Záměna oblečení ve školce

1472
27.1.16 12:38

Záměna obleceni ve školce

Jo, mela jsem kombinezu podepsat a jsem poucena na priste :D Ale od zacatku. Vcera mi prisla dcera domu v podobne kombineze jako ma, tedy uplne stejne, akorat nebyla nase poznala jsem to na zapinani a trosku vybledle barve. Tak jsem nasla mamku dcery ktera by mela mit tu nasi a ze si je zitra vymenime. Ucitelce jsem to rekla, aby ji prohodila a dneska prijela a mela zase podobnou, akorat uz fakt jiny typ, mela naboku zip, ktery jsme my nemeli. Tak jsem ucitelce rekla, ze mame asi zase jinoi, ale pry to neni mozny, ze vic tam techto kombinez neni.. :D No tak si asi necham tuto starsi a moji novou prenecham nejake mamce protoze se asi uz nenajde. :? Meli jste taky nejakou takovou vymenu, naslo se obleceni nebo uz ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
27.1.16 12:41

A co se zeptat dítěte, zda ví, kdo má stejnou kombinézu? A pak zapátrat za rodiči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.1.16 12:42

Měli jste ji podepsanou? To je základní pravidlo ve školce.. My jsme nic takové za čtyři roky ve školce neřešili, ač tam měla spousta dětí stejné oblečení (zvlášť od doby, co nám tu otevřeli KIK :lol: ). Zkus se domluvit s učitelkou, jestli si můžeš píchnout na nástěnku lístek s prosbou, že kombinézu hledáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
27.1.16 12:43

Mně se několkrát stalo, že někdo odešel v našem oblečení. Ale byly to tepláky, mikuna opod. Nikdy bunda nebo kombinéza. Vždy se nám to do pár dnů vrátilo. Většinou to svému dítěti oblékl tatínek co dítě jen vyzvedával. Můj muž by dceři taky oblékl cokoliv:)

• Citovat
  • Upravit
1472
27.1.16 12:45

Podepsana nebyla, mam to hned v prvni vete :) To byla ta chyba :) No nevim, zda se ji nejak dopatram, ptala jsem se dcery kdo ma jako ona kombinezu, ale nedokazala mi odpovedet. Ale urcite tam bude jeste treti, akorat ted uz se bude snih rozpoustet takze musim byt rychla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.1.16 13:19

@yasmine5 co tak se podívat třeba na fotky z vycházek, jestli tam nebude nějaké dítě v té kombinéze? Pokud teda máte na stránkách školky fotogalerii…

U nás se občas akorát vyměnily ponožky nebo čepičky… většinou tatínkové ani netuší, jaké oblečení je jejich dětí… ale vždycky jsme donesli to prohozené oblečení paní učitelce a vždycky se nám vrátilo to naše… ale dražší kousky máme podepsané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.1.16 13:21

@yasmine5 Mi zmizly ve školce jednou sněhule, ty se dopátraly ještě týž den a jednou kalhoty na ven, ty pogumované, děti je mají často stejné. Ty už jsem nikdy neviděla a to podepsané byly a ještě jsou na seznamu ztrát na nástěnce. Nemyslím, že by je někdo sebral schválně, prostě binec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.1.16 13:22

@yasmine5 Mi zmizly ve školce jednou sněhule, ty se dopátraly ještě týž den a jednou kalhoty na ven, ty pogumované, děti je mají často stejné. Ty už jsem nikdy neviděla a to podepsané byly a ještě jsou na seznamu ztrát na nástěnce. Nemyslím, že by je někdo sebral schválně, prostě binec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
@yasmine5 píše:
Podepsana nebyla, mam to hned v prvni vete :) To byla ta chyba :) No nevim, zda se ji nejak dopatram, ptala jsem se dcery kdo ma jako ona kombinezu, ale nedokazala mi odpovedet. Ale urcite tam bude jeste treti, akorat ted uz se bude snih rozpoustet takze musim byt rychla :)

Pardon, už jsem jak ten můj manžel. Čtu jen půlku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Já tomu nerozumím, co ti na to řekla ta druhá máma? Ty dvě, co jste měly vy - byly podepsané? Nějak se v tom ztrácím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
27.1.16 13:32

@Tereza1986 Rekla mi, ze ji zitra posle do skolky v te,,moji,, kombineze ale dcera se mi vratila zase v nejake dalsi :D Podepsana neni ani moje, ani jeji a asi nebude ani ta treti takze asi s navratem uz nepocitam :) Jeste me napadlo ji napsat, jestli ma tu spravnou ale uz si pripadam divne ze furt pisu ohledne kombinezy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.1.16 13:42

Třeba s enajde…nám se jednou úplně ztratily tepláky, mě to zrovna mrzelo, protože byly týden starý, a ze soupravy..no a po 14 dnech se tam objevily na topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.1.16 13:43

@yasmine5 Aha 8o To je zajímavý, že by ženská dala jinou jen tak? Nebo to popletly učitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
27.1.16 13:47

@yasmine5 stalo se nám něco podobného minulou středu :-) syn pri vyzvedavani fnukal, ze nema své oteplovacky. Opravdu byli „skoro“ stejné. Jen o dve velikosti mensi a o odstin tmavší. Delsi zip a dva drukyisto jednoho. Nepodepsane, stejne jako ty naše. No hned sem hlasila ucitelce, v něčem jit syn domu v tech mrazech musel. Ucitelka hned napsala cedulku a dala na dvere.Syn i tusil kdo mel pidobne kalhoty a hlásil to. Nicméně do konce tydne chodil v tech kalhotech, pze kombinezu jsme meli vypranou a neni tak tepla.Onen kluk onemocnel.Pres vikend sem kalhoty vyprala a v pondělí nesl manzel do skolky, syn sel az dnes.Ale v pondeli dopo volala ucitelka, ze kalhoty se nasli a dostaneme je dnes nebo zitra. Nejspíš se take perou.Tak sem zvědavá. A poučení :nevim: začnu podepisovat.My si sice veci pozname a ditko hlídá, ale neni tomu tak všude :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
27.1.16 13:54

@Tereza1986 To spletly ucitelky no.. Zatim si necham tu co prinesla a jestli nekdo bude chtit menit, vi kde me najde :D

@Martina.N78 Tak aspon v tom nejsem sama, ale je to teda asi casty. No podepisovat od ted budu taky neco uz jsem i nadepsala kdyby nahodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin