Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni, prosím poraďte. Na stránkách Lindexu jsem objevila nádherné šaty, ale když vlezu na e shop, mají je v nabídce jen v černé. To je žluté neprodávají, nebo jsou prodané, tak proč provokují moje nakupovací čidla, a pak mi je nechtěj prodat? Auu…Nebo neviděli jste tyto šaty někde jinde
http://www.lindex.com/…s/ss-12/nr7/
Děkuji mnohokrát za váš zájem Iveta
ahoj, Ty nakupuješ šaty z Lindexu přes eshop ? pošleš mi link prosím ? ahá už to vidím..
Příspěvek upraven 24.04.12 v 10:39
Ty satky nemaji vubec naskladnene - kdyz rozkliknes velikost, maji jen 5ks ve velikosti 40 a uz jen ty cerne… Ostatni nejsou na sklade… ![]()
Už jsem poslal adresu s tou nádhernou fotečkou žlutých šatiček, když to rozklikneš, jseš na eshopu, a pak stačí jen vybírat a vybírat… ![]()
no doufám, že se rozhodnou sklady rozšířit. Je to nová jarní kolekce, tak to třeba ještě rozšíří ![]()
Včera jsem tyto šaty viděla v Lindexu v Brně, měli je v různých velikostech, černobílé i barevné. Tak zkus kamenný obchod, ale rychle, asi půjdou na dračku ![]()
Děkuji, jsi zlatá, ale nejbližší Lindex u nás otevírají až na konci května. Proto nakupuji v e shopu. Takový nákupní závislák zase nejsem, že bych kvůli šatům letěla 250 km
Ale jsou krásné…Nicméně, na otevíračku budu trávit noc před obchodem a polením pro ně jen asi 30 km
To by v tom byl čert, aby tam na mě jedny nepočkaly