Datumovka, existuje taková?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
26.4.12 10:17

Datumovka,existuje taková..?

Tento dotaz, je tak trochu mimo emimino, ale jsou tady dotazy všehochutí, tak doufám, že někdo poradí.
Snad mě pochopíte, jakou sháním :oops: , pokud tedy vůbec existuje taková. V papírnictví mi tvrdí, že ne :|
Sháním do zaměstnání datumovku, ale ne klasickou na razítkovou barvu, sháním datumovku, která by vryla datum do např. zalaminovaného dokladu. Datum by tak nešlo přemazat, setřít apod. Prostě, aby to datum zůstalo v dokladu vryté.
Snad někdo poradí 8) Případně prosím i o odkaz, děkuji.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31272
26.4.12 10:23

a do jakého dokladu to chceš dávat? jinak na takové doklady se to většinou dělá tak, že se napřed natiskne datum a pak teprve zalaminuje…
jinak sem dělala na úřadě, kde se antidatování dost hlídá ale o něčem, co by vráželo datum do lamina na dokladech, sem zatím neslyšela.
Jen existuje taková štítkovačka, tam se datumy a čísla vráží do takového umělohmotného pásku, který lze použít jako štítek, jenže to je zase na samolepku, takže by to šlo sloupnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.4.12 10:31

Na permanentky. Lidi jsou bohužel různí filutové a vymýšlejí kde co, jak datum z permanentky smazat, přepsat… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 10:43

Nešlo by na permanentku natisknout něco jako kapesní kalendář a pak procvaknout příslušná čísla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.4.12 10:45
@Gladys píše:
Nešlo by na permanentku natisknout něco jako kapesní kalendář a pak procvaknout příslušná čísla? :think:

Jako u štítků STK na espézetce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 10:48
@Milli píše:
Jako u štítků STK na espézetce.

no ne úplně, protože permanentka by znamenala, že je třeba na 10 lekcí, ne jen na jedno použití. Na každý den bude potřeba fakt jedno číslo, které je umístěné k určitému měsíci Takže dejme tomu jako kapesní kalendářík nebo 12 řádků a na každém příslušný počet dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.4.12 10:50

Zkus zadat do googlu „razidla“, to by mohlo být ono.(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.4.12 10:51
@Gladys píše:
no ne úplně, protože permanentka by znamenala, že je třeba na 10 lekcí, ne jen na jedno použití. Na každý den bude potřeba fakt jedno číslo, které je umístěné k určitému měsíci Takže dejme tomu jako kapesní kalendářík nebo 12 řádků a na každém příslušný počet dnů

Tak to jo. Já to pochopila tak, že jde o to, aby si klienti nemohli upravovat datum začátku platnosti. Myslela jsem třeba jeden řádek 1-31 a druhý 1-12. A procvakl by se vždycky v horním řádku den a ve spodním měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.4.12 10:52

Potřebuji ošetřit pouze datum pořízení permanentky a datum konce platnosti permanentky 8)
@Gladys, asi si dnes sedím na vedení, ale čím myslíš, procvaknout čísla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.4.12 10:54
@Katrinka píše:
Potřebuji ošetřit pouze datum pořízení permanentky a datum konce platnosti permanentky 8)
@Gladys, asi si dnes sedím na vedení, ale čím myslíš, procvaknout čísla :nevim:

Třeba nějaký kleštičky, jako mívali průvodčí ve vlaku. Nebo ty s motivy - dneska je takových ozdobných děrovaček spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 10:59

Aha, tak to by bylo ještě jednodušší, třeba na vrchním okraji řádek s čísly dnů, měsíců, kam se vyznačí začátek, na dolní okraj to samé, kam se vyznačí konec

jinak jak píše @Milli , nějaké kleštičky, jako měli dřív průvodčí a procvakli lístek (ve vlaku tehdy byly lístky takové tvrdé destičky, takže by to určitě procvaklo i nějaké lamino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
26.4.12 11:15

Určitě takové kleštičky existují, my jsme je měli na poště na děrování dálničních známek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.4.12 11:36

Kleštičky máme, ty slouží pro procvkanutí jednotlivých vstupů. Mě se jedná skutečně jen o vyražení datumu, nic jiného :kytka:

@Gladys to je dobrý nápad, ale to by ta permanentka musela být jako kráva :mrgreen: Není tam pro ta čísla prostor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.4.12 11:41

@Katrinka - fakt ani někam na kraj by se nedaly ty dva řádky nacpat? Pak už mě napadá jen nechat si vyrobit nějakou raznici - třeba něco jako děrovačku, ale po zasunutí by se neudělala dírka, ale vyrazilo by se tam nastavené datum. Jenže to byste si museli asi nechat udělat na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
26.4.12 12:03
@Ukulina píše:
Zkus zadat do googlu „razidla“, to by mohlo být ono.(?)

to jsem zkusila - s číslama sem našla jen razidla do plechu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák