Dát sestry spolu do jedné třídy?

211
8.9.15 20:23

Dat sestry spolu do jedne tridy?

Prosim o nazory a zkusenosti prosim.
Pristi rok se mi sejdou obe dcerky do prvni tridy ta starsi ma automaticky odklad kvuli datu narozeni takze jim to vychazi stejne. a ted tapu zda je dat do stejne tridy nebo oddelit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27767
8.9.15 20:28

@kakamilka dala bych je do jedný třídy :nevim:  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.9.15 20:29

@kakamilka U nás tak chodili 2 kluci a nebyl žádný problém.
Asi bych neoddělovala. Budeš mít dvojitou práci, každá učitelka může mít trošku jiné požadavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.9.15 20:30

Také bych dala do stejné - z hlediska úkolů, třídních schůzek, počtu hodin (kdyby chodily samy domů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.9.15 20:31

Sestra dala zvlast, dcera by byla na nervy ze ma brachu furt za zadkem a „musi“ pomahat.

Zalezi jaky k sobe maji vztah a jsou zavisle, soutezive a tak.

Ja mit sourozence u sebe i ve skole tak mne jako dite klepne a to jsme meli a mame pekny vztah… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
8.9.15 20:31

Taky bych je dala do stejne, budou mit stejny pocet hodin, stejne ukoly, ty budes chodit jen na jeden rodicak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
8.9.15 20:34

@kakamilka já bych je dala do stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
8.9.15 20:39

Dala bych určitě do stejné, kromě toho, co tu už holky zmínily, mi přijde fajn, že je větší šance, že budou mít společné kamarády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
8.9.15 20:42

Nemám teda holky ještě ve škole, ale ve školce, ale asi to bude podobné. Původně jsem chtěla, aby byly zvlášť (starší už loni chodila), z organizačních důvodů by to bylo problematické, tak jsem souhlasila, že budou v jedné třídě. A zatím super. Každá třída (ať už ve školce nebo ve škole) má nějaké věci trochu jinak a velká psychická úleva nemuset myslet dvojmo, ty děti mají všechno stejně a to je plus. Však kdyby to nedělalo dobrotu, nemusí být spolu v lavici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
8.9.15 20:44

Taky bych dala společně. Hlavně skrz lepší řešení všeho. Jedna učitelka pro obě, stejný způsob učení, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
8.9.15 20:46

Automatický odklad kvůli datu narození neexistuje. Mít sourozence v jedné třídě je praktické a pokud se normálně snesou, mají hezký vztah a není mezi dcerami nějaká výrazná rivalita nebo velké rozdíly, pak není důvod je rozdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.15 20:46

Záleží na holkách, ale vzhledem k neustálému srovnávání a porovnávání stran učitelů bych na Vašem místě preferovala oddělení - + je, že naopak budou mít více kamarádů :). Osobní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
12921
8.9.15 20:53

@kakamilka vzhledem k datumu, co mas narozene deti to asi neni aktualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
8.9.15 20:57

Odklad kvůli datu narození neexistuje. A už vůbec ne automatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.9.15 21:08

Já bych také dala zvlášť. Důležitější by pro mne než moje pohodlí, že nemusím myslet dvojmo, jak tu bylo zmíněno, bylo, že si každá vytvoří svůj okruh přátel a bude mít stejnou šanci se prosadit. Posadit je do jedné lavice s tím, že ta průbojnější bude tu druhou šéfovat i ve škole? Ne, díky. Rozdělením řešila i Bára Basiková ty svá dvojčata, právě z následujících důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí