a dobre
v sobotu ráno v 11h 37,8 tak sem nedala ale po 17h zase skoro 38 tak jsem dala. Dnes dobre v 14h 37,8 tak sem dala a fajn.
Jinak bez vedlejších priznaku. Trošičku voda z nosu ale to nic.
Mam dat ráno do skolky nebo ne?
Kdyz mela jeste dneska teplotu, tak bych do skolky urcite neposilala.
V žádném případě! Tělo stále s něčím ještě bojuje, vystavit jí zvýšené zátěži a prskajícím a kašlajícím dětem ve školce? Chceš jí zabít?
@vendelinecek já bych nedala můj syn má jen rýmu a zítra raději zůstává doma
@vendelinecek určitě bych nedala. Buď se o malou něco pokouší nebo jí třeba rostou zoubky a má z toho ty teploty - ale pak může ve školce snadno něco chytit. Třeba hodně teď řádí střevní chřipky…
Určitě bych počkala, až bude několik dní za sebou bez teploty.
Jelikoz jeste dnes mela teplotu, tak vlastne neni vubec jiste, zda ji nebude mit i zitra.
Takze urcite bych ji nedala do skolky.
Ja osobne davam do skolky, az je 3 dny bez teplot, tak az ten 4. den jde.
Určitě ne, nedala bych. Tvoje dítě se zjevně pere s nějakou infekcí a školka bych jí mohla hodně ublížit, a nakazila bys jiné děti.
Vážně se ptáš? Tebe bych poslal s tou druhou slepicí co chtěla na cvičeni děti s chřipkou a dítětem se střevní virovou…
vy jste děvčata materiál
a pro zjednodušení NE NEDALA.
Dítě který mělo dneska teplotu, tak zítra do školky? to snad ne ![]()
Dekuji za odpověďi. Ha jsem na mateřské s druhou takže ani nespecham ji dávat. Hlavně řadí chřipka tady ve zlínském kraji. Ale k babičce bysme jet mohli nebo taky radši ne?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.