Tržnice Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
21.4.12 20:49

tržnice Brno

Holky jezdíte nakupovat do Brna na tu tržnice? já jsem tam kdysi dávno byla, ale nevím, jak to am vypadá teď a jaké mají asi ceny, jestli se mi to vůbec vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
21.4.12 20:59
@Jaruskaaa píše:
Holky jezdíte nakupovat do Brna na tu tržnice? já jsem tam kdysi dávno byla, ale nevím, jak to am vypadá teď a jaké mají asi ceny, jestli se mi to vůbec vyplatí :D

Myslíš jako normálně k ťamanům nebo na tržnici se "značkovým zbožím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.4.12 21:07

myslím s tím zaručeně značkovým :D zbožím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
21.4.12 21:14
@Jaruskaaa píše:
myslím s tím zaručeně značkovým :D zbožím:)

Já tam byla tak před rokem. Seženeš hlavně trička, pásky, kabelky, svetry. Ale většinou mají jen malinké velikosti. Mám velikost XL a měla jsem dost problém tak něco sehnal. JInak ceny nějak extra nízké nejsou. Tričko 300-500, svetry okolo 500…věci nic moc…nevím,raděj si to koupím na normálním stánku bez značky za polovinu, nebo ve značkovém obchodě za prakticky stejnou cenu na té tržnici…Já už tam nepůjdu. Mě to nějak nenadchlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
21.4.12 22:25

V týdnu zrovna psali na netu, že jim tam opět to „značkové“ zboží vybrala cizinecká.
Jinak já tam byla jednou ze zvědavosti, už je to pár let zpátky. A teda nic moc. Jedna kolegyně tam občas zavítá, nějaké „značkové“ zboží tam pokoupí, ale ceny dost vysoké, ve slevách a akcích se to dá pořídit i v normálním obchodě. A není to abihaš. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.4.12 07:38

to je taky pravda, nakoupím v obchodě a budu mít na to záruku! stejně bych projela atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák