Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já kupovala naposledy záclony tady - http://www.textil-jimi.cz/ a jsou moc pěkné.
A s dovolením se vtírnu taky s dotazem - sháním nerezové kroužky se žabkama za rozumnou cenu. U nás na maloměstě jsou k sehnání jen v kompletu se záclonovou tyčkou, ale ty já už mám, chci jen ty kroužky.
@Milli píše:
Já kupovala naposledy záclony tady - http://www.textil-jimi.cz/ a jsou moc pěkné.
A s dovolením se vtírnu taky s dotazem - sháním nerezové kroužky se žabkama za rozumnou cenu. U nás na maloměstě jsou k sehnání jen v kompletu se záclonovou tyčkou, ale ty já už mám, chci jen ty kroužky.
A nesehnala by si je v Ikey,nebo Bauhausu????
@janibubi píše:
A nesehnala by si je v Ikey,nebo Bauhausu????
To sice ano, ale nejbližší Ikea a Bauhaus jsou min. 100 km ode mě a to by se mi nevyplatilo. A říct někomu o koupi nechci, přece jen bych si je ráda před koupí obhlídla a osáhla.
Třeba bude mít někdo zkušenost s nákupem přes net.
Míčky do bazénku jsem kupovala tady. Nebo tyhle menší.
Příspěvek upraven 16.04.12 v 14:52
@Milli píše:
To sice ano, ale nejbližší Ikea a Bauhaus jsou min. 100 km ode mě a to by se mi nevyplatilo. A říct někomu o koupi nechci, přece jen bych si je ráda před koupí obhlídla a osáhla.
Třeba bude mít někdo zkušenost s nákupem přes net.
Aha tak to chápu…
@lleennttiillkkaa když jsem je scháněla na vánoce, tak mi v Tescu řekli že je mají jen sezonně ale sehnali jsme je v Globusu
@lleennttiillkkaa píše:
Kuličky do bazénu seženeš v tescu asi za 200kč 100 kuliček
Super děkuju:-)
Ahoj. Míčky máme tyhle . Jsou větší než mívají v hracích koutcích, my je máme v ohrádce a je super, že neprojdou šprušlemi. Je to česká výroba a máme jich 150
.
@julniki píše:
@lleennttiillkkaa když jsem je scháněla na vánoce, tak mi v Tescu řekli že je mají jen sezonně ale sehnali jsme je v Globusu
tak u nás maj puzzle na zem dokonce i v papírnictví, ale v tescu ne ![]()
@lleennttiillkkaa Teď mají kuličky v Tescu v akci. 100ks za 399 Kč
.
@hkac píše:
@lleennttiillkkaa Teď mají kuličky v Tescu v akci. 100ks za 399 Kč.
Já je viděla tak někdy minulý měsíc. Já tam moc nejezdím
Holky,prosím nevíte,kde můžu na netu najít levný ty barevný kuličky do vody,pro malou na hraní a nějakou stránku na záclony? Děkuju